121

Анонимен

преди 4 години

До Bad CompanyТе такива са тия "от чужбина" дето "подкрепят" протестите. Преди имаше една кандидат Райна княгиня, дето беше изкарала 4 години (в Япония и Германия). Освен, че стана ясно, че никъде нищо не е направила, "девойчето" се опитваше и байряци да шие. Една свястна домакиня щеше да се хване за главата ако беше видяла "работата" на въпросното "девойче". Трагедия отгоре додолу. Та, такива хора Черепа и Маджо са си накупили на кило.

120

ДОЛУ ТЕРОРА

преди 4 години

ДОЛУ ТЕРОРА НА УЛИЧНИТЕ АУТСАЙДЕРИ , ЛУМ.ПЕН.И , ЧАЛГАРИ И ПИЯНИЦИ!ТАЗИ ЧЕРВЕНА АНАРХИЯ , НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ВЕЧНО!ТРЯБВА ДА ЗАЩИТИМ СВОИТЕ ДЕЦА , МАЙКИ И ГРАДА В КОЙТО ЖИВЕЕМ!ИСКАМЕ РЕД И ЗАКОН В ДЪРЖАВАТА!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!СМЪРТ НА БЕЗЗАКОНИЕТО!!!!

119

До 134

преди 4 години

А защо при него останахме без зърно за зимата ?

118

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 134"Льохман", през 1997-*** година народът извърши единствоното в историята на България нахлуване в Народното събрание, защото БСП така бяха захапали кокала, че нямаше отърване от тях. Не го знам какъв голф кара сега и не ме интересува - това не оправдава щетите, които тези неадекватници нанесоха на България.

117

123

преди 4 години

Искат да сменят Боко с по-послушен. Това са Глобалистите от запад, а не Русия. Затова са протестите по кръстовищата.

116

Анонимен

преди 4 години

До 125Лъжец си и се вижда. Последното име в списъка ти трябваше да е Сергей Станишев - мишката крадец! Всички които ги изреди са от БКП с изключение на Бойко Борисов! И колкото и да ревеш, няма да промениш факта, че Бойко Борисов се справи много по-добре от изброената от теб ЧЕРВЕНА престъпна шайка!Не е трудно някой да се справи по-добре от червените краци! Да Бойко като всеки човек не е идеален, но като гледам списъка искаме ли алтернативата?Не я искаме! Долу червените крадци!

115

Анонимен

преди 4 години

хубаво е че поваля малко за да поизмие импровизираните места за облекчаване по софийските кръстовища

114

Абе

преди 4 години

Както върви, може и градушка да ги удари, щото явно и природата е срещу тях !

113

?

преди 4 години

Тия защо не си построят къща с тухли насред кръстовището ами се занимават с тия палатки. И без това ще откарат дълго време там.

112

Bad Company

преди 4 години

Снощи гледах некъф стрийминг от Орлов мост в тубата. На ДЪБъ, разбира се, то там други няма. Голям смях, казвам ви. Три гейчета и една мома завърнала се от Холандия напоително обясняваха как са "готови да поемат властта". Ноооооо..........това можело да стане само с революция защото нямали необходимата поддръжка от народа!!!!! И четиримата роптаеха, че не са се реализирали ни в Европа/където са били/ , ни в България !:)) Та питам се откъде им иде самочувствието на тези айтсайдери......:)

111

Така е,

преди 4 години

затвор ще има! Ще минат изборите, живот и здраве, и после всички инициатори на протести свързани със събиране на хора по време на пандемия, плюс подбудителите към уличен тероризъм, плюс извършителите (всички се знаят) ще са по затворите! Няма разминаване!

110

Анонимен

преди 4 години

Окупаторите на кръстовища ще докарат пак Борисов на власт.Затова не одобрявам екстремистките изцепки на Куку, Пипи и Ян Бибиян и техния беквокал Фигуранта.

109

Анонимен

преди 4 години

Няма да гласувам за партия в която на ръководни позиции са хора членували в БКП, все едно да гласувам за хора от СС

108

Анонимен

преди 4 години

В историята ще остане следният списък на комунисти, захапали здраво кокала на властта и изгонени от народа след продължителни протести:1. Андрей Луканов2. Жан Виденов3. Пламен Орешарски4. Бойко Борисов

107

Анонимен

преди 4 години

Вижда се вече при това пределно ясно колко са платените протестъри които правят на маймуни хората с тези незаконни блокади, нито подкрепа имат масова от обществото, напротив хората масово са отвратени от държанието им, от грубостта, от простащината и вандализма. И онзи ден разеденителя Радев осети и видя във Варна, че народа както той смяташе не е обединен и не стои зад него. Като му викнаха в лицето оставка и се изсули като лалугер.

106

до протестърите

преди 4 години

в нетрезво даже пияни сте вие, а на Орлов мост минах и беше *** катун с парцали по земята, щели да възстановяват, чали пари от чичо Васко

105

Сачева

преди 4 години

Аз не съм ПГП

104

Демагози

преди 4 години

На всички вече стана ясно, че протестите ги организира Русия и имат единствено за цел да фалшифицират изборите. За това продажното предателско президентче не иска избори за велико народно събрание. Иска да си назначи доверени комунисти които да бръкнат в базата данни и да фалшифицират изборите с машинния вот!Иска им се но няма да стане!Долу продажниците! Долу русофилите! Долу РадеФ!Да живее волята на Българския народ!

103

Хихо

преди 4 години

Ще си ги оправят, плаща им се за това.

102

до 108

преди 4 години

И кой да дойде като си тръгне Бойко бе, аланкоолу? Айде у лево. Аз имам вишу убразувание и немама ментални увреждания!