167

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 167Пич, в много гадна компания си , как издържаш ?!Внимавай, че кой с каквито се събере, става като тях !!!

166

анонимен

преди 3 години

Тая сценка вече играхме през април с Великден и чувалите с трупове, май-юни с абитуриентите и мачовете!За ресторантите просто няма какво да говорим!От март месец са заговорили за "вълна","пик"... през есента и ето на!

165

Интересно

преди 3 години

много недоволни по форумите, а протести пред Китайските Комунистически Посолство по Света - никакви! значи недоволни - няма!!

164

Анонимен

преди 3 години

До 157 БХК - Кучето скача според тоягата - видя се, че заразените нарастват силно и затова се увеличиха тестовете за да се хващат огнища на зараза, както и заразените в сферите с повишен риск. Един тест струва към 20 лв, т.е. 11 000 теста струват към 220 000 лв; И това всеки ден

163

тц-тц

преди 3 години

167, в каква среда се движиш бе, злобюл?!Дори и братята вече са чести посетители на DM - от години не забелязвам нечистоплътни хора.Но явно си непушач и трезвеник, което обяснява истерията ти.

162

второто действие

преди 3 години

Следват манипулации и фалшивикации - далавери с пандемията Това е ползата от нея!

161

Анонимен

преди 3 години

Вчера 4000 теста 1024 положителни. (~25%)Днес 11000 теста 1336 положителни. (~11%)Ако наистина има ръст това означава, че искам да ходя пак на училище, че явно съм учил грешната математика!

160

Анонимен

преди 3 години

Оставям на страна пре-експонирането в световен мащаб на цялата пандемия, но да наложиш маска на отрикто и в същото време да работят дискотеки, барове, ресторанти, в градския транспорт да стоиш прав и да не можеш да паднеш от блъсканица....да го наречеш абсурдно дори не достига до същността на тази пародия. А има и хора дето го приветстват. Както се казваше в един филм "-Защо не кажем на хората, те са умни, ще разберат. - Човека е умен. Хората са ***, паникьосващи се животни."

159

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 167Не пуша за протоколаЗащо да се пазарува една непотребна стока да попитам

158

анонимен

преди 3 години

Документирано е за първи път коронавирус по пилета през 1930 година! По хора - 1960 година! Инфoрмaция oт CЗO - 1234 мутaции нa кoрoнaвируca рeгиcтрирaни дo крaя нa юли! Кoлкo ли ca ce рaзцъкaли дoceгa?! Кoи ли oт тия 1234 мутaции ca в oбръщeниe мeжду хoрaтa ceгa?! Кaтo дoбaвим и грипa c тeмпeрaтурa, пoвръщaнe и дриcкaнe кaртинкaтa cтaвa кaтo риcувaнa oт нaчинaeщ худoжник-eкcпрecиoниcт!C eднa думa : УЖACТ!Пcихoтeрoрa oтвcякъдe e cтрaхoвит!Oбaчe CЗO oбърнa пaлaчинкaтa и кaзa, чe нe прeпoръчвa зaтвaрянe кaтo нaпрoлeт! И ceгa кaквo?!

157

Анонимен

преди 3 години

-Пушат като комини на печка Перник-Дават по 5лв за кутия цигари - нямат 1.50 за многократна маска-Пият като за последно-Не се къпят седмица-Сменят си бельото в събота-Устата им е леш-зъби тук-там-Краката им миришат на пор-Чорапите като си сабуят-стоят като ботуш изправени-направо колосани-Пот се лее от всякъде жълто подмишниците-Косата им мазна-2 кюфтета можеш да опържиш на главата им-Ноктите им черни - 3 кг кал под тях-Ушите им пълни с тор-за това не чуват нищоМАСКИТЕ ИМ ПРЕЧАТ :D

156

Анонимен

преди 3 години

Вирусът като разбра, че от утре сме с маски и на открито, се изплаши. Днес, вика, за последно колкото мога, че утря няма !

155

Анонимен

преди 3 години

Не вярвам 40 лаборатории да могат да вземат проби и да направят над 11000 теста в рамките на 24 часа.

154

Анонимен

преди 3 години

М'ишкииии, заради безхаберието иТъпотията ви сме в блатото за пореден път.1000 пъти ви се каза, че има епидемия, но не се спряхте да щъкате, като xлебарки навсякъде... И товаТъпо решение за децата да ходят на училище допълнително усложни ситуацията.

153

Анонимен

преди 3 години

Тези които агитират за маски ще се крият като мишки когато пристигнат ваксините.

152

Анонимен

преди 3 години

До 160Хиляди години хората си живяха без такива страхливи като теб, заедно с бактериите (вируси не съществуват)Скоро пак ще си живеем без вас.

151

Анонимен

преди 3 години

Повече ит двоен спад на заразените в сравнение на предходния ден.

150

Анонимен

преди 3 години

Маските трябва да нъдат носени на закрито дори и без коронавирус. Има и други вируси, и други опасности. А за маските на открито какво мисля? Ами вчера минах покрай една автобусна спирка - 20 деца и 10 пенсионера се гъчкат един в друг без маски. Дойде рейсът и те си сложиха маските. Изллючително интелигентни мерки.

149

Анонимен

преди 3 години

Не носете маски за да правите кефа на страхливите. Не им давайте жанс дори и веднъж в живота си да злорадстват. Страхливите с чатала на врата и цял живот мутрата в калта!!

148

Анонимен

преди 3 години

До 136 Идеята е средношколците да минат на дистанционно обучение, а малките ученици да учат на групи от 15 деца (или дистанционно по желание на родителите). Скоро като ги пуснат децата в грипна ваканция какво ще става?