33

Анонимен

преди 3 години

До МяуНямаме финансовата възможност да затворим държавата.

32

Анонимен

преди 3 години

Бойче, кажи кво стана с куроната? Оздравя ли или всичко е пунта мара?

31

Браво

преди 3 години

Бойко се е вразумил и е послушал съветите на доцент Мънгъров. Браво! Въпреки всичко, това няма да ме накара да гласувам за него.

30

Анонимен

преди 3 години

Ако се затвори държавата всеки гражданин трябва да получи месечно обезщетение равняващо се на месечната му заплата.

29

Анонимен

преди 3 години

Мда, много сме отворени, ама да видим докога.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Не само сме в комикс, но Бокича е главният анимационен герой.

27

браво

преди 3 години

Браво Бойко! Така се прави! Лекарите да лекуват, хората да работят и живеят спокойно!

26

Бойко - търчи-лъжи !

преди 3 години

КАк да вЕрвам ...как ... ?

25

Браво Борко

преди 3 години

Дано да е така, но понеже сега говориш едно, довечера като преспиш и утре е съвсем друго, не ти вЕрвам много.

24

Мяу

преди 3 години

Готов съм да се обзаложа, че до месец ще сме затворили всичко барабар с парламента, детски градини и начални училища, съдилища и т.н.

23

Веста

преди 3 години

Моля, подобни изявления да бъдат спестени на нормалните български граждани! Точно сега глупостите (независимо от коя уста излизат) са повече от неуместни!Благодаря!

22

Анонимен

преди 3 години

Що бе г-н бб затваряй, и без това ни е писнало, поне малко бой да ядете накрая, или ние или вие, мерки та мерки, лъжи след лъжи, 5 звездни хотели за настанавяне на ковид болни, бг е един виц, пародия на държава, все едно сме в комикс

21

ДА

преди 3 години

Мерките са хаотични и ненавременни!За чий бяха отворени стадионите,сега защо рачотят до 23,30 заведенията!?Че те и без това си работят до този час.Тия в Европа луди ли са или ние сме луди!?Вчера в трамвая 1/3 от хората баха БЕЗ маски,даже не им висяха под брадите!За какви мерки и проверки говорим.За българина закони и забрани няма,той е недисциплиниран и не разбира от дума.Строги мерки и ограничения,нищо друго няма да ни оправи!А Боко го е страх да вземе мерки,защото стола му се клати яко!

20

да върви икономиката

преди 3 години

За да не затваряме държавата - в тази епидемия - поне затворете училищата -Гъвкава и минимална мярка - да си учат онлайн - голям проблем няма. 1 месец сега - така или иначе всяко едно семейство реално е с по 100 члена в момента (мангъровци много). И ако не се затворят сега - ще се наложи да се затворят заради липса на здрави учители за 3 месеца.

19

стоян

преди 3 години

Час по-скоро Тиквата трябва да бъде вкаран в затвора.Срам и позор,че този гнусен *** все още е на свобода.

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Избирайте, ковид или глад."Ние можем да изберем само в каква последователност. Няма опция да се откажем от едното. В това е силата на пандемията.

17

Специалист

преди 3 години

Макрон каза че ще отвори Франция когато паднат до 5000 случая на ден. Ние сме десет пъти по малка нация и имаме 4000 случая на ден. Защо няма никакви мерки. Това е престъпление. Както и малкия капацитет на здравната система. Вече оставка е малко. Съд за мутрата.

16

Анонимен

преди 3 години

Избирайте, ковид или глад.

15

Анонимен

преди 3 години

Значи айде да кажем, че през ден ще затваряме, а през останалото време ще отваряме и тоя да спре всеки ден да приказва обратното на това, което вчера е приказвал.

14

ИСТИНАТА

преди 3 години

Този си МЕНИ МНЕНИЕТО НА ВСЕКИ НЕПРЕКЪСНАТО.ИМА НЯКОЛКО ЧОВЕКА В НЕГО.ИМАШЕ ТАКОВА ЗАБОЛЯВАНЕ НА 4КМ.НАЙ ДОБРЕ ЩЕ ГО ДИАГНОСТИЦИРАТ.