242

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 312Ми хубаво , обикаляй, лошо няма Това не означава , че в главите на Брюксел и Вашингтон не си васал Утре ,ако ти кажат - скачай , ще скачаш Никой няма да те пита за мнението ти

241

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 317"Червените кухи кратуни искат някой да ги хване за ръчичка, да ги заведе и да им каже: ето тука моето момче има 10 хиляди само за теб. А като ги изядеш и изпиеш ела пак ще ти дам. Та ето затова си искат пробития, пропаднал, корумпиран и изостанал строй. Те не искат да работят, това е табу за тях."Най-хубавата новина: това и при комунизма го нямаше :)))))) А сега няма и това да има :)))))) Само безкрайна мизерия, докато останалите се развиват и забогатяват :))))))

240

Анонимен

преди 3 години

Изводът е: винаги с полицията и никога с партизаните!

239

Анонимен

преди 3 години

На 9 Септември 1944 г партизаните слязоха в София пеша. На 2 Септемри 2020 техните внуци влязоха в столицата с луксозни лимузини.

238

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 310Днес България е васална подмандатна територия на Запада, и Западът и ЕС и САЩ плячкосват така както плячкосваха колониите.....Западът не ни е плячкосал а българите в България, така наречените "родолюбци" с червен произход, като Радев от Бутик Болшевик и донякъде Герб!

237

Анонимен

преди 3 години

Червените кухи кратуни искат някой да ги хване за ръчичка, да ги заведе и да им каже: ето тука моето момче има 10 хиляди само за теб. А като ги изядеш и изпиеш ела пак ще ти дам. Та ето затова си искат пробития, пропаднал, корумпиран и изостанал строй. Те не искат да работят, това е табу за тях.

236

.

преди 3 години

"Организаторите на протеста обвиниха властта за безредиците вчера."Наглеци скапани, Господ да ви съди!

235

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 297Много ))))))) си нацвъкал, но така е, водят се по мен :) Аз просто писах, че беше приятно когато бях лапе, да се събират компании от батковци и каки, свирят на китара и т.н...Бил съм на 6-7 години :) Неприятното ми беше, че каките ме щипеха по бузите, сега тези бузи пак ги превличат :)

234

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 310Руските роби сте бедни като мишки защото сте некадърни и неграмотни и затова само големите глупости са ви на устата, а нямате по една риза на гърба.

233

Анонимен

преди 3 години

До сметоизвазване 311уф , пак не си разбрал ,не слушаш ли какво говорят хората няма да блокират нищо , остават 2 палатки символично , да им напомнят

232

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 307Явно не си стигал по-далеч от кварталната бакалия.За разлика от теб аз обикалям целия свят и навсякъде ме третират както всички останали.Руските роби нямате пари да се снимате, иначе бих ви препоръчал да пообиколите света.

231

сметоизвазване

преди 3 години

камионите на сметоизвазването утре ще минават по 4 в редица и ще засмукват протестърскиПалатки със все отпадъка вътре. А Бригада от роми със брадви ще помагат за разчистването и товаренето на задръстените

230

Анонимен

преди 3 години

Били сме били на 30 място в света по икономика, хи, хи , хи .......с корекомите и връзките че видиш ли нашето производство беше от качествено та най-качествено. Караш си Ладата или Москвича (чисто български автомобили) с българско масло Диона Супер и след 10 хиляди километра - основен ремонт!

229

На "протестиращ

преди 3 години

с палатките на кръстовищата им липсва само едно: здрава тояга. По гърба.

228

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 287 не си съюзник с брюксел и вашингтон Васал си , слуга си Никога няма да те третират като равен , ама щом си щастлив да си слуга , твоя работа

227

Василев

преди 3 години

Какво ви е взел ЕС селяни прости???Те наливат милиарди, а посредствените българи не могат да направят една истинска крачка към прогреса!!!Толкова сте изостанали, че не виждате колко сте прости и мързеливи, но искате да водите стандарт на живот , като на немците или холандците!!!Как да стаме това, като работите и спазвате законите като българи???Агент Вини Мабулачи!ЦРУ!!!

226

Абе

преди 3 години

Е няма такава наглост, да хвърляш бомбички, павета и какво ли още не по полицията и да кажеш после, че някой друг виновен за безредиците вчера, нямам думи. Във всяка друга държава тези тримата щяха да са арестувани и съдени.

225

Анонимен

преди 3 години

278 Хм, от мъртво родено получавам милиарди в двуцифрено число, за да се на лапат червените мутри, само любовницата на Черепа LiLana, задигна 4 млн европейските пари.

224

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 294Вие сте свикнали на руско комунистическо робство, затова търсите на кой да сте роби.Между другото, защо сте доброволни руски роби?

223

Бойко оправи държава

преди 3 години

оправи и икономиката и социалната политика. Оправи здравеопазването и направи така, че образованите взимаме по над 3 000 и си позволяваме неща дето през времето на червенитеБоклуци не сме и сънували. Махайте се партизани. Този път народа сме достатъчно въоръжжжени за да отвърнем на терористите