445

BOGDANOV

преди 3 години

TOLKOVA> LI SA ''IZPLASCHENI'',tezi bez imena komentatori.??DO TAM LI STINAHME.'''NA SI ZAD''ZAVESATA'',anonimen DA SI KAJESCH MNENIETO.??? TEZI,KOITO SME PO PLOSTADITE TYABVA DA ''DOVEDEME PROMYANATA DO KRAII.!!!DAI BOJA.!!!

444

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Единственият истински президент! Даже Първанов беше в таен сговор с Борисов!

443

програмист

преди 3 години

Аз се отървах от казармата ама знам че военните са умни и кадърни хора

442

Радев

преди 3 години

Десо я се прибирай веднага

441

Анонимен

преди 3 години

До Сат ННе, пич! Повярва трябваше да е в кавички. Не е редно да си вярваш в момент, когато знаеш, че лъжеш. Той прекрасно е знаел, че минава по тънката лайсТна. До време. Като наглееш - аут. И там Лилки, Милки, джипки и т.н. под дъжда и да ги гледат чекиджийте как пикаят в ареста. Ако е малко човек, ще трябва да му е гадно. Той не е. И машина за пари не е. Пак казвам - посресдтвеност. Беше допуснат да се позанимава с това-онова. В е един момент "си повярва" в кавички!!! Не става така, не става

440

Шаши

преди 3 години

до 436Точно си е по темата. Ха - хаа. Чаршафите сигурно са били копринени, иначе са щели да ги вземат за партенки.

439

Теч

преди 3 години

Изтекоха част от министрите на Радев в служебното правителство: министър-председател - Васил Божков, министър на финансите - Цветан Василев, министър на външните работи - Пламен Бобоков, министър на вътрешните работи - Атанас Бобоков, министър на регионалното развитие и благоустройството - Миню Стайков и министър на икономиката - Николай Банев. Поръчител - Шиши.

438

русофил

преди 3 години

Абе недеите така бе човека е надчетен цел живот в столова е ял първо второ трето морен вода не е пил вие пък некадърен бил а ония *** кво филии с мас

437

Контрапротестър

преди 3 години

Възхищаваш се на главорези, които увредиха българския народ. Изводът е направен, безроднико. Фигурантина аут, да си взима медалите, езиците, Десата и калцуните и да си ходи!!!

436

До 446

преди 3 години

1. Помня през соца как златните медалисти от провинцията ги късаха на изпит в университета в София. 2. Не познавам случай в света талантлив математик да е станал офицер. Те са друг тип хора.3. Владеенето на език не става с едногодошна школа в някоя страна. А знаниата на ББ не со никакво мерило.4. Не забравяй, че много голяма част мъжкото население сме ходили войници и много добре познаваме интелектуалното ниво на българските офицери5. Военният е научен да изпълнява. Не става за президент

435

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 446Ленин е бил изключтелно интелигентен, завършил е гимназия със златен медал, завършва право и владее няколко езика, включително латински и гръцки.Георги Димитров научава немски за 7 месеца в германски затвор.и още и още. Който може да си направи изводите, да го направи.

434

Протестер

преди 3 години

Ти семейство нямаш, държавата ще управляваш! Защо не защити семейството си , къде са ти децата!? Хайде млъквай, и върви при Деса

433

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен386 Румен Радев не е никакъв натовец,обучаван е там за пилот на натовски машини и нищо повече В САЩ добре знаят,че е зависимон Русия.

432

Факт

преди 3 години

Канна Рачева се изтърва - протестът е лъжа!

431

реалист

преди 3 години

Завършил бил и той е като партийните глезеничета където първо ги назначават и след това изкарват дипломата

430

Тръмп

преди 3 години

Къде са парите от Грипените?

429

Анонимен

преди 3 години

До Шопо420 Това е най-голямата смешка.

428

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 446Ама да си кара самолета, там е добър. Къде, в рамките на неговото обучение, са му преподавани компетенции да прави преврати? Не е бил в ДС, защото е бил военен, няма как да се съвместяват ангажименти, той на ВКР-то си е пеел всеки петък по устав.Деска го залъгва, че има потенциал, за да не излезе, че я уножда *** ***.

427

Анонимен

преди 3 години

Радеф не искара ли танковете е загубил отсекъде

426

протестър

преди 3 години

"Президентът заяви, че е готов със служебно правителство"Г-н Президент, чакаме имена, за да покажем на тиквата, че можем да крещим положително и да одобрим служебното ти правителство, което ще ни изведе от кризата.