33

до 28 от славянин

преди 3 години

''Имаше един случай в САЩ, на мъж който тръбял навсякъде, че Covid-19 било лъжа и отишъл на Covid-19 party (за да докажел, че е лъжа), заразил се и на десетият ден умрял! Дано доктор Мангъров "не" последва неговата съдба!''Един случай и то при положение че наистина е достоверен! И този един случай според такива като теб явно е доказателство за епидемия - сащ са 330 милиона!

32

ХА, ХА, ХА

преди 3 години

От мерак да се изяви, да го показват по медиите като циркаджийска мечка, Магъров изговори една бърканица "експертни" мнения, които дори си и противоречат. Този вече е изветрял за лекар, но се пъне и не проумява защо не го величаят

31

Fenasi Kerim

преди 3 години

В България не знам (понеже е малка страна) или защото са малко заразените няма обикновени хора които да разкажат какво са преживели. Аз понеже съм двуезичен (турски - български) и You tube ми излиза на турски и гледам турски потребители които са прекарали болестта и качват клипове за състоянието си.

30

Анонимен

преди 3 години

Добре ли си?! Звучиш като човек с по сериозен ментален, от лъжедокторът! Потърси помощ!

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29Писиар теста има точност 70 процента и после се получава че има хора посани за болни пък то на повторен тест от частна лаборатория се оказват здрави.

28

Хахаха

преди 3 години

Какво ще сме ако светът ни затвори? Не огнище, а център на заразата ще сме. Балканските китайци. Не е смешно макар да напира усмивка. Крива усмивка ще е тази...

27

Анонимен

преди 3 години

Все пак за тези му твърдения получава добри пари и затова донякъде е резонно да говори глyпоcти...

26

Анонимен

преди 3 години

Вече знаем кой ще е министър на здравеопазването, като изчистим мафията. Трябва да се отблагодарим на човека,че още не се е продал.

25

Анонимен

преди 3 години

Два дни по късно и РСR теста не е верен. Та за това е против. А на гърците логиката не можеш я схвана никога. Вече 9 години се опитвам.

24

Sichtpunkt

преди 3 години

Имаше един случай в САЩ, на мъж който тръбял навсякъде, че Covid-19 било лъжа и отишъл на Covid-19 party (за да докажел, че е лъжа), заразил се и на десетият ден умрял! Дано доктор Мангъров "не" последва неговата съдба!

23

славянин

преди 3 години

Св.нете не могат да си намерят място от яд че Мангъров е прав! Ако не бяха масмедиите никой нямаше да разбере нито за този вирус, нито за ''епидемията/пандемия''! Ама някой го бил преболедувал тежко! Е, и, това не е критерий за наличието на епидемия/пандемия, има си съвсем ясни медицински критерии за наличието на епидемия - 200 души БОЛНИ, СЪС СИМПТОМИ, на 10 000 души население - това го няма в нито една държава на планетата, следователно никъде няма епидемия по медицинските критерии!

22

Анонимен

преди 3 години

Прав е че хабим много пари за да открием хора които са носители на вируса но нищо им няма.

21

do 9

преди 3 години

Да не хабим нашия афторитет за локални проблеми, само за СЗО е. Скоро директорът ще подаде оставка под натиска на САЩ, Бразилия и т.н. И тогава предлагаме наш Танас, с Тръмп много ще си допаднат и той ще възстови парите на СЗО. За какво да го хабим тук, като може да реши проблема на света

20

Тъй тъй

преди 3 години

И тоз псиxoпат е шеф на болница!

19

Анонимен

преди 3 години

Днеска беше в Търново

18

Fenasi Kerim

преди 3 години

До 14Е, да гърците се справяха много успешно със заразата докато не дойде туристическия сезон. Прави са да искат PCR тест от всеки. Но мисля че вече закъсняха.

17

Анонимен

преди 3 години

Тоя от самото начало се е заял с тоя PCr тест.Какво му е насъбрал толкова, не стана ясно.

16

Анонимен

преди 3 години

Клинично здрави да ходят на работа.В каква връзка го казва.Те и сега го правят.Може би искал да кажеза безсимптомно протичащите случаи.А какво знаем за щедрите заразоносители, които заразяват най- много хора ( без да знаят)?

15

Е,бравос

преди 3 години

А аз съм убеден,че Жокера трябва да бъде свален! От ефира...Понеже взе да дава фира!

14

Sichtpunkt

преди 3 години

Той и Тръмп тъй говореше, но американците като почнаха да *** като мухи, почна да обвинява Китай!