49

Анонимен

преди 4 години

Какъв език,това е диалект на бг език. Без да съм ви учил диалекта влизам и ви чета сайтовете,слушам ви изказванията и ми звучите като селски диалект на бг език.

48

Дракона

преди 4 години

През 20-ти век, две войни водихме, за да се обединим със Северна Македония.

47

Германец

преди 4 години

ЕС не се нуждае от вас, и с езика ви, и без. И за БГ важи байдъуей, *** те някак си минаха между капките.

46

Съни

преди 4 години

След излизането на Англия от ЕС , хазната на съюза чувствително се опразни .Планът е Македония и евентуално друга държава до известна степен да попълнят финансовата празнота.Това е причината за поглед към Македония - да бъде оглозгана финансово,на мах. Никой не размита за тях самите.

45

Дракона

преди 4 години

Парадокса в цялата история е, че след две загубени войни и около 200 хиляди души жертви по фронтовете , сега ние сме против де факто обединението. И най- странното е, че и аз, като потомък на четник, подкрепям твърдо Каракачанов и българската позиция.

44

Анонимен

преди 4 години

Накрая ще седнат на бойковия.

43

Divide et impera

преди 4 години

Тези, които имат полза от разделението между между хората, работят неуморно за него.

42

Анонимен

преди 4 години

ЕС пък още по-малко се нуждае от банановата република СМ.

41

Анонимен

преди 4 години

Това е Югозападна България и в нея живеят българи,които говорят български на македонски диалект.

40

аз-ът

преди 4 години

Имам приятел македонец,и един ден го питам:--е на тоя ред спря да ме интересуваш повече. За мен това е достатъчно, че не си читав.За останалите - тия нема влезат у ЕС. Нивгъж. Иде война и ЕС нема си сложи таралеж у гащетата. Честно ми се струва, че БГ ще е последната, която влезе у ЕС. Тия албанците пак ще се вдигнат, въпрос на врме е. Пръста си нема мръдна. Като Нерон ще гледам пламъците и щще люпя семски. Тия не заслужават от дивана да стана заради тях, мр*сно племе са си !

39

Анонимен

преди 4 години

Абе тия македонци не разбраха,че са българи и говорим един език.Защо го правят?

38

Анонимен

преди 4 години

Имам приятел македонец,и един ден го питам:А бе,Боре,представи си, че ни обединят!За колко време вашите хора ще проговорят като нас!?Той се усмихна:Младите-за седмица,старите-до една година!Ама няма как да стане!Всички са срещу нас-и САЩ, и Русия,и ЕС,и Сърбия,и Гърция,и кой ли не!?Няма как!

37

Ludoto Lenche

преди 4 години

bab mu I diado mu balgari ,maika mu I bashta mu I te balgari ...a toi severomakedonets ?!?? I tova ako ne e shizofrenia ,to koe e ?!??!

36

Анонимен

преди 4 години

Дали няма да ни натиснат да направим каквото трябва !?

35

Анонимен

преди 4 години

Половината северномакедонци са с български паспорти, да не забравяме.В тоя ред на мисли - не виждам за какво ни е СМ в ЕС. Само те са ни притрябвали. Албания още повече...

34

О

преди 4 години

Щом КЛЕКНАХА на Гърция за името, ще клекнат отново.

33

Анонимен

преди 4 години

Много е лесно да бъдат оборени северномакедонците. Идея за нашите учени.Американците говорят английски език.Южноамериканците говорят испански и португалски език.Австрийците говорят немски език.Австралийците говорят английски език.Канадците говорят английски и френски език.Северномакедонците са като тези населения, производни на други нации и държави.

32

Хан Крум

преди 4 години

Гърците ви свалиха гащите и ви промениха името защо да не си признаете, че всъщност сте българи? това май ви е по тежко от смяната на името на измислената ви държавица.Откровенно казано аз също не ви искам във Европейские съюз щото шиптърите са вече повече от вас и не искаме да нахлувате при нас.Стойте си в ке.не..фа в който сте и не идвайте насам. Както се казва - що е маке, все е л..ай..но.

31

аз-ът

преди 4 години

Знаете ли защо Господ е създал макетата? Да има на кого и българите да се смеят !

30

аз-ът

преди 4 години

какво става като съблечеш македонец и го изкъпеш с маркуча ? Чист Българин! П.П. Който докато п*кне ще разправя, че е наследник на Македонски и Клеопатра па ако ще и целия свят да го плюя със семки.