106

Иван

преди 4 години

Публикуването на тази информация има само и единствено за цел да информира населението колко голям ще бъде подкупа, за да се отърве този убиец от наказание. Изключително тъжно, срам и позор.

105

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 94"много вероятно" поставя изказването в графата "Празни приказки". Освен това, при удар отзад, при така наречения "камшичен удар", главата се отмята назад и коланът не е от полза.

104

Ели

преди 4 години

Поредния лигльо, синче на богати родители, забогатели по много съмнителен начин. Няма държава!

103

Анонимен

преди 4 години

Хахахахаха 3 ГОДИНИ ЗАТВОР!!!! Фуражките глобяват хора за разходка в парка и искат затвор за това!!!!

102

Анонимен

преди 4 години

Не забравяйте че от 2009 г на власт в България вожда от Банкя и шайката гробарите.Как без счетоводни отчети и са платени евро субсидии!?Къде е каскета,къде е цацата?

101

Възмутен

преди 4 години

Феодал да си в Тиквария!Можеш да мачкаш и да газиш овцете колкото си искаш!Закони за тях няма!

100

Анонимен

преди 4 години

Атанасов, ти видя ли къде се намираше аудито на наркомана и как се е завъртяло и начупило оградата? Това са поне 120 км/ч

99

Тикволандия

преди 4 години

От сега да се знае!,М Цветков спира рязко на зелен светофар,невинният младаж прави всичко по силите си,обаче не успява да овладее тежката машина,която карал с над 50км(точно така над 50 ,без да се пояснява,колко над 50)!!!!Естественно той е съвестен гражданин и затова е запалил цигара от шока в който е изпаднал,без да знае че цигарата е наркотична ,оставена от някой служител ,ползвал джипа!!!!Така става с демократично отгледаните анархистични Ороди!!!

98

За 80 процента

преди 4 години

Заради тая корупция и безнаказаност две деца остават сираци. И то не къде да е, а в България. Гаранция за много много труден живот. Изборите идват. Този път гласувайте най-накрая и покажете, че ви пука къде живеете.

97

Анонимен

преди 4 години

Служебна кола значи кара момчето и това е нарушение.

96

Атанасов

преди 4 години

Не втълпявайте глупости. Не е карал с под 100км/ч.

95

Boko bo

преди 4 години

И този младеж е учил в Германия. И после ще дойде тук със самочувствие и немска диплома. На това ли ги учат там? Крушата не пада далеч от дървото е казал народа. Ако ще и на Луната да е учил. ***. Там където няма Закони цари хаос и анархия. Държавата на Мафията - ГЕРБ.

94

Бог да го прости!

преди 4 години

Добър журналист беше,недолюбван от власт имащите,заради острия си език! Да сте прочели нейде управляващите от ,,ФИРМАТА" да изкажат съболезнования? Не! Даже баце мълчи! Така е с истинските журналисти! Няма да се учудя,ако следващата е Миролюба Бенатова ! И всичко това ще бъде причислено към , случайно стечение на обстоятелствата"!! Почивай в мир приятелю.....

93

Анонимен

преди 4 години

До СилвияАбсолютно съгласен!Хора, пренебрегващи правилата съзнателно или поради размътен от опиати и алкохол мозък нямат място зад волана. Отнемане на книжката и толкоз. 0 метра спирачен път ?! Де факто този водач не е бил зад волана, а в някаква виртуална реалност, оставяйки 3 тона желязо да се движи неконтролируемо по пътя...което го прави убиец.

92

значи

преди 4 години

Автомобила е закупен от евро субсидий, защо каква роля изпълнява в земеделието роби сме заради новите чорбаджий от новите чифлици с *** си чада!

91

Мисля си

преди 4 години

Тези 500 милиона дали да отишли за развитие на селски райони или за развитие на джип индустрията или личната лукс индустрия.

90

Бай Санди Винкела

преди 4 години

Джипът е мъртвец- нищо не става от него- помляна му е напълно предницата. А от Кристианчо ще стане добра и дащна булка в централния софийски пандиз. Обещавам!

89

Анонимен

преди 4 години

Много е вероятно Милен Цветков да е бил без предпазен колан, който е могъл да му спаси живота.Това не оправдава обаче надрусания джигит !

88

ист

преди 4 години

С това фалшиво жълто заглавие убихте журналистиката.

87

Ходжата

преди 4 години

Очистихa фyкapийкaта!