12

Анонимен

преди 3 години

Забелязвам,че успешните,трудови,мотивирани,устремени хора изобщо неотразяват тези протести.Вероятно апатията от политиците подсъзнателно играе роля и разчитат единствено на себе си.Апатия,която обаче е чувствителна към различните статуква и вероятно тези хора преценяват,че не е нужно точно в момента своерода дестабилизиране.Това означава,че все пак казват ДА на Борисов предвид основния факт,че НЯМА алтернатива! Предпочитат тази сигурност пред неизвестното,защото промяната може и да е надолу !

11

Истукан

преди 3 години

За кой да гласуваш, всички са инвалиди. Едните с отрязан крак, другите неми и слепи.

10

Анонимен

преди 3 години

Оставка, а?! И кой ще ни "оправи", гюрултаджиите на площада ли?Не, мерси, не съм толкоз извратена, не ме възбуждат нещо!

9

браво на протестиращ

преди 3 години

браво за смелостта

8

Анонимен

преди 3 години

Имаш срещу себе си човек с пистолет. Избора ти е да умреш или да се опиташ да се бориш с него. Мислиш ли в такава ситуация за алтернативата - дали след този човек няма да дойде друг, който да те гръмне и дали няма да те гръмне по-бързо от първия, дали няма да дойде с пушка или оръдие?Опциите се разглеждат, когато отстраниш непосредствената заплаха. Оставка сега! Протестите няма да спрат и няма да станат по-мирни.

7

Гласа на разума

преди 3 години

На едно ново правителство му трябва година да започне да работи и години да получи доверието на ЕС! По-добре накарайте Боко да работи за народа!

6

Анонимен

преди 3 години

Ден осми и в ушите ми започнаха да растат косми!Взе да ми писва, телевизиите само тази тема въртят,репортери жизнерадостно дерат гърла барабар с вувузелите на площада.Отделно че канят само дърти политически бохчи..

5

Анонимен

преди 3 години

Оставка корумпета! Незабавно! После - бай Ставри!

4

Анонимен

преди 3 години

След няколко месеца са изборите, сега точно не е момента за оставка!

3

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне на 17.07.2020 г.!

2

Айде опомнете се

преди 3 години

Айде стига с тези протести, кой ще дойде, няма никаква алтернатива! Една оставка ще ни коства хаос, фалит на държавата и фалит на здравеопазването, и в условията на коронавирус нито ще има места в болниците нито ще има кой да ни лекува зимата

1

Цецо Мен

преди 3 години

Честно казано съм със смесени чувства, но след като излезе някой представител на ГЕРБ да говори товя отминава. От речите им продължава да лъха на арогантност, самодоволство и чувство за величие. До къде щея докараме не знам.