30

Анонимен

преди 3 години

ЯКО ЯКО ФИНАНСИРАТ АРМЕНЦИТЕ АЗЕРБЕЙДЖАН.Бегайки цели колони изоставят тактически чувайки онзи специфичен звук от филмите през 2та Световна война .Ана този бензона който псува пак имате фойеверки има шилха.

29

Анонимен

преди 3 години

Горките арменци. Отвсякъде са заобиколени от култа на Сатаната - исляма. Исляма е зло в чист вид. Ще бъдат изклани от мюсюлманите... Бог да е с вас, арменци!

28

Млекарница "Тея

преди 3 години

Най-вероятно рашките ще ги успокоят отново, както направиха през 2006-та.Много по-важни неща имат - да набодат Турски поток през България, да зареждат гориво от Азербейджан, да правят шиби-риби с турците.Арменците няма на кой да разчитат. А НАТО няма достъп до този регион, за да им помогне.Агонията на Армения вероятно ще се протаква още.

27

Дядо Ви

преди 3 години

Което си е истина истина е. Нагорно Карабах е международно призната територия на Азърбейджан. 30 години имаше Минска група която да я върне като запази правата на Арменците. Това са фактите, а иначе политически всякак може да се извърти.

26

Анти-Сорос

преди 3 години

Пияния помакПих много бири и така ми се пърди.... Лъжливите арменци ще си го получат този път. Колко беден народ излъгаха в алъшвериша.=========Не може да пьр.диш, когато анusa ти е като войнишко кепе!

25

Fenasi Kerim

преди 3 години

Хитруват арменците. Не се води война в Армения. Все гледат да се представят като беззащитни, добрички, защитавали Европа, бля бля.

24

Анонимен

преди 3 години

Двете най-велики държави на света Русия и Северна Корея си създадоха ядрени опъжия днес никой не смее да ги нападне. Другите през туй време си бъркаха по дупките и гледаха Риалити шоута по телевизията.

23

Анонимен

преди 3 години

Армения е обградена само от мюсюлмани турци,азери,перси с изключение на Грузия ,но и там има бая мюслюм ,да отгоре е Русия ,но коя Русия! Дагестан Чувашия,Чечня ..

22

Анонимен

преди 3 години

Тежко е наследството на руснаците.Взели една територия от едни дали я на други и сега се избиват за нея.

21

Дядо Ви

преди 3 години

От Всички е призната за Азербейджанска територия. Нагорни карабах не е признат нито от Русия , нито дори от Армения.Това са въпроси които Арменците хитричко не дискутират.

20

До Енверчо

преди 3 години

Абе, чоджум, какво стана с Енвер паша? А с Талаат паша? Стой си на *** тук, в България, щото ако беше в Türkiye-то щяха да те мобилизират в армията и да те пратят на фронта. Тогава щеше да се радваш на българското гражданство.

19

Дядо Ви

преди 3 години

Нагорни Карабах е официално призната от всички държави територия на Азербайджан.

18

Анонимен

преди 3 години

Защо пишат Армения, при условие че се водят военни действия в Нагорни Карабах, която е със статут на самопровъзгласила се република. Имат си своя армия и държавни структури.Това ли е опорната линията, по която ще омазват истинските събития ДВ. Не умни ли са или го правят нарочно.

17

V

преди 3 години

До 71558Това не е вярно. Иран е на страната на Армения ,щото Русия отвоюва от Персия Азербайджан .Иран гледа на Азербайджан като на своя територия ,а Турция и тя като на своя .Израел е на страната на Азербайджан щото Иран е на страната на Армения .Израел дали някакво ново оръжие на азерите срещу ц300 .Да го тестват щото в Сирия има ц300 .Израел и Турция са за азерите

16

Абе

преди 3 години

Арман Бабикян хвана ли шишанито и отрашили да воюва?За един приятел питам!

15

Дядо Ви

преди 3 години

Армения е окупирала територии на Азербайджан от 30 години, не само Нагорни Карабах. Азербайджан се бие в собствената си територия , докато Армения обстрелва с балистични ракети цивилни на стотици километри от бойните действия. Тези неща защо не се коментират?

14

Enver pashazade

преди 3 години

Тези пак мрънкат. Първи пуснаха бомбите, ама не си пресметнаха силите и сега ще плачат. Както когато през 1915, подкукоросани от руснаците тръгнали да правят държава в Анадола. Османската, обградена отвсякъде, тези хитреци решили да се възползват и са яли хурката. Сега пак ще я ядат, да им държи още сто години влага. Не се научиха, че турска земя се дава с много кръв и тяхната няма да стигне. Байракът е ален от кръвта на падналите за него, пис, рус кукласъ ермени, тамам?

13

Анонимен

преди 3 години

Чудно ми е тези арменци как въобще съществуват между Турция от двете и страни и Иран отдлу!!

12

Анонимен

преди 3 години

Изобщо с исляма трябва като с цирей. Скалпел.

11

Анонимен

преди 3 години

Турция е цирей. Кравата Меркел ги крепи тези идиоди и и дава пари. Курц вече открито говори да им се подреждат крилцата. А той никак не е глупав и без влияние. Турчулята в Австрия мълчат защото и прибират паспортите. 40 имама вече са аут. 7 джамии затворени. Заради политически ислям.