303

Идея

преди 4 години

То по-добре тогава да се казва:Джон АтанасовВсеки българин прославил България заслужава(без спортисти),но Джон Атанасов е най-правилноТака света ако още не е разбрал ще разбере КОЙ ИЗМИСЛИ КОМПЮТЪРА

302

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 318 Забравих да спомена: мега евтиното ходене по планините ни общо взето почти без ограничения, възможността да пазаруваш евтино качествена храна и т.н.

301

Анонимен

преди 4 години

София има само едно летище и си носи правилното име "СОФИЯ".Когато Юлиан Попов построи второ летище в столицата със свои средства може да му сложи каквото си иска име.

300

Джедай Мастър

преди 4 години

Точно па на Кристо да се нарича. От друга страна почнаха да кръщават улици на всякакви ченгета и *** като Желязко Христов и Марко Семов и Зтефан Данаилов, що па не и на тоя Криско.

299

Горан

преди 4 години

Аз бегло бях чувал за този велик наш художник, и съм убеден, че няма обективна причина нито едно летище да носи неговото име.

298

Анонимен

преди 4 години

До дизайнераЗатова е избягал от България: за да не го оценяват "интелектуалци" като теб.

297

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 315Ако си махна псевдонима и си напиша името, много ще се учудиш на кого говориш такива неща, ама наистина много... Карай ... бъди жив и здрав...

296

Анонимен

преди 4 години

До Пян_ГъНяма да ви липсват плодове с вкус на истински плодове, няма да се лишавате от присъствието на хубави жени, няма да се налага да си карате колите в истински сервизи на марката, няма да можете да минавате метър на годишния технически преглед и т.н.

295

дизайнера

преди 4 години

На този опаковчик изкуството му е такова, че само разни псевдоинтелектуални снобари могат да го оценят. С този му талант в склада на била или кауфланд щеше да е супервайзър.

294

Анонимен

преди 4 години

До Пян_ГъНека не се заблуждаваме: седите, защото така ви изнася, а не "въпреки" изборените неща. Седите, защото другаде няма да ви позволяват да си плюете по улиците и да си хвърляте фасовете по земята, няма да ядете пловоде с вкус на ситински плодове, няма да се налага да живеете под наем, живота няма да ви лишава от време да киснете по форуми, можете да живеете на слънчице, вместо да живеете на студено даже и през лятото и много мдруги неща.

293

Анонимен

преди 4 години

До Де ГолНяма как да обичам хора като Кристо,плюещи по родината ми България,разбра ли!

292

Де Гол

преди 4 години

по долнто се отнася ДО До Де Гол

291

Пян_Гъ

преди 4 години

Кристо може да е голям творец, но би било обидно към нас, българите, които живеем тук напук на комунизма, на прехода, на групировките, на банковите сривове при Виденов и хиперинфлацията и т.н. Може да си обиден на правителството (което и да е), НО НЕ И НА НАРОДА СИ И НА РОДИНАТА СИ. Във вените на селянина в най-забутаното БГ село тече същата кръв като тази в неговите вени. И кво, обиден е на селянина на нивата, на мен, на вас? Уважение към големия творец, винаги, но не мисля че идеята е уместна.

290

Де Гол

преди 4 години

Ама ти нормален човек ли си, как е възможно да има такива хора , дано да стигнеш до неговите години ,а и повече, но махни омразата , повече любов към хората , особено към тези който не ги познаваш, България има нужда от много добри хора. Успех.

289

Анонимен

преди 4 години

До ШибиРибиВиж се ти що за отп адък си, тогава коментирай народа.

288

Анонимен

преди 4 години

а тои носил ли е в сърцето си БЪЛГАРИЯ винаги е бил с пренебрежително отношение към родината ни даже дори и с българи е използвал англииски език

287

Щирлиц

преди 4 години

Толкова ли няма именити българи,на някого от които да наречете летището?Антибългаристи има в излишък,но нека не увековечаваме имената им.

286

И кой е тоя Юлиян

преди 4 години

Попов и кой му е дал пълномощия да предлага име на летището. Сякаш оня Явашев, който не искаше и да чуе за България, се е утрепал да излита и каца на аерогара София.

285

Кло

преди 4 години

За съжаление, този човек никога не се е припознавал като българин. Ще е унизително за всички нас, да кръстят най-голямото летище в България на името на човек, който се чувства всякакъв друг, но не и българин!

284

Анонимен

преди 4 години

До Де ГолДа,мразим го в цяла България този антибългарин - факт! Така е!Коментара ти с нищо няма да промени чуството ни на омраза към тоя ***,виж за статията смъртта му - нито един не каза добра дума за него и много го оплюваха,дори на хора от чужди държави съчувстваме,но не и на тоя *** и българомразец!