52

Оставката

преди 3 години

безспорно няма нищо общо с дневния ред на мнозинството българи, които или работят в отчаян опит да наваксат от коронакризата, или са отишли на почивка у нас или в чужбина. Вероятно някой много иска оставка да има, както и служебен кабинет, и всячески се опитва да убеди мнозинството българи ,обаче на тях им е важно друго, а не неговите лични проблеми. Затова се чува този кънтеж на кухо, който дразни ухото.

51

Една жена

преди 3 години

Незнам дали разбирате че с тези блокирания на възлови кръстовища и улици увеличавате гласуващите за Герб! Вие не работите и не знаете какво ни причинявате, заради вас не мога да се прибера и да изкарам детето на разходка, вместо 18 часа се прибирам в 20 часа!Помислете какво правите, има си широки площади за тази работа!

50

Атанас Велмазов

преди 3 години

ГЕРБ ще победи отново безапелационно !

49

Анонимен

преди 3 години

Явно ще вървим към заличаване на герб от съдебните регистри , поради незаконно финансиране от Германия. Герберастите ще бъдат размазани на последните избори, на които ще участват наесен, а догодина почваме строеж на голям затвор и трудов лагер за тях и депесарите.

48

Анонимен

преди 3 години

Мутрата от СИК съсипа хиляди човешки съдби и е възможно да не успее да си тръгне жив от властта.

47

Анонимен

преди 3 години

плюс -минус още 3 млн. пръснати по света

46

Анонимен

преди 3 години

7 милионна нация, и още на толкова пъти разединена....

45

Кво става разбииш ли

преди 3 години

Явно Премиера ни е пъзльо за да оставя една шепа хора да блокирват кръстовища, да разпъват палатки, да правят барбекюта и да играят футбол а други един милион да страдаме от техните малоумия!Къде е жандармерията, защо им плащаме заплати???!!!!

44

горкият той

преди 3 години

До БлагодаряГоркият,как гледаш децата си в очите след като ще гласуваш за тези който ги ограбиха,жал ми е....

43

Няма да има оставка

преди 3 години

Валери рече още отсече .

42

Анонимен

преди 3 години

Ти и да гласуваш за шайката Гроб, срещу твоя мижав глас ще има хиляди против!Оставка!

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Какво става, трудно ви е да отговорите какво ще правите и с кой след като Борисов си тръгне ли?Не се притеснявай, не си само ти, от два дена се интересувам от отговора, но никой от анти-Борисовата чета не може да ми даде ЕДИН конкретен отговор.Явно БСП пак ще лови риба в мътна водица.

40

Анонимен

преди 3 години

Не може да блокират никой и да стават огнища на зарази по време на пандемия, тия хора подлагат на смърт хората в рисковите групи. Да са протестирали имаха 30 год да протестират срущу приватизацията на Техноимпекс. Пускайте водните оръдия, искаме чисти улици без палатки. Да си протестират от терасите или ги носят отнякъде със автобуси ?

39

да

преди 3 години

До Много интересноДа интересно да видим кой какво взима и какво плаща?над 200 000 държавни служители не плащат данъци и осигуровки и тн. и са на издръжка на народа на същия този народ който протестира срещу хунтата,така че стига сте писали глупости.

38

Анонимен

преди 3 години

"Че не ви е Макрон премиер тогава ще видите..."Да, ама Макрон пети месец плаща на безработните по 2000 евро на месец, а тук Мутрата им подаде комбинация от три пръста с преобладаващ среден!

37

Благодаря

преди 3 години

Тези протестъри направиха така че ме амбицираха да гласувам за Герб, макар че досега само веднъж гласувах за тях!

36

Анонимен

преди 3 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

35

Анонимен

преди 3 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

34

Щерю

преди 3 години

- Влизаме в Евро зоната. На червените мафиоти Европа ще им бъде следено всяко евро. Те не искат!- Радев изригна с вдигнат юмрук, защото Гешев заплаши, че ще започне разследване как е била назначена жената на Радев - Десислава на някакъв висок пост. Президента го прие лично!- Васил Божков избяга, но хвърля милиони за да бъдат свалени Борисов и Горанов отг постовете им, за да спре натиска с/у него. Лична война!- БСП са гладни за пари както никога!З- Манолова, Иванов и Трифоноов търсят реванш

33

Анонимен

преди 3 години

Има ли бюджет без да е актуализиран,че даже за сегашния се говореше в средата на годината,че подлежи на актуализация,но пък защо туй да е по политическа причина,че трябва да се актуализира или да се съставя,одобрява сякаш бюджета е зависим политически и без партии не може да бъде съставен,одобрен,актуализиран с изчесления представен.