10

Неутрален

преди 4 години

Президента си е Ок.Вие му мислете,където го критикувате. Жалки сте герберисти. На Бойко тиквата мястото е,в затвора. Ок?!Молете се да не видите поддръжниците на Президента по улиците, няма и да излезете *** тролчета. Що ли не познавам някой от вас, че да го "гушна" и му изпускат ребрата. Иде видовден. Ще ядете хората. Не пипапайте Президента Радев. Той е, истински патриот и милеещ за България. България над всичко и Президентска Република.

9

Анонимен

преди 4 години

Герб ще направят всичко той или друг да бъде президент ,той е нужно да е от герб,за да бъде послушко и да нама вотове,както беше Плевнелиев

8

Анонимен

преди 4 години

Радев става само за завеждащ дома на покойника...ама и това не сигурно.

7

Три, две, едно...

преди 4 години

Веднага всички *** и за Радев, и за Борисов да скачат в окопите и да се прицелват в противниците с промишлените го*нохвъргачки. Няма значение, че и под нежните грижи на герберите, и на псевдо-соцпартията, която подпира президента, все сме си зле. Който и да управлява през последните 30 години, повечето хора са си на дъното, а единственото нещо, което процъфтява в България, е корупцията и борюкратичното малоумие.

6

Анонимен

преди 4 години

Радев е политически труп. Какви "открехвания" какви тактики. Единствения режим в който Радев може да мине е камикадзе и да се таранира в управляващите по-някакъв начин, за да се опита да ги "повлече". Той е свършен като политик.

5

Диагноза

преди 4 години

Нещо много станаха амбицираните да управляват България ! То не беше селянката от с.Крушовица, то не е скоро събулия партенките Радеф , то не е Костя Копейкин - дето Марешки го беше ошамарил на площада във варна.....!!! Как така пък поне един доктор, един стругар, един инженер или друг трудещ се не каза "Аз оискам да управлявам България " ??? Защо все оръ.фля.ците на Родината се пъхат да я управляват ???

4

Анонимен

преди 4 години

Този път анализът на Симеонов е сравнително точен. Радев иронизира нелепите изказвания на Борисов и се опитва да го сваля колкото може на земята, преди лъскачите на имидж да почнат да го четкат отново. Изгубена кауза, премиерът ни е дебелокож и инатлив.

3

Анонимен

преди 4 години

Да продължава да ги критикува!Малко име е даже!А си го заслужават!

2

teo

преди 4 години

Да, ВТОРИ МАНДАТ - В ЗАТВОРА, където му е мястото!

1

999

преди 4 години

Според социологическите проучвания Радев вече не вдига самолета. Рейтингът му паднал като сварен макарон. Второ мандат ще види през крив макарон, затова е бесен на Борисов.