98

Анонимен

преди 4 години

До 116E как така ще имаш 63,000 и ще си на нула?! Баща ти и *** по колко харчат на месец, че ще си на нула! Моят дядо е на 91 години и кара като пич с 300 лева на месец. Стигат му. С 63,000 ще може да доживее до 200 годишна възраст :)

97

Анонимен

преди 4 години

И си го изкарва я на жената,я на децата.

96

Анонимен

преди 4 години

Аз по принцип не се притеснявам, не си проверявам често сметките. По моему трябваше да имам около 55к в банката. Отварям, гледам - 63к. Обаче майка ми - в неплатена, баща ми уволнен. Тоест парите дето ги "пестя" от неходенето по ресторанти, фитнеси и т.н ще идат за тях. На нула ще съм. Демек преляхме от единия джоб в другия.А хората дето нямат деца като мен? Хванали са пътя. Жертва на вируса ли ще ги пишем?

95

баба мара

преди 4 години

бълг агн месо скочи до 19 лева за кг цените скачат с часове няма белина

94

До 99

преди 4 години

Някой написа че едвали не всички емигрирали са се върнали и са на тълпи пред бюрото по труда. Това изобщо не така. 1 500 000 работят и живеят навън. Върнали са се 10000-15000.Аз защо съм се махнал?

93

Анонимен

преди 4 години

Аз мисля че българите не трябва да се тревожат. Те и преди вируса си бяха мезерници и на последно място в Европа по икономически показатели. Така че сега само ще си затвърдят мястото в класацията.

92

Анонимен

преди 4 години

Изпаднеш ли в омагьосаният кръд на консуматорството, такива неприятни моменти са много тежки.Ако я караш по-спокойно, по не се усеща.

91

Анонимен

преди 4 години

До:българинТази малка българска индустрия не е затваряна, тя и сега си работи. И нехранителни магазини работят, но нямат потребители, това искам да кажа. Хората потребяват в момента най-нужното и така ще бъде много дълго време! Тези ненужни бизнесчета ще се редуцират, което е хубаво. Хората по-умно ще си харчат парите, което е хубаво. Това искам да кажа, дори и утре да падне извънредното положение много хора ще си останат пак гладни, защото няма да има какво да работят.

90

Анонимен

преди 4 години

До Чиновник 102Гледай ти да не останеш бе работа, да не сменят твоята партия, че си жив зян. Ще видиш колко си успешен без връзки.

89

Arbeit Macht Frei

преди 4 години

Koйто няма пари, споко - западният концлагер скоро ще отвори врати и робите пак ще могат свободно и демократично да се върнат при господарите си.

88

gf hf mf :>

преди 4 години

От една страна казват, че 70% от всяко население по света трябва да преболедува вируса за да се справим с него. Но, ако това е така, в България новите случаи са около 30-40 на денонощие. Това означава, че можем една две години да си караме така. Дали истината не е, че просто здравната система ще рухне, ако масово се заразим? Май хората ще останат масово без работа, защото истината ще лъсне. Така че май ще го караме така дълго време. Който оцелее оцелее... :)

87

Анонимен

преди 4 години

За днешното ни състояние фразата "висим като паяци в неловко мълчание" е напълно адекватна. А най - актуалният въпрос е докога?

86

Анонимен

преди 4 години

"Ако хората в други бедни държави успяват, а много от тях имат по 3-4 + деца да гледат, значи и вие можете."Ами то в Африка е нормално да гледат и по 5-10 деца, пък са по-бедни от нас. Е, половината умират преди 20 годишнината им, ама айде, няма да придиряме. Пък другата половина се катери по лодките да залива Европа, ама няма да придиряме. Всъщност това кой колко деца гледа показател ли е? Или по-скоро как ги гледа?

85

Чиновник

преди 4 години

До чичоМного си злобно бе, чиче. Не е хубаво така. А сега по темата- те щом и в чужбина не могат да живеят нормално и карат ден за ден, явно толкова си могат. Не е виновен Бойко, че за нищо не стават. Обаче пpocтите и нискоинтелигентните, винаги търсите някой друг да поеме вината и отговорността за това, че сте мързеливи и некадърни.

84

Плачков

преди 4 години

Ей, аман от мрънкачи. Целият свят е в това положение, че и много по-лошо. Да, има по-богати държави, но има и много по-бедни. Ако хората в други бедни държави успяват, а много от тях имат по 3-4 + деца да гледат, значи и вие можете. Българинът обикновено къта бели пари за черни дни, така че на цялото ви мрънкане не му вярвам много. Просто като ви се бръкне малко в джоба и развали рахата оревавате орталъка. Сега важното е да останем здрави. Толкова ли не ви го побраха главите.

83

Анонимен

преди 4 години

Заговори ли се за ниски доходи в Бг, веднага се появява някой, който умишлено отклонява фокуса към заплатите в Германия или др. страна. Целта е да не се пише за бедността в Бг. Сега очаквам следващият платен да започне да пише как било преди '89год, за бананите и тоалетната хартия, за пенсията на баба му, за режима на тока..., т.е. внушава се- "много сме добре".

82

Каракачанов

преди 4 години

Не е важно сой как се чувства, важното е да похарчим едни 2 400 000 000 лева за въоръжаване!

81

Анонимен

преди 4 години

простата истина: след връщането към нормалното ще следва мноого ненормално и както винаги става у нас всеки ще се спасява по единично

80

мен

преди 4 години

До Анонимен 81 И на теб чавка май ти изпи акъла.около 1000? на месец са ми данъците като слагам и на жената дохода. Другото е за пенсия и здраве. Чистото е около 3600?. Но 500? ми отиват директно в частно пенсионно осигуряване. Ако стигна до пенсия само държавната пенсия ще ми е 2500? на месец. Сега гледаме къщи около 400 000? ми е бюджета. Както написах, такива като мен чакайте в Шестък. Замислете се каква държава успяхте да си създадете.

79

Анонимен

преди 4 години

До: МунчоМоже би трябва да добавим и още нещо: Очаквайте скоро най-новата заповед на генералите Борисов и Мутафчийски, а именно, от тази вечер в полунощ се забранява умирането по неоснователни причини, освен от коронавирус!За който не спазва заповедта са предвидени глоби!