149

Минавжм да питам

преди 4 години

Навите 42 случаяя от колко тествани общо са? Нещо спряха да дават информация за тестваните... Щото ако тистваните са повече, то и запазените ще са повече сега....

148

Анонимен

преди 4 години

Само мисирките ли бяха допуснати до пресконференцията? Не можах да я гледам и се притесних да не би да се е шмугна някой без Севда да го е видяла и да зададе някой неудобен въпрос?

147

Анонимен

преди 4 години

Глyпака винаги е убеден ,че от него по-умен няма. Като гледам отдолу коментарите е пълно с такива умници-хейтъри.Палячовците на Болен и Трифонов.

146

Анонимен

преди 4 години

С вашите темпове на работа и организация, ще отмените извънредното към края на 2022. Евтин трик, за да отклоните вниманието от това, че допуснахте серия от грешки, подценявайки "грипчето", неосигурявайки необходимото количество тестове, маски, защитни облекла, вентилатори, че не чистите и не дезинфекцирате публичните пространства.

145

Анонимен

преди 4 години

До до 156Не е точно дарение щом сме изпратили 35 тона храни и пратката е съпроводена от министър. И беше обявено, че получаваме 15 тона медицински консумативи, а не фурми

144

Анонимен

преди 4 години

Търсят се виновните за предстоящия провал на хората от телевизора.

143

Анонимен

преди 4 години

mh.government.bg/media/filer_public/2019/07/29/19rh006pr pdfСтатистика през годините за пневмониите заразени, хоспитализирани, починали.

142

до 163

преди 4 години

Пропаганда от кой? Назови според теб кой е най-отгоре на тая пропаганда. За да обхване САЩ, Русия,Китай,Япония,цяла Европа. Да чуем кой е способен на такава пропаганда. Виедата от Италия достатъчни ли са ти? Или това е "Фотошоп" ? Искаш да снимат постоянно голите *** на интубирани хора ли ? По простата логика най-богатия човек в света е Джеф Безос, демек той трябва да е виновен за всичко. Или някоя дядка (бивш генерал) седнал в двора си и казва кое как да се случва?

141

Анонимен

преди 4 години

Ахахаха, фурмите, фурмите, хахаххах!

140

До глухар

преди 4 години

И пак дори великият Щаб го каза и то сутринта: "Тревожи ни това , което става в Китай и Япония. След карантината пак почва да има нови, високи бройки на заразени " Като толкова им вярваш, ги слушай внимателно, защото вече сами почнаха да се опровергават. Защото виждат , че няма да стане така както го мислят повечето и почват да ни подготвят, че и след ИП ще се увеличат броя на заразените. Защо иначе го каза генералът ? Дали искаме или не, заради високата заразеност повече ще се заразят

139

Гостите

преди 4 години

Повече от 5 милиарда се плащат на лекарите по НЗОК и още много вземат на ръка !!! Защо пазим здравната система да не рухне бре ? Парите ни потъват някъде ! Не искам да плащам здравни осигуровки а като ми се наложи ще търся читав доктор и ще му платя на ръка !

138

SS

преди 4 години

До 154.Такива като вас вируса първи ще умори,защото много си утваряте миризливите селски усти.

137

ми така е

преди 4 години

До SSКогато някой дипломиран мaлоyмниk започне да се прави на Господ,резултата винаги е катастрофа!

136

ПРИМЕРЪТ СИНГАПУР

преди 4 години

НОЩ Национален Оперативен Щаб начело с Мутафчийски ни води точно към Сингапурския сценарии.Наложиха прибързано ограничения, сложиха КПП-та и затвориха хората.В момента, в който мерките бъдат отменени ни чака нова вълна на заразата.Ако пък мерките не бъдат вдигнати - огромна маса от хора е оставена без доходи, без храна и без възможност да живее нормално.Колко веме смятате, че ще издържим по този начин ?Има един човек в тази държава, който знае какво прави - доц. Мангъров.Слушайте него !

135

Анонимен

преди 4 години

Няма конспирации всемогъщи модове :) :) :) Трябват факти и доказателства, не може само да вярваме на пропаганда.Пак казвам, нищо не им пречи да покажат състоянието на болните, няма нищо лошо в това.Не ви ли е странно че няма никакви видеа и репортажи за тези които са заразени ?

134

до 156

преди 4 години

Аз лично не разбирам каква е вината на България за - да я наречем подигравателната пратка. Някой обещава нещо и праща не това,което си мислиш. Кой е виновен? Все едно да пратим на САЩ помощ - маски, ама да напъхаме вътре само тоалетна хартия. Кой ще е за подигравки? САЩ ли ? Това е някакво дарение, какво има вътре е решение на подателя.

133

Анонимен

преди 4 години

127 Имам познати , но са медицински персонал .

132

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 156Борисов вече ги е подпука и май го е хванало рядкото щастие. А маските сигурно са да се бърше с тях вожда слънце.

131

ПРИМЕРЪТ СИНГАПУР

преди 4 години

Знаете ли какво се случи в Сингапур с коронавируса ?Сингапур е държава с 6 милиона неселение живеещо на територия, колкото София-област.Режимът на Сингапур е диктаторски, макар икономически да е отворена държава.Режимът в Сингапур наложи драконовски мерки при появата на коронавируса.Така бързо той беше ограничен и случаите прогресивно намаляваха. Стигнаха до минимална бройка.Тогава властта реши, че вече е преборила вируса и махна ограниченията.Последва нов бум.Това ни чака и нас !

130

Анонимен

преди 4 години

Тези които желаят могат лично да се убедят като оближат примерно копчетата в асансьора и с това да ни отърват от себе си и роднините си до 9-то коляно - ще станат и световни звезди носители на наградите на Дарвин.