186

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

185

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГермания има направени 10 милиона теста, в България ?Не - 1 700 000 теста са направени в Германия- можеш да провериш първо

184

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски трябва да стане министър на здравеопазването ще се справи по добре от г-н ананиев

183

Анонимен

преди 4 години

Това е генерал, а не онзи суфльор от президентството...Браво Мутафчийски!

182

Анонимен

преди 4 години

ген. Муфтачийски призова да слагате маски и на компютрите за да не хванат COVID 19

181

Анонимен

преди 4 години

"мръснишките номерца на Годжи?"Защо да са номерца? Сутрин обявява количеството положителни проби от последните направени анализи. Т.е. от 17 часа на предишния ден, до 8 часа на този ден. В 17 часа дава количеството за изминалото денонощие (от предишния ден, 17 часа, до момента на обявяването, днес 17 часа).Къде е лъжата, когато съвсем ясно се казва какво се обявява. Слушайте и вниквайте, а не злобейте! Срам за хората сте!

180

Анонимен

преди 4 години

169 в България въобще не се справяме, При нас информацията не е достоверна, Германия е в центърът на Европа, тук минават повечето пътиша към цяла Европа, тук има такова съсредоточаване на хора от цял свят, живеещи, пътуващи, по официални данни в Германия живеят над 90 милиона с чужденците. Как може да сравняваш ? В България няма болници или по точно има но те са в голямата си степен мизерни бардаци, няма персонал, няма техника, няма нищо. В Германия има направени 10 милиона теста, в България ?

179

Анонимен

преди 4 години

Много съм доволен от щабът напълно се доверявам на тези заслужили компетентни хора

178

Анонимен

преди 4 години

Абе какви столичани са тези, дето си заминаха? От мякащите

177

Анонимен

преди 4 години

правиш тест , имаш болни не правиш тест нямаш болни ,те това е политиката

176

Анонимен

преди 4 години

На нечуждоезичния, еднокнигов и озлобен БКП Симеоновски кариерист, отказал да се политизира съдбата му е подарила най-неочаквания подарък, а именно - народът му да е по-*** от него!

175

Анонимен

преди 4 години

до 211 Едва ли ще те разбере, брат!

174

Анонимен

преди 4 години

Христос Воскресе.Бъдете живи и здрави всички.Крайно време е да се престане с тези лъжи и безумия.Тикви,Годжи и други бо клу ци, отидете си с мир.Господ забавя но не забравя.Ще си платите за всичко.Днес втори ден от пика и не се виждат никакви кервани от камиони.Черни чували и лазещи и умиращи хора по - улиците.Искаме да изчезнете и да не ви виждаме повече.

173

Обратното

преди 4 години

До Василеве по-вероятно и с много по-голям ефект. Китай да наложи икономически санкции на САЩ. Индексите им ще рухнат за нула време, а на Уолстрийт ще започнат да падат костюмирани врабчета.

172

Анонимен

преди 4 години

до 197 А бе ти досега не разбра ли мръснишките номерца на Годжи? Тоя манипулатор сутринта обявява бройката заразени от вчера следобед до тази сутрин, а този следобед ще обяви останалата бройка за вече цялото изминало денонощие. А процентите не са на база спрямо само предния ден на заразени, а спрямо общата бройка на заразените до момента.

171

Анонимен

преди 4 години

За милиони няма закони за пилците има

170

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЩаба, не се офлянквайте и не дрънкайте нелепи прогнози, а глобявайте еднокнижния си шеф, който вместо да е сам, нарушава собствените си заповеди и празнува с други роднини и неизвестно лице, което снима.... За същото направихте хората на луди и ги изкарахте "престъпници", защото пътуват!///////////////И целуна иконата, после я натика на детето пред лицето и вика: Целувай!

169

Анонимен

преди 4 години

Браво на ГЕРБ, щаба и Правителството!Мерките вършат работата си.

168

Тука има - тука нема

преди 4 години

884(днес) - 865 (вчера) = 19 Искаме си пика!

167

Анонимен

преди 4 години

Еми и този на снимката не е нито генерал, нито професор. Политическа назначена калинка. Ела в моята фирма да те назнача, ако искаш и контра-адмирал ще те кръстя. Просто на Бойко фирмата е България и тъй като има акционери (народа), му трябват калинки за кражбите.