38

Анонимен

преди 3 години

30 Да, така е, но групата мислещи и интелигентни хора, са създали нещо значими за човечеството, вместо да се търкалят в палатки, да безделничатда и крещят"Оставка", два месеца.

37

Идеалист

преди 3 години

Твърде много заприлича на 2013 година. Изглежда, че Баце овладя протеста с много подкупи и малко кютек! Хубавото, че днес БСП изрита джендъра Станишев, които назначи Пеевски за шеф на ДАНС и тогава протестите започнаха, спонтано и справедливи, после бяха овладени от Баце, вероято пак с покупи. Няма революци с пиана. На революциите са нужни бойни тръби!

36

До Гошо Тъпото

преди 3 години

38Гошо...Тъпотопреди 1 минута 0 5Разбраха и в Папуа Нова Гвинея,че...премиер Тиквун е крадец на...държавни средства,рекетьор и най...обикновен мошеник..Ако отиде на...официална среща там,ще го отрежат.Все пак протеста има смисъл.###########Гоше ,името ти напълно съответства на името ти.

35

izh

преди 3 години

Ами то гласуването на Позитано свърши и сега е ред да се отпразнува събитието. То и чалгаджиите са хора а напоследък рязко им паднаха доходите. Старите милионери ги попритиснаха и завързаха кесиите, а на управляващите не им пука за чалгата. Та за доходите е думата, де. Чакаме "Тайсън кючек" да реши въпроса с производството, доходите и културното ниво на нацията

34

Анонимен

преди 3 години

Бабаджан да не се записа доброволец в Армения ,че нещо не се вижда!?Нали се бори за правда и свобода.Ама май само на думи и където има кеш,без риск за жалкия му животец.

33

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Разбраха и в Папуа Нова Гвинея,че...премиер Тиквун е крадец на...държавни средства,рекетьор и най...обикновен мошеник..Ако отиде на...официална среща там,ще го отрежат.Все пак протеста има смисъл.

32

Анонимен

преди 3 години

Тай като скандиращите оредяха, организаторите обявиха"без скандирания", за да привлекат повече хора.Орлов мост, музика, но не за промяна, каквато бе в началото на 90-те,просто едни другари искат те, да раздават порциите/Данови компания/.

31

Анонимен

преди 3 години

Местни избори днес в с.Киченица Разградско Герб-169 гласа ДПС-141 гласа БСП-21 гласа "социолозите" да си скъсат дипломите !Явно "въстанниците" ги чака пълен провал !

30

Тонката

преди 3 години

Бойко направо ги уби с биволско спокойствие:):):):)

29

:)))

преди 3 години

Очаквам следващия концерт да е на Слави, белким съберат повече от 1000 човека

28

Куха лейка

преди 3 години

На какво се радвате? Дават ви 3% от тоеа което сте ОТКРАДНАЛИ... СРАМ И ПОЗОР. Ако работите нормално ще имате ппвече....

27

Знайко

преди 3 години

Никога не се съмнявайте, че малка група мислещи, ангажирани граждани, може да промени света. Всъщност, само такива хора са го променяли. Маргарет Мийд

26

Дилън

преди 3 години

Няма как да съберат хора и правят концерти!Между другото Платеното трио са големи хитреци и мисля че плащат на психолози, които ги съветват как да манипулират хората и как да се запази интереса към протеста!Божков е хвърлил много пари а резултати няма и това ги принуждава да мислят все нови и интригуващи неща!

25

Анонимен

преди 3 години

Какъв протест ,другари.Има няма 500 човека.Интересното е ,че забравиха ,думата оставка.Едва ли е им дошъл акъла в главата. Вероятно КЕША свърши или значително намаля.

24

Ало,Бтв

преди 3 години

В Армения е обявена мобилизация и военно положение! Интервюирайте чрез великата Канна Рачева големия патриот Бабикян, дали няма да се отзове на призива на Родината? Ала там не се стрелят с яйца,домати и тоалетна хартия... Ех, Арман и ти си един армаган.. "..от винаги храбър народ мъченик"Дано нито България, нито Армения не дочакат героизъм от теб!

23

Анонимен

преди 3 години

Къдсе е Тиквата бе, отдавна не съм го виждал?

22

Няма ги !

преди 3 години

Къде се скриха Пинокио, Фигуранта, Мая и други метежници ? Няма ги !

21

Калеко Алеко

преди 3 години

Не знам да има друга държава в света с по-голяма свобода и слободия от България, ако във Франция, Англия или Германия се появяха едни вандали, цапащи с яйца, свински ушички, червена боя и други нечистотии сградите на институциите и блокиращи възлови кръстовища в пикови моменти в големите им градове, полицията щеше да ги помете с цялта строгост на закона, а после щеше да дойде ред на съдът и прокуратурата...Да не говорим какво би се случило с тези елементи в страни като раССия, Турция или Беларус

20

Анонимен

преди 3 години

Герберасти, ще ви вземем служебните автомобили. Ще одите пеш бе! Това е положението!

19

Анонимен

преди 3 години

Първо бяха стотици хиляди, после десетки хиляди, после станаха хиляди, после стотици, а сега десетки. На туй се вика прогрес.