69

Един от народа

преди 3 години

Другата управляваща партия пак с автобуси докара своите хора да бранят властта и имотите й.Питам какво ще правят сега псевдопатриотите.Българските граждани знаят ли, че бургаският кмет Д.Николов бе награден от Сарайско-Библиотекарския университет с наградатата "Стефан Стамболов", учредена от Митьо Гестапото. Защо е награден|? - Защото тази герберска гордост бургаският кмет е допъснал всички документни безобразия с окупирането на Росенец от "националното съкровище" Ахмед Доган!

68

Анонимен

преди 3 години

Стана така че Доган събра своите хора на протест и с презумпция че вече има други хора които протестират няма да се допуснат тези които са за протест срещу Доган.

67

До край

преди 3 години

Такова нещо, като етнически турци няма. Има българи изповядващи мюсюлманска религия, като повечето от тях отдавна са по Европа за да изхранват семействата си. У нас останаха Римляни, които някой умишлено се опитва да ислямизира.

66

Засрамете се

преди 3 години

Българите нямат свободен достъп до плаж в собствената им държава, но турците свободно си веят **** там.

65

Анонимен

преди 3 години

Работата е ясна. Сараите години са били на практика извън държавата. 1000% са били използвани за внос на наркотици, няма как да няма абсолютно никакъв контрол и да не се правят такива работи. Съответно Доган имаше 3 дни да скрие и изнесе тези неща. За това и се опитваше да задържи охраната на НСО, за това и привика момчетата от ДПС.

64

Подлоги

преди 3 години

Понеже Гешев НЯМА да нахлуе и изведе Ахмед Доган с Белезници и за него тази сграда е законна, то НИЕ ТРЯБВА ДА ГО НАПРАВИМ.ЗАТВОР ЗА ДОГАН, ПЕЕВСКИ И ГЕШЕВ!РАЗПУСКАНЕ НА КОРУМПИРАНИЯ СЪД!

63

kaputt

преди 3 години

росенец е турция, не го ли разбрахте, пазят с бойни кораби стане ли нещо могат да изравнят със земята , който наряза ракетите трябва да бъде разстрелян за държавна измяна , едно време турците стояха мирно като чуеха за Бг граница, ето ви демокражия, бг я няма , нямате държава T U PA CI

62

Анонимен

преди 3 години

Не се борввте за измислени каузи. Никой от вас не е отишъл един път там? Ходите в Гърция обаче сте големи Българи. Я стига.Освен да създадете проблем етнически... Друго нищо няма да направите.

61

браво бе

преди 3 години

До Анонимен59викаш доган бори корупцията купувайки тец варна за 50 000 лева а държавата му обновява пристанището за 300 млн държавни пари ?? а пеевски и той е един такъв борец против корупцията...а бисеров със сметките в швейцария без доказателсва от къде са парите

60

Анонимен

преди 3 години

Тия жандармеристи от кой етнос са бре? Какви хора има в службите? Българи там има ли?

59

Анонимен

преди 3 години

Вече трети ден българите нямат свободен достъп до плаж, който е публична държавна собственост. Обаче, според мафията в прокуратурата, всичко това е нормално.

58

Край

преди 3 години

Всеки път когато се налага на Доган да спазва законите се размахва етническата карта.На това някак трябва да се сложи край но не и като се разпали етнически конфликт.Доган трябваше да бъде арестуван отдавна а не сега да се изправят българи срещу турци.Христо Иванов да оттегли хората от РосенецКонфликт етнически не ни трябва.

57

ДеПе какво

преди 3 години

С какво се борили ДПС, че не разбрахме?

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51Така е, и ще ги сбъднат кои? Българи, като Христо Иванов, в търсене на 5-минутната си слава!

55

Анонимен

преди 3 години

За да се избегне предсказанието на Слава трябва поетапно правителството да струпва армия на границата. Както и да увеличава военната си мощ. Колкото повече спим толкова повече земя, ще замине някой ден. Но в момента не сме готови за конфликт.

54

Анонимен

преди 3 години

Само едно нещо трябва да се обясни ясно, без завъртулки - и то е защо се налага държавна институция да охранява обикновен гражданин като Доган, който "официално" е никакъв. А и другият изтъкнат гражданин стъпвал 2-3 пъти в парламента какъв повод е дал със законотворческата си дейност за да има заплахи към него? До момента, нито една институция, нито управляващ политик не е дал ясен отговор. Поради това народа остава с впечатлението, че всички институции работя за опредлен кръг, а не за народа.

53

Анонимен

преди 3 години

Браво пичове,не гласувам за ДПС,но подкрепям с две ръце ДПС,защото те са единствените, които имат смелост да се борят с корупцията и беззаконията в България,факт!

52

Анонимен

преди 3 години

Надявам се вече да ви ясно как се печелят избори у нас, като не ходите да гласувате .С автобуси и екскурзии.

51

Анонимен

преди 3 години

И сега ко пазят тая мумия Медито Доган . Обръчи от фирми , тинтири минтири .Да го почва Каскета тоя дребен селски шмекер

50

Сат Н

преди 3 години

Какво ни готват братушките? За какво са им тези пристанища без какъвто и контрол от Държавата или вече трябва да и викаме Територия?-------- Готвят ни същото като в Крим, а Боко и Гешев подготвят почвата. Прословутите Ф-16 нарочно бяха спазарени за 2023 година, когато вече няма да ни трябват.