79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 98"Пускай си молбата и чао. Щом имате време за флашмоб начи нишо ви няма. Отделенията са празни плюс това."Ох, котьооо. ОЩЕ ЩЕ РЕВЕТЕ И ТО СЪВСЕМ СКОРО!

78

Анонимен

преди 3 години

Пускай си молбата и чао. Щом имате време за флашмоб начи нишо ви няма. Отделенията са празни плюс това.

77

Анонимен

преди 3 години

До $$$$$$$"Брат" ти ако искаш не си я слагай.Останалите имаме глави на раменете да преценяваме.Как пък точно най-*** *** се наемате да давате акъл?

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 83"Докато не се махне Б.Б. никой няма да спазва мерките...щом той е безотговорен и не си подава оставката,тогава и хората ще са безотговорни по неговия пример..."ХАХАХАХАХАХАХААТова ли само успя да измислиш, за да си измиеш ръчичките от това да носиш отговорност.Току що се приравни с Боко.

75

бг смешки

преди 3 години

и този лъже яко ! като има *** да вярват обаче ще е така ...

74

до ПолитикоМедик

преди 3 години

шшш ей тъпук, ти проссс ли си че не схващаш че липсата на лекари рефлектира върху болните, като ги няма кво значение има като са кандидатствали кайво са си мислили, ти що за дебиилл си че не виждаш че ще лежиш на полянтата и никой няма да те погледне

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 90"Може да има предвид че е положителен за IgG, а отрицателен за IgM, което значи че вече няма инфекция, но я е прекарал и има антитела."Ако е така спокойно може да е бил положителен при първия тест.

72

Анонимен

преди 3 години

"Тука бая послъга, теста викаш хем отрицателен за ковид, хем с антитела за ковид. Няма такъв филм, ти да не мислиш, че тия тестове откриват вируса?!"Може да има предвид че е положителен за IgG, а отрицателен за IgM, което значи че вече няма инфекция, но я е прекарал и има антитела.

71

Анонимен

преди 3 години

Довечера че светкат ли пак с фенерчетата на телефончетата ?Севда какво им е казала ?

70

ДО 83

преди 3 години

БЕЗОТГОВОРЕН Е ФИГУРАНТА, той призова за протести, въстания, метеж с вдигната ръчичка РОТ ФРОНТ

69

Анонимен

преди 3 години

Интересно,затварят бизнеси и хората отиват на улицата,а депутати,министри и премиер не са оставали и месец без заплати,няма да си ги намалят,дори напротив,най нагло си ги вдигнаха! Всички,които са на държавна хранилка са добре,не им пука,че някой ще си затваря бизнеса и че хиляди ще са без пари и работа! Хората ще изпуикат до май месец с тия проклети затваряния,как ще се оицелява не знам,тук никой не те бере за жив,оставаш без работа и отиваш да ровиш по кофите,няма никаква помощ,никаква! по света ще ги обезпечат,а тук за хората нищо,само за феодалите пари,които те прибират за себе си,не ги да

68

Анонимен

преди 3 години

Изнемогват с усвояването ..Яка хранилка

67

Анонимен

преди 3 години

Докато не се махне Б.Б. никой няма да спазва мерките...щом той е безотговорен и не си подава оставката,тогава и хората ще са безотговорни по неговия пример...

66

Totenkopf

преди 3 години

Никой не ти вярва престъпнико не спряхте да крадете 30 години.

65

Анонимен

преди 3 години

Личните лекарчета в момента яко стакават.Хем не преглеждат грипави болни, хем не *** да си вдигат телефона, майната им на болните, РЗИ-то да се оправя с тях и разните лабораторийки за тестова, защото и те искат хляб да ядат.Джипинцата са с в окото на урагана, там където е пълно безветрие и спокойствие.

64

Анонимен

преди 3 години

Хората отдавна са разбрали,те са едно "стадо"накъдето го насочиш натам върви,а това че вие изнемогвате,причината ще я търсите не в Хората а в тия които създават правилата(управляващите)но къде,къде,по лесно е да обвиниш Хората,отколкото да назовеш нещата с истинските им имена!Управлението е Пунта Мара,всичко е един див популизъм с една единствена идея,запазване на власта!

63

до 69

преди 3 години

абе неграмотен, не ръси простотии. ПСР теста точно открива елементи от вируса, а другия с анти телата маркира реакцията на организма спрямо вируса.Коренно различно.

62

ПолитикоМедик

преди 3 години

Драги докторе, стига сърцераздирателни изцепки!За това сте учили, стрес, бързи и адекватни решения - всичко това сте знаели, когато кандидатствахте медицина, нали.Не се концентрирахте върху последната, ами се повлякохте към политиката. Вместо лекари, сега сте хористи във верноподаническия хор на управниците. КАКВО НАПРАВИХТЕ, ВИЕ ЛИЧНО, КАТО ДИРЕКТОР НА "ПИРОГОВ" ПРЕЗ ПО-ЛЕКИТЕ ЛЕТНИ МЕСЕЦИ? КАК ПОДГОТВИХТЕ РЪКОВОДЕНАТА ОТ ВАС БОЛНИЦА ЗА "ОЧАКВАНОТО" ЦУНАМИ НА КОРОНАТА?Подавай оставка.

61

Анонимен

преди 3 години

Като разберем - какво? Тия, от които зависеше да направят нещо оттърваха положението, сега ние да сме разберели че нямало как, изнемогвали...Имате ли ясно разписан план на национално ниво - как да се лекува, кои пациенти да се изписват, кои са с приоритет, какво ще се прави ако няма легла, какво ще се прави ако няма доктори в някоя болница? Не? В момента се действа "всяка болница за себе си" и се раздават хаотични заповеди на парче, колкото да се закърпи положението...

60

Анонимен

преди 3 години

Кво ме интерсува, че изнемогвате. До вчера буквално всичко е отворено, заведения, училища и магазини, да не говорим за патладжанитте дето обикалят с каруци. Оправяйте се както знаете сега щом властта, изборите и кокала са ви най-важни. Опитахте се на всеки да угодите, за да нема протести, прости популисти. А и сумати пари окрадохте покрай тия болнични пътеки за Ковид. За последните 3 месеца кво ли не можеше да направите да овладеете положението крадливи гнюсове. Изнемогвайте сега, *** съм ви.