192

Анонимен

преди 4 години

Пак ви показахме,че сте нули в обществото! Бойко показа силата си и днес! На нас площади и партийни акции не ни трябват! Юмруци и мутри вие показвате! Вижте си пудела! Браво Бойко!

191

Анонимен

преди 4 години

Защо медиите мълчат за интересите на Бойко? Но раздухваха с години слуха, че Президентът Радев е имал интерес от закупуването на Грипените. Как е възможно при толкова много обекти, които открива с джипа си, да не излезе някоя съмнителна сделка? Това е медиен слугинаж и прикриване на истината.

190

Спеца

преди 4 години

Бойко прави са психиатрите , че тотално си изперкал !Така прави златния телец, заслепява и побърква!

189

Българинъ

преди 4 години

Няма по противно нещо от гледане на нагли комунисти, като Радев, Корнела, Ташко Ерменко, Станишев, Йончева и останалите гнясни михлюзи от комунистическата терористична шайка. Само съд и справедливи присъди за тях!

188

Анонимен

преди 4 години

Отива да си напълни чекмеджето.

187

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 185Враца е останала само общината, където са хора верни на ГЕРП и фирми пак на хора на ГЕРП. Дори има местна коалция ГЕРП с БСП и ДПС, за да не си пречат като усвояват

186

Анонимен

преди 4 години

Президентът Радев респектира с подкрепата към него и това плаши управляващите!

185

Анонимен

преди 4 години

Искам бухалки да играят по тия крадци и измамници. Разбра че със страх вече не може да плаши народа и изкара торбата с парите Дядо Мраз ще дава по 50-тачка за всички пенсионери. Много хора се питаха къде се беше скрил тоя суджук а той планове е кроял да раздава пари.

184

Анонимен

преди 4 години

Президентът Радев е уважаван политик, който обедини целия български народ. Дори ДПС му дадоха гласа си, защото го харесаха. Президентът е обединител, а не разединител, както лъжат някои.

183

Анонимен

преди 4 години

Браво Бойко, само така! Пак замириса на розови ***! Не знаят какво да измислят!хахаха

182

Анонимен

преди 4 години

До До 154Ако не се забранят ГЕРБ, ОП, СДС и ДПС, нищо добро не ни чака. ГЕРБ не може да не са в коалиция с ДПС,защото ДПС държат ВСС и съдебната власт.. А зад ДПС са САЩ и НАТО, които веднага ще скочат, че няма право и демокрация в България.

181

Как дойде Бойко?

преди 4 години

Отговор: С КРЪВ.Дано не е решил да си отива по същия начин.

180

Анонимен

преди 4 години

Говори се,че част от парите,които ни дават от ЕС(те са пак наши пари),се връщат обратно в ЕС към определени личности,за да си осигури подкрепа.

179

Шаши

преди 4 години

До 162То като гледам и такива под панаирно ниво няма. И преди бяха нагли и нахални. Сега ГЕРБ останаха хептем простите. А *** и неук е страшна комбинация.

178

Анонимен

преди 4 години

Във Враца защо няма протестиращи? Бойко ги е купил всички. Нека всички от Враца да се включат към протеста на президента Радев утре без да се страхуват.

177

Безполезен Радев !

преди 4 години

Ама като било нищо работа, хайде и Безделникът Радев нещо да построи, а не само да говори празни приказки и кухи фрази !

176

Най-корумпирания

преди 4 години

Все още България е НАЙ-КОРУМПИРАНАТА страна в ЕС.Мълчиш, защото ти ЛИЧНО си виновен за това. Много хора дето си вкарал в затвора те чакат там.

175

Анонимен

преди 4 години

Вместо да плещите глупости,се опитайте да привлечете фирми,които сега ще напуснат Китай или вложете средства в създаване на собствено производство и пазари!За какво са пътища,като няма работа и затова и жителите намаляват и се обезлюдява? Асфалт не се яде,както казват бесепарите. За кой ги строиш тези пътища,като няма добре платена работа и хората изчезват?Къде ви е плана за следващите 10-20 години как ще се развива държавата и населението(демографията)?

174

Анонимен

преди 4 години

Костовчета,много сте малки и малко! И повече няма да бъдете!

173

Анонимен

преди 4 години

Враца винаги е била червена. ГЕРБ е манипулирал вота, за да спечели във Враца. И затова открива за своите хора нови работни места.