15

Чичо

преди 3 години

Буахаха, тука една шепа балъци вярват, че ще се оттърват от Бащицата на народа. Такова нещо не е възможно - както и да се случат нещата, накрая пак ГЕРБ ще е управляваща партия и Борисов ще е премиер (или ще дърпа конците отзад, което е същото).

14

Анонимен

преди 3 години

Бойко, не забравяй да отидеш обръснат и парфюмиран в Брюксел. И както винаги да се умилкваш и да си наклюняваш главата, така изглеждаш по невинен и наивен.

13

Анонимен

преди 3 години

ВОЖДЕ... ДА СИ ВЗЕМЕШ И ГЕШЕВ С ТЕБ НА БАРСЕЛОНА... ТАМ ТЕ ЧАКАТ ЗА АРЕСТ

12

Анонимен

преди 3 години

ВСИЧКИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОД ТРЯБВА ДА СЕ МАХАТ СЪС СТАРИ МРАВКИ НОВ МРАВУНЯК НЯМА КАК ДЕ СЕ ПОЛУЧИ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПАРТИИТЕ ВЕЧЕ НЕ РЕШАВАТ НАРОДА РЕШАВА АРЕСТ ЗА ВСЕКИ КОЙТО Е КРАДИЛ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОД ДЕМОКРАЦИЯТА И ЕС НЕ МОЖЕ ДА СА ТРАМПЛИН ЗА ТРУПАНЕ НА НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА НАРОДА Е СЪС ОСНОВНИ ПРИОРИТЕТИ ТОВА Е ОСНОВНО ДЕМОКРАТИЧНО ПРАВО

11

АЗ

преди 3 години

Mутри вън...........

10

контрапротест

преди 3 години

Мутри - вътри! Мутри - вътри! Мутри - вътри!

9

Падни, стани, а?

преди 3 години

Дресираното шебече остаря и омръзна на публиката. Каквато работа можеше да свърши на големите играчи, ползващи тази обслужваща територия - свърши я. Време е друга, бодра и по-майсторски лъжеща животинка да се кекерчи на сцената. И бавната катастрофа ще си продължава все така, поизлъскана с няколко популистки номерца за временно успокоение на електората.

8

Ще бъде забавно

преди 3 години

Кажи сега че Христо Иванов не направи услуга на Доган, както младежа дето стреля с халосни патрони по него, та той да си вдигне акциите и да заграби още повече порции и власт, а Пеевски вече си се е превърнал във незаобиколим фактор, КОЙ то и да стои зад него. Подозирам, че в ДА България има внедрена агентура от ДС, която ги подучва да правят такива работи или са много прости.

7

българин

преди 3 години

Абе мутро! Ти на улав ли се правиш? Просто си тръгни с Партията си бе човек! Така както и дойде д нея! Какво управление на ГРОБ мислиш още?! Всичко свърши! Още ли не си го разбрал? Името Борисов е Омразно з повечето хора вече!

6

Анонимен

преди 3 години

Добре, има оставка и после...? Ще чакаме 800 дни да ни "оправят" Радев и Нинова? Нинова знае как се приватизира, а Радев, какво знае и може Радев?

5

ХАхахах

преди 3 години

Вън ама после са ви подготвили Да, България. Кое ти гарантира, че те няма да крадат? Някой ще ги накаже ако го направят ли?

4

Ясно...

преди 3 години

Беше на консултации в американското посолство, сега е в Брюксел. Сигурно вече са му набили канчето и са му казали да подава оставката.Заместникът му и Цветанов и той така си дойде с "идеи" от чужбина и после подаде оставката.

3

Маг Минчо

преди 3 години

И като хвърлих боба,що да видиш - избори! Догодина!

2

Анонимен

преди 3 години

Правителството не трябва да дава оставка! Не може да обръжа гръб на хората, които са гласували за ГЕРБ и Обединени патриоти.

1

Анонимен

преди 3 години

Няма бъдеще, вън и завинаги аут от политиката !