61

Бай Петко

преди 4 години

Няма печеливш ход. Империята е колос на глинени крака.

60

Анонимен

преди 4 години

Най-обикновен престъпник, при това склонен към насилие. Подобен на неговите чернокожи братя от Факултето и Столипиново.

59

Анонимен

преди 4 години

Всъщност САЩ е най-демократичната и най-технологичната страна в света и всичко останало е наред, само рецидивистът Джордж Флойд е проблемът сега, но скоро всичко ще отмине и рецидивистът Джордж Флойд ще бъде забравен и САЩ отново ще се върнат към обичайното си благоденствие, това разбира се ще стане много скоро, съвсем скоро, до няколко дни, а може още утре, когато рухне и фалира Русия.

58

Баи

преди 4 години

Гражданската воина за протест ли се брои по новому

57

Анонимен

преди 4 години

Добре го е утепал. Това животно можеше да побеснее и да нарани някого. Полицаите много добре са знаели кой е, защото камерата в магазина веднага праща снимка и полицейският компютър за секунди прави идентификацията.

56

До 73

преди 4 години

Явно си млад дихател! Плитки са ти спомените,преди Орешарски колко много ,,случки "имаше .! И къде къде ,,по остри"

55

Анонимен

преди 4 години

До ШопЛиберастите са много хлъзгави - виждаш ли Флойд е най-добрия човек на света, обаче обществото не му дало шанс и той решил да краде, убива и т.н. Как стигнахме до тук, да роним сълзи за престъпници и да съдим онези които се борят с престъпността? Европейската цивилизация пропадна тотално с тази либерастка секта простотия.

54

Анонимен

преди 4 години

И какво се оказва, че Флойд е рецивидист. Но нищо *** либерастки *** си изплаха очите, колко добър човек е, светец направо. Гнусна история - много добре се вижда и на клипа, че той оказва съпротива при ареста и се налага няколко полицаи да го укротяват. Типичен за декократите комунисти подход, да подпалиш обществен пожар, за да разделиш и радикализираш. На кой му дреме за истината, на кой му дреме за справедливостта, важното е да се настроят черни срещу бели, жени срещу мъже и т.н.

53

Шоп

преди 4 години

<div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">той"така и не успява да намери истински шанс за развитие в Хюстън. За това през 2007 година срещу него са повдигнати обвинения за въоръжен грабеж и влизане с взлом" -- Коклко невинно! Ей така, без нищо, го осъдили за взлом и въореъжен грабеж?Либерастката пресаси няма еша!

52

Анонимен

преди 4 години

Там в колата имаше двама човека втория дори не го арестуваха той си тръгна най-спокойно или е полицай под прикритие или къртица/доносник. Нищо чудно да излезе. че тоз е мафиоз, верно че го затиснаха ама няма да го черпят със локум и кафе я.

51

Анонимен

преди 4 години

Старите милиционерски номера,но този път в САЩ. Нека да помислим малко повече - короната се провали,не срина икономиката и президента. Сега е второ действие - бунтове. А ноември какво ще има? - избори. Нищо невиждано, при нас и Орешарски не беше ли подобно? Опит за сриване на икономиката чрез банковата с-*** след което започнаха едни умни,красиви,будни и прочие.

50

Незнаещ

преди 4 години

Ми то същото е при нас с една друга група от населението.

49

Баи

преди 4 години

Да ги сьберат и пуснат на тълпата да се разправи с тях докато баи дончо си пие - белината покрит у бункера

48

Анонимен

преди 4 години

"Омръзна ми да виждам как чернокожи мъже умират", казва брат муМен пък ми омръзна да гледам чернокожи мъже да реват за права и да правят престъпления. Аре марш у Африка. И ние щастливи, и вие щастливи.

47

Анонимен

преди 4 години

Светът преминава в следващо ниво на развитие - да бъде ограничена демокрацията на хората.

46

One

преди 4 години

Типичен черен в америка. Нищо не може, нищо не знае, ама иска да граби с пълни шепи. Милият имал само един въоръжен грабеж. Леле мале. На черните им промиват мозъците, че или трябва да са спортисти или рапъри, или наркопласьори. Щом обаче черните вярват на тази пропаганда, може и така да е.

45

Сатира

преди 4 години

Все пак е криминално проявен. Лежал е я затвора 5 години.

44

Анонимен

преди 4 години

При такъв злобен натиск с коляно върху шията за да се предаде макар че бил с вързани ръце повален до служебния автомобил служещ за упора да не се мърда с обездвижване изцяло на тялото да го душат 8 минути както са изчислили едва ли е възможно,сякаш е мистериозно.

43

Анонимен

преди 4 години

До Не стана ясноВ мейнстрийм медиите нищо не се казва. Доколкото четох в разни по-забутани и непопулярни медии, пича влязъл в колата си и отказал да излезе от там, след като полицаите са му разпоредили. После го извадили насила от колата, докато той се дърпал и падал нарочно на земята. Не знам колко е вярно, но знам, че нищо не се чува или пише за американци от китайски, индийски, японски, близкоизточен или европейски произход, които са били жертва на "полицейско насилие". Извод?

42

Подробност, но

преди 4 години

Не че нещо, но тоз въоръжен грабеж нещо разваля светлата биография.