34

Анонимен

преди 4 години

Ще се разчита на ЛЕКАРСТВАТА, а не наваксина.Ваксина по-рано от края на 2021 не може...да се пусне... Има си изпитания и тестове. За имунитет не може да се гарантира след боледуване и няма данни,колко е ефективен...Единствено ефективни лекарства могат да успокоят и лекарите и обществото.

33

Анонимен

преди 4 години

Поне в неделя няма ли да обявиш един за възкръснал от КОВИД-19!

32

МЗО лъже?

преди 4 години

По данни от министерството България има над 53 хиляди болнични легла, което я слага директно на трето място в света по този показател, пред Русия и Германия. Мутафчийски заяви, че Германия е далеч пред нас по този показател.Кой лъже?Според този списък България няма и едно цяло място на 1000 човека, просто липсва в списъка на първите 40 страни/wiki/List_of_countries_by_hospital_beds

31

Аха

преди 4 години

Преди две седмици Бацо каза, че ако три поредни дни има спад ще отслаби мерките. Познайте дали ще се случи?

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 31Значи, според теб вчера влязъл и починал от тежка бронхопневмония и днес вече го пишат ковид-19. Значи ли това, че всеки с кашлица и болки в дродовете е болен от ковид-19. Аз например сутрин кашлям от тютюнджийска кашлица по 10мин. от 20 години... Големи сте телета. Вкарват в статистиката нямащи нищо общо с болестта хора, като оня с черепно мозъчната травма... това беше черешката на тортата, или бабата на 90 години с 10 заболявания!

29

ATAKA_FOREVER

преди 4 години

Офффф....този..Генерал ГоджиВсеки ден едно и също..:1.Казва колко малко Тестове се правят.2.Повтаря колко е опасно..за всички на 1, 2 и 99та линия.3.Мрънка за Кинти..за Некадърниците си "Колеги" - Доктори.4.Следва отговори на "въпроси" на Мисирките..(Избирателно)Накрая се оглежда да Види дали Пагоните са си на мястото и Става...и това Е...

28

Анонимен

преди 4 години

Много странен начин да се съобщава броя на новите случаи - не разбирам защо е необходимо да се прибавят и казаните от 18 часа вчера!???? Очевидно, целта е да звучи по-ефектно! Реално днес започваме само с един нов случай!

27

Браво Генерале

преди 4 години

Аплодисменти за генерал Мутафчийски! Ако не беше този железен човек до сега щяхме да сме станали мазало! Тук някакви млади реват, не ревете а разберете, че възрастните са по-уязвими и трябва да се пазят, имайте уважение и морал към тяхГенерал Мутафчийски продължавайте все така, дръжте здраво и ако трябва въведете по-строга мерки, ако трябва и ги удължете!Указанията на Щаба трябва да се спазват и който не го прави да бъде глобен и съден!Ако се наложи да се излиза до магазина с декларация!!!

26

Ненизанимавайтесглуп

преди 4 години

По статистика вчера в България умряха други 260 души, но никой не ги спомена, като 3 в катастрофа и 40 от рак!!!' днес пак ще умрът 260, както и утре, също и на Великден и така до 31 декември, и послен пак от начало... Нещастници.По данни на Националния статистически институт смъртността от пневмония в Бългия е 18.4 на 100 000 души.за софия са 277 души. А са умрели 20!

25

Анонимен

преди 4 години

За 1 месец 30 човека умрели, половин милион на улицата гладни, без бъдеще. Още месец и ще се молим да ни докопа тоя вируса да ни избие, че уж бързо ставало.

24

Анонимен

преди 4 години

ОНЯ с джипката вчера беше ушил защитни облекла и за износ , а днес се радваме на 15 тона помощ от арабите ???

23

Xaxa

преди 4 години

Вчера 30 се върнали с полет от Милано.Като прегърна бабите си и ето новите случаи след 4 дена. И така ще чакаме пика докато в Италия и Германия всичко не приключи.

22

Анонимен

преди 4 години

Даваха един професор не помня името ..че то много ги има,човека успокои ,каза че температури над 25 градуса една седмица всички вируси умират

21

Анонимен

преди 4 години

Абе в Пирогов излекуван има ли или само в катафалка?

20

Елемаг

преди 4 години

Точно месец мина и кво?А държавата фалит!!!

19

Анонимен

преди 4 години

Тези двеста души питаха ли дали могат да "излезнат" на учение!? Да си седят в къщи 21 дена сега под карантина!

18

Ген. Проф. Др. Муфта

преди 4 години

Самоубийството е на едно от първите места като причина за смърт, непосредствено след инфаркта, рака, инсулта, диабета. Относителният дял на самоубийствата спрямо другите видове смърт постоянно нараства.

17

Анонимен

преди 4 години

Браво на щаба. За момента сме най-добре в региона. Москва са на ръба. Истанбул затворен. Мислете малко с тея *** кратуни. Не вярвали на Мутафчийски. На кой му пука за мнението на бакшиши и сервитьорки?

16

Анонимен

преди 4 години

до 10: има и смътни случаи в резултат от катастрофи - да спрем всички коли на цялата планета може би?

15

Анонимен

преди 4 години

И тоя плешивец някои го спрягат за Президент като го гледам става единствено за говорител на централните гробища.