38

Хклйгг

преди 4 години

Ако изкарат ваксина след по-малко от 18 месеца, значи е била готова отдавна и се чака удобен момент да я пуснат. Страничните ефекти от няе ще се разберат след години.

37

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСамо Русия ще ни помогне!с yшанки и ватенки

36

Анонимен

преди 4 години

До ИванКато започнат да *** по стотици на ден в Бг, кой ще ти работи бе, пич. Трябва да се мисли в дългосрочен план - докато не се развие масов имунитет или не се създаде ваксина, трябва да се мисли как да се работи в условията на пандемия. Никой не те подготвя - казват ти го в прав текст, че такива като теб, дето по цял ден пълнят коментарите с призиви за махане на мерките, ще доведат до голям проблем, защото нямат мозък да мислят и 2 минути напред в бъдещето.

35

Калеко Алеко

преди 4 години

Споко другаре и товарищи, това се евроге.йски инсинуации ... слушайте другаря Радев и стратезите от РеМеДето на "Позитано 20" ... Кажете "НЕ" на страха и излезте дружно на първомайска манифестация ... После лека полека някои от Вас ще го докарат и до Бузлуджа ... Там другарката Нинова ще направи преброяване на дивите зайци ... и на оцелелите червени бабички. За другите ще има опело в Домът-паметник на Партията-майка ... !!!

34

Бони

преди 4 години

Може да има втора вълна, Може и да е по-страшна. Със същата миродавност може да се кажи, Може да има Трета вълана, или МОЖЕ И НИЩО ДА НЯМА. що за учени са тези и що за новина е това

33

Анонимен

преди 4 години

До РЕАЛИСТВирусът не е клетка, която да я атакуваш толкова лесно с лекарство. Не случайно вирусните заболявания са сред най-трудните за лечение. Тъй че това с лекарството е силно съмнително. Дори и да има, няма да е ефективно на 100% и пак се връщаме към въпроса за ограничаване на разпространението ...

32

Анонимен

преди 4 години

До ИванИкономиката ,пък изобщо не е твоя работа...

31

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътАма те от "шайката" явно смятат да ограбят целия свят защото в целия свят се случва едно и също. Издишат ви опорните точки, другарю.

30

Анонимен

преди 4 години

Ами аз досега и първа унищожителна вълна не виждам, общата смъртност, както в отделните държави, така и в света, е кажи-речи като същите периоди на предишните години. Има, обаче, САМОунищожителна, много силна, вълна. И тя не идва ОТ вируса, а ЗАРАДИ вируса. Защо я допуснахме и какви ще са последиците от нея, тепърва има да научаваме, а много така и няма да разберем.

29

Deutsche Seеle

преди 4 години

До ахаДобре казано

28

Анонимен

преди 4 години

О, Боже - гладни са.Ами, пробвай да не ядеш бе. Кажи как е.

27

Анонимен

преди 4 години

"и как реши че ще мреш от глад, щото няма да ядеш пържоли вдеки ден ли и ще трябва и малко боб чорба и зелена салата да пробваш. Все пак не си в 14 век. Аман от псих.ари."Да бе, той боба и салатите падат с дъжда. Ами като не вали, кво правим? Анимацията "Облачно с кюфтета" не е по реални събития, да си знаеш!

26

Статистик

преди 4 години

На всеки десетина новини за отпускане на мерки и подобряване на състоянието, се пускат две стил "иде края на света". То не бяха вирусулози, епидемиолози, знайни и незнайни, прогнози, институти и медиите кълват като кокошки. Вчера имаше новина как пак немски вирусолог казал, че всичко върви към оправяне. Успокоят ли се малко хората или към нещо друго да им е вниманието, се почва с "шок новините", среднощните брифинги за радиация. Едно време във вестниците беше "британски учени откриха"

25

Анонимен

преди 4 години

В България има десетина лекари и още толкова общественици, които имат капацитет да помогнат на всички, и това не са тези, които позират по медиите. Мутафчийски е изгонил много кадърни лекари, така че има голяма вероятност да не искат да работят с него, най вече наши лекари от чужбина. Борисов е последният, на който ще дадат някаква ваксина, той няма уважение. Всеки да се спасява както може в България, това е ефектът на тези, които десет години глсуваха за ГЕРБ

24

Анонимен

преди 4 години

Ако не стане чудо и вирусът не изчезне през лятото, най-вероятно ще стане точно така. Компетентните органи да решават, как ще се организира животът при това положение.

23

Анонимен

преди 4 години

18,Според доклад на ООН от тия дни, светът е заплашен от гладна вълна, ако това продължава. Не пържоли, а трева ще ядеш, гений самороден :)Изборът е *** - короната или корема. Избирай.

22

Анонимен

преди 4 години

Радев ни обеща промяна, ето я.

21

Анонимен

преди 4 години

Българчетата със сигурност ги очаква втора вълна.Но те са ГЛАДНИ. О, Боже - гладни са. Не се наядоха! Коронката ще ги наяде хубаво. Лятото насам-натам, животът е хубав и на есен шоуто ще е пълно.

20

Анонимен

преди 4 години

Баце, боба скоро ще изравни пържолите по цена...

19

Анонимен

преди 4 години

Много по-лесно е да излъжеш хората , отколкото да ги убедиш ,че са били излъгани /Марк Твен/