68

Чебурашка

преди 3 години

Валерката Симеонов така яко бърка в болните места на радевите превратаджии, та чак ги докарва до бяс и истерия.

67

1

преди 3 години

До Анонимен-76,защото тиквата го предложи за зам.председател на Народното събрание,но скоро,ще изпусне кокала от устата си,и ще се хване за палците на краката си,всичко ще си каже за "великата българска ограда"за далаверите при строежа на мотел "Козия рог"за марианчето и т.н.

66

Анонимен

преди 3 години

До vodkapernik91Добре заработвате, виждам. Обаче все не ми става ясно, на хонорар ли сте или на пълен работен ден, като освен тролене имате и други задължения към Партията? Сериозно питам.

65

Анонимен

преди 3 години

Абе тоя майките не го ли накараха да се извинява и не подаде ли оставка, защо пак се е намъкнал?

64

прав си !

преди 3 години

Ако не ва пази полицията на герб ,няма да има нужда и от калашници и не е вярно ,че искат да ва стрелят ,искат среща с бай Ставри за дълго и да ви приберат всичко напечелено докато сте били във власта ,да поживеете като нормални български пенсионери със пенсиите които давате на другите ,да поживеете в унищожените от политиката ви села заедно с децата си и внуците си да ходят внуците ви в селските у--ща ,да се лекувате в общински болници...

63

Анонимен

преди 3 години

Кой ще си цапа ръцете с aмеби като тоя бе. Тия ще се избият помежду си като в последната сцена "Обществен враг". А дано!

62

Анонимен

преди 3 години

Видя се колко подкрепят, два автобуса ***, няколко шматки като Флоров, и някоя бабичка ядосана на президента. Другото е наемни тролещи калинковци, ей това сте. Шлака.*** герберастко интересчийска.

61

Чебурашка

преди 3 години

Достатъчно е да прочетеш войнствените коментари на форумните бабикянчета за Белене, сушене с голи ръце и прочие дивотии за да се убедиш, че Симеонов е прав. И всичкото това настървяване на шайката превратаджии се върши целенасочено още от първият ден под вдигнатият юмрук на фигуранта и с издигането на бесилки и разнасят ето на ковчези от Отровното трио.

60

Мен

преди 3 години

Ми правете така нещата, че да не искаме да ви трепем бе ***!

59

vodkapernik91

преди 3 години

Това ,че 200 - 300 човека искат оставката на правителството нищо не означава. Ако излязат всички хора ,които подкрепят управлението няма да има къде кърфица да се хвърли. Но ние няма как да излезем ,защото сме заети и работим по цял ден. Безделниците протестират.

58

MARIN NUNEV

преди 3 години

господа упавляващи,като усещате положението ами. оставете да се създаде ,.експертно правителсво, И първото решение на новото правителсво .спиране субсиидите на вси4ки партии, Дания е била така с години и си е дигнала стандарта в пъти.

57

Мечтата ми

преди 3 години

Искам законност! Аз не съм комунист! Не съм фашист! Аз съм човек, който иска законност и справедливост! Не на лагерите и саморазправата! Който се саморазправя докарва на власт същите, които е изгонил, но пребоядисани! Искам фашизма и комунизма в тая държава да умре за винаги! Искам истинска демокрация, справедливост, управление от умни хора, а не от кресливци, раздаващи юмруци или бабаити! Искам лидерите да са умните, човечните, а не интригантите, които настройват една група хора срещу мислещия!

56

Мишо

преди 3 години

Кой гласува за тези хора - Симеонов, Волен Сидеров, Бареков, Каракачанов - хора не се подлъгвайте да гласувате за продажни лица, които нямат представа къде сте вие но имат ясна идея защо да влязат в парламента, а това е само личен интерес!

55

anon

преди 3 години

Ако това е вярно се молете да не върнат наборната служба, че тогава ще се научат да стрелят и на прасетата в парламента ще им стане тясно.

54

АГРЕСИВНИЯ

преди 3 години

ДАЛАВЕРИ СИМЕОНОВ ОТ ТЕБЕ НИКАКВА ПОЛЗА НЯМА.ПОДАВАЙ СИ ОСТАВКАТА МОМЕНТАЛНО ,КОРУМПИРАН ***!

53

Анонимен

преди 3 години

Така са действали фашистите в Германия, посещавали са неудобните медии, хора, организации и се разправяли с тях.

52

Анонимен

преди 3 години

До днес го мислех за мъжкар,но като се разциври как не се носели маски в НС чак ми стана жалко за него.

51

Анонимен

преди 3 години

Не са ни необходими калашници, ще ги утрепем с голи ръце тези крадливи сатрапи.

50

Анонимен

преди 3 години

Може ли да не унижавате хората, които са умряли в Белене! Голяма част от тези хора са били изключително интелигентни хора, имащи смелостта да се опълчат на ДС! Нещо, което и до ден днешен никой не смее да направи реално и за това сме на тоя хал!

49

Леле до 44

преди 3 години

Провокацията ти е доста противна. Аз съм заклет антикомунист, със сигурност по-добре от теб зная какво е било Белене!Не провокирай гнева на хората! Никой не иска да им причинява това, което са причинили на семействата ни! ИСКАМЕ СПРАВЕДЛИВ СЪД И ДОСТОЕН ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ! ИСКАМ ДЕЦАТА МИ ДА УЧАТ ЗА СИМЕОН ВЕЛИКИ И ИВАНИЦА, не за Наполеон от Корсика!Ти си *** и пишеш тази глупост в подкрепа на тезата на мутрите! Не Белене! СЪД! После бай Ставри ще ви даде заслуженото, а и швеЦите ще помагат хаха