139

избирател

преди 4 години

Истина е,че не разбирам от футбол,но все пак,не трябва ли да се играе такъв,да се пълнят стадиони,да се превличат рекламодатели и т.н?!Основното,да се ИГРАЕ,другото си идва само и печалбите съответно...А доколкото съм чувал/не съм запалянко/,нашите футболисти,са повече манекени,отколкото играчи?Та?!

138

Сашо диков

преди 4 години

Ги разнася тези акции като хвърчащи листа и си прави материал за предаването това е гавра с Левски нищо ,че съм от ЦСКА Пак съм възмутен.

137

Анонимен

преди 4 години

До 129 Де факто - За съжаленмие не може, понеже първо трябва да ги приеме официално, а той ги отказа официално, по дяволите

136

до 136

преди 4 години

Абсолютни глупости пишеш...

135

Зозо

преди 4 години

Абе Черепа що не го прекръстят на Мозъка от днес? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

134

www

преди 4 години

Коко, чети сериозните медии. Там е написано черна на бяло. Собственик на акциите на Левски в момента е ББ. Само и единствено с неговия подпис от тук нататък може да се случи нещо с тях. Другия вариант да избяга от собствеността е прехвърлянето да има нарочно липсващи или сгрешени елементи. ББ може да е собственик на акции но не може да участва в управлението на търговски дружества. Той като собственик не участва в управителните тела на Левски. Може само в ОС да участва.

133

Тонката

преди 4 години

А Черепа дали ще праща на жена си Елена и приятелката си Лиляна картички от Дубай в Сливенския затвор?:):):):)

132

Koko

преди 4 години

До Анонимен - проблема е, че точно юридически не е собственик, защото НЯМА ЮРИДИЧЕСКО ИЛИ ЗАКОННО право да проитежава акции на търговско дружество.

131

Анонимен

преди 4 години

Да се чуди човек , защо Божков е поел по пътя на престъпността .Има си акъл, интелект , можеше да си емигрира навремето , да се развива в някакво направление. Пак щеше да успее да осигури живота и на правнуците си Ама разни хора , всеки по различен начин възприема нещата

130

Анонимен

преди 4 години

Сега Бойко ще ги джироса на Пеевски.

129

Анонимен

преди 4 години

забавляват раята просто

128

Анонимен

преди 4 години

Собственика на държавата отказва да стане собственик на Левски.Той,Божков вече каза,че Борисов е голяма скрънза.От собствения си джоб и лев не дава.

127

размисли

преди 4 години

Каквото и да си говорим , едва ли Борисов си е представял ,ч е може да бъде подложен на подобна грандиозна гавра В съзнанието си той е някакъв велик човек,политик- върти турция , русия , ес , сащ на малкия си пръст . "Под неговото вещо ръководство , България " просперира" във всеки един план" . "Той е бащицата ,без него родината се затрива ". А някакъв батко го направи на луд само с една страшна вече дума - джиросване

126

Barbaganjos

преди 4 години

Г-н Божков, в духа на българските традиции да се приписват фирми с огромни задължения на социално слаби лица, ни намеква, че някой скоро ще е безработен, не мислите ли, преатели?

125

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да се дърпа око и да праща дебелака шеф на младежта и спорта, юридически той е собственик на Левски.

124

Анонимен

преди 4 години

Не ги показаха акциите от плика,може да му е пратил билетчета да търка..:)))))Гений е Божков с този ход му натри носа та да слезе малко на земята.

123

Болярин

преди 4 години

Джирото е едностранен акт,така че Борисов е в цунг цванг,т.е. без полезен ход!

122

Анонимен

преди 4 години

ПФК "Баце Борисов"!Другата година печелят Шампионската лига!

121

Все си мислех

преди 4 години

че е останала капка колективен разум в електоратът,ама май че не?!Що ли пък не доразвием жеста на черепа и да си представим,че от следващият понеделник президента на Русия, Путин,вземе,че я джироса на Бойко Борисов??!Е какво?! Борисов да се радва,че ще управлява една десета от земната суша или да си приготви въжето,само при мисълта,че 150 милиона руски гърла ще го чакат да ги нахрани!Историята с ФК Левски е аналогична!Какво общо има Борисов като премиер с футболен клуб,па бил той и Левски??!!

120

Анонимен

преди 4 години

Възход и падение на Тиквата