Снимка: БГНЕС
"Естествено, че за оставката ми не може да става и дума. В камбоджанската революция имаше червени кхмери, които разстрелваха всеки, който не е съгласен с тях политически. Тези, които виждате по площадите са български вариант на червените кхмери. Това е нещо като възроден 9-ти септември. Хвърлят яйца, защото нямат калашници. Ако имаха, щяха да трепят. Те са еманация на човешката омраза", заяви в ефира на Нова ТВ Валери Симеонов.
 
Той коментира исканата оставка на председателя на Народното събрание - Цвета Караянчева, както и нашумялото изказване в Лом относно протестиращите и метрото.
 
"Тя е изключително сериозен политик и човек. Също и изключително обаятелна жена. Съчетание на тези качества се среща рядко в политиката, особено при стойностните политици. Това е партийно събрание. Метрото не е на Борисов. То е мое, ваше и на всички граждани. С тези думи искам да изразя подкрепата си към нея", каза Симеонов.
 
"И в момента съм убеден, че е имало връзки на високо ниво между ГЕРБ и ДПС, но те са скъсани вече", каза. Той обясни, че те са били прекратени още от началото на протестите. 
 
Според лидера на НФСБ президентът Радев е "вечно сърдитото дете, което тропа с крака". Той коментира и исканията за експертен кабинет:
 
"Мисля, че е несъстоятелна идея – за 6 месеца откъде ще намериш експерти, които да са навлезли толкова добре, че да продължим без сътресения", обясни още Симеонов.
 
Според него за следващите избори машинно гласуване няма да може да има заради пандемията, която е забавила всякакви срокове и поръчки за машини. Той вижда и по-сериозни манипулации при това гласуване, защото има повече възможности - например кой пише софтуера.
 
Лидерът на НФСБ обяви, че подал сигнал до здравния министър, защото депутатите от БСП не носят предпазни маски в парламента.
 
"Ако те не се грижат за тяхното здраве, защо не се грижат за нашето - откъде-накъде ще дойде някакъв наглец мен да ме заразява", завърши лидерът на НФСБ.

Коментари Напиши коментар

310

Анонимен

преди 5 месеца

А жалко че нямат "Калашников"!
Колкото до "оаятелната" жена - ***, той началника и я охартеризира.

309

ЕЙ ПРА..СЧО

преди 5 месеца

ВИЕ СТЕ СИ ЗА СТРЕЛБА!!!

308

Анонимен

преди 5 месеца

"Симеонов: Хвърлят яйца, защото нямат калашници - иначе щяха да трепят!"

Този или е надрусан, или е луд. Нормален човек не би изцепил подобна глупост.