814

Скоти Пипан

преди 3 години

Ето, ето, схемата почва да работи. Скоро сами ще подлагате врат за чипчето и ще убеждавате другите, че то е ''за здравице"

813

загрижен

преди 3 години

Абе какво правят Пеевски, Доган в тая криза? Добре ли са, вкъщи ли си седят. Пишете ако трябва да им събираме помощи за храна и лекарства.

812

Хайде хора ?!?!?

преди 3 години

Давайте , сега е момента !

811

Анонимен

преди 3 години

Нещастни, глупави и безродни антибългари са тия на снимката! С не много усилия от тяхна страна и от тия скапани безсмислени мерки съсипаха Българската държава, производство и икономика! Съсипаха Българския народ! Тия *** на всяка цена и само заради някакъв си скапан вирус и бактерия са готови да СЪСИПЯТ ОЦЕЛЯЛОТО като стриктно спазват постулата " за една бълха да се изгори юргана и къщата"

810

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

АМИ ПРАВИ НОВО "ВЪСТАНИЕ" БЕ...ТЪКМО ЩЕ СЕ РЕДУЦИРАТ БАЛЪЦИТЕ КАТО ТЕБЕ!ЩЕ ПОЧНАТ ДА ПУКАТ И ПО УЛИЦИТЕ ...НА ПЪТ ЗА "ОРЛОВ МОСТ"!ДАВАЙ !

809

Анонимен

преди 3 години

АЗ СЪМ УБЕДЕН,ЧЕ ТОВА НЯМА ДА МИНЕ.НО МИНЕ ЛИЧНО ЩЕ НАТИСНА СПУСЪКА!!!!!!!!!!

808

Анонимен

преди 3 години

Във всяка една нормална държава когато се въведат такива мерки правителството подпомага поданиците си с парична сума с която могат да живеят нормално за периода в който ще бъде затворена държавата,България може би е единствената държава която не отпуска нищо и затваря хората а сметките кредитите и всичко останало си чака да бъде платено.....

807

Анонимен

преди 3 години

Ами,скъпи лекари,като ме ви харесва да сте лекари(за каквото само да ви припомня се заклевахте), отивайте да бачкате хамали. Само ревете ,защото работите. Има хора,които останаха без работа и доходи,ония ми се оплакват,че им дават и бонуси за ковид. Алчността ви граници няма!

806

АнонимеН

преди 3 години

:D БОРИСОВ ОБЕЩА НОВИ БЕЗЛИХВЕНИ ЗАЕМИ И ОБЕЗЩЕТЕНИЯ ЗА ЧАСТНИЯ СЕКТОР НО КАТО ПРЕДИШНИЯ ПЪТ НИКОЙ НЯМА ДА ОТГОВАРЯ НА ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ДА ГИ ПОЛУЧИ :dD

805

Тонката

преди 3 години

И това, приятели, е резултатът от десетилетия политика на инвестиции в тънък асфалт и дебели къщи за гости. Опитват се да го припишат на "вируса". Но всички знаем, че е тиквено отравяне

804

До 859 от Гуру

преди 3 години

В телефона си имам над 2500 номера на лекари специалисти. Като ви знам капацитета, и без вас ще се оправим ... или по-скоро бъпреки вас ще се оправим. Аре стягай багажа и бягай да ратайстваш по англия с пакистански шеф или в емирствата да ти съхне потта преди да ти е стигнала брадичката. Мизерници, като не ви се бачка, ще вземем от чужбина. Ама ви се бачка тука, щото е леко и има кяр ... без много работа ... пациентите са леш. Знам ви аз, мизерници!

803

Анонимен

преди 3 години

Една гума като е спукана,колкото и да я надуваш,да преустановяваш видове действия с нея е абсолютно безмислено!Ние не налагаме локдаун,но транспорта не спира!!!!!!!!!!!!!!!!!!банките не спират!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!администрацията на държавна заплата и да спира взима заплата!!!!!!!!!!!!!Е ТОВА НИ КАЗВАТ!Но не отменят данъци и осигуровки!Не отменят сметките дето си идват!Жиевейте ако можете!РОБИИИИ,ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИТЕ?!!!!!''УМНИ'' ЛИ СТЕ ВИЕ????????????????????????????

802

Бачкаторе

преди 3 години

Скъсайте ги с болнични и си гледайте децата бе хора! А да видим бюджета на боко колко ще издържи?

801

ЛЕКАР...

преди 3 години

АМИ АКО ЗАТВОРИМЕ И НИЕ И ОБЯВИМ СТАЧКА...??!КВИ ШЕ ГИ ДЪРВИТЕ ТОГАВА...??!

800

Зозо

преди 3 години

А онези здрави и прави poмове в новото отделение ще ги затваряме ли?

799

Сата НАТО

преди 3 години

Само да си знаете - умрелите на стълбите пред болниците са на сметката на "щаба"...

798

Анонимен

преди 3 години

Отвратително лигаво ,разглезено поколение.

797

НАЛИ ВИРУС НЕМА ,БЕ

преди 3 години

*** ОТ ПИЕНЬЕ....И НАПИШИ НА ВРАТАТА С ТАПИ :"ТУК ПОЧИВА КРАЛЯТ НА ПИЯЧИТЕ"!!!!!!!!!!!!!!!!!/..щото затварят и кръчмите../

796

Salim Shady

преди 3 години

Тоест сега като затворим и след двайсе дена магически ще се появят доктори, щастливи и желаещи да работят в мизерни условия за мизерни пари в тиквената кочuна? Йеа, шуъ

795

Guru

преди 3 години

До Абе GuruАко тоя дето го е страх се затвори (както трябва да бъде) няма да го срещна така, че да го заразя, разбираш ли, или ти е малко пипето?