92

f

преди 4 години

Бедните прослойки избрали Барак Обама за президент 2007ма, той стимулирал Ът от банката да раздаде на половината свят огромни заеми, и докато в повечето държави потръгнало, в България силно се смрачило, защо така? Може би още от самото начало изгонили банката от бг с някакви много жестоки убийства, както винаги се опитват да направят, но с БСП какво се е случило, защото преди пролетта на 2007 с тях си беше много добре и много светло.

91

Пиратадългиякоравмеч

преди 4 години

Българите сме пирати обикаляме жени бол същото и за българките мъже бол ама някъде си

90

ДонЖуанКазановаПират

преди 4 години

Така е като няма жени и мъже има кукли и дилдота и емиграция всякакви

89

Лошия

преди 4 години

До ДраганКазваш постянно ходят по Малдивите а....хахах.Че има има, но повечето са въздух под налягане, напомня ми за Андреа, дето само не отиде на Марс с нейния фотошоп хахах.

88

КазановаДонЖуанПират

преди 4 години

Жените си имат дилдота а мъжете кукли докато всички наоуснат потъващия кораб

87

f

преди 4 години

По време на първите две години управление на БСП, след изборите 2005, че даже и предходната 2004 година си беше много добре, 2007 пролетта, с тоя заем от щатската банка за армия и бо-клуците похарчили всичко за армия, затова Румъния по-добре, даже на Бг са отпуснали повече заем,та тогава много се заоблачи над България, докато за половината свят си беше възход,може би пак са изгонили банката още от самото начало с някакво тежко убийство,но с БСП какво се е случило?? И тях ли натопили?

86

Анонимен

преди 4 години

Емиграция ще има до като напуснат всички неграмотни и грамотни нещастници

85

Анонимен

преди 4 години

До ДраганЕкскурзията е един-два пъти в годината,а детето иска постоянни грижи и редовни доходи,търпение,любов и отговорност!

84

До госодина

преди 4 години

*** на кви хапчета си кви доносници я кажи за емиграцията

83

Хмм

преди 4 години

До Драган,Нали знаеш че някои хора винаги ще намерят проблем във всяко решение, а други ще намерят решение за всеки проблем.

82

Аз вчера се опитах

преди 4 години

Да кажа - че когато Гацо - тоест лицето Доносчиев, снася на лицето Бацо - тоест медииният шут се получава Гацо Бацов. В такъв случай господин Премиер бих препоръчал следното лечение на тая простотия - Лицето Гацо Доносчиев увисва на въже и лицето Бацо Шутов получава тежък ментален урок как се уважава длъжността, а не човека. Защото като газиш човека, газиш длъжността!

81

Анонимен

преди 4 години

Жените са си такива не поглеждат слабите безработни гладуващи работещи заминимална клошари искат мутри с пари и затова слабите безработни клошари гладуващи работещи за минимална емигрират да търсят други жени мутрата като гръмне жената жената се сеща за българина който е емигрирал ама той може вече да не я иска ако си енамерил друга и тнт

80

Господин Премиер

преди 4 години

Лицето Доносчиев отново се опитва да закове поредния стърчащ "пирон" и то без ваше позволение, знание или да му е давано разрешение!!!

79

Драган

преди 4 години

До РашкоАбре Рашко, какво парно ? Отвори си социалните мрежи ! Виж жените ! Всяка е на екскурзия някъде и се вее нанякъде ! За какво парно говориш ? Имат пари за екскурзии, а за деца нямат. Просто материала е калпав, и ценностите, това е ! Искат лесен живот !

78

Анонимен

преди 4 години

Да вдигнем революция от овце да станем лъвове нали сме лъвове или сме овце иначе глад и мизерия до кога ще е глад и мизерия

77

Не сме тъмнокожи

преди 4 години

Тъмнокожите гладувама ама сега покрай протестите ядат от магазините вероятно ама ние се други овце народ от овце чакаме падара да пусне нещо ама падара не пуска нищо

76

Рашко

преди 4 години

Хората се решават на деца, когато имат поне имагинерното чувство за сигурност в утрешния ден. Не може след края на отоплителни сезон да ти намалят цената на парното и ти тамън да си направиш сметка, че с парите които ще плащаш по-малко можеш да си позволиш еди какво си, и след два месеца да те уведомят, че пак ти вдигат парното. Това е просто един *** пример, един от хилядите в България. Как да се решиши на деца, ако нямаш никаква гаранция, какво ще ядеш утре, къде ще ходят на градина и т.н.т.

75

Не сме тъмнокожи

преди 4 години

Ако бяхме тъмнокожи в Сащ може би щяхме да вземем по някой сандвич от тия магазини и да разберем какво е храна амане сме и ще гладуваме

74

Господин Премиер

преди 4 години

Употребата на доноси и престъпления срещу личността и заковаването на стърчащите пирони е характерна черта за всеки тоталитарен режим, аз не мисля, че вие сте такъв човек да вярвате на доноси!

73

Анонимен

преди 4 години

Втори парадокс,защо след като виждате децата при кой живеят(напр. бяба,дядо,майка или баща), търсите подпис и от другия родител(и),за да получат детски?Ако няма този подпис,защото някой не иска да се подпише и е безотговорен или просто не знаете къде е изобщо този човек или не е в България,отглеждащите детето нямат право да получат детски без неговия(или нейния) подпис! Но детето има необходимост от тази помощ и съществува реално и го издържат реално!