89

Анонимен

преди 4 години

Тази годика колко милиарда ще даваме за нови 70 годишни модернизиране американски оръжия, какво казва Мустафа?

88

Анонимен

преди 4 години

Ама се набутахме с 2 милиарда долара за нови 50 годишни американски самолети, а?Като Русия ни дава газ на нормални, а не братски цени, ще ги избием за месеци :)

87

Анонимен

преди 4 години

По добре стари демокатични американски самолети отколкото нови диктаторск руски!

86

1

преди 4 години

другари българи,не страхуйте се,нашето слънце е оправно,ще вземе "малко "заем,и всичките,ще ни оправи.

85

Хак да им е

преди 4 години

на английските пилоти. Да видят как инженери и други висшисти стават таксиметрови шофьори у нас. Проблемът е, че и такситата вече нямат работа.

84

Анонимен

преди 4 години

Споко!А, *** аз съм спокоен. Ако щат, пак да им раздават блокаден хляб, ич ми не е :)

83

Анонимен

преди 4 години

Помислете по-оптимистично - ще намалеят доходите и временно ще има много безработни които ще минат на държавна социална издръжка, но и харчовете на потребителя значително намаляват, от което в джобовете на хората ще остават повече пари - много по-евтино е да ядеш вкъщи отколкото на ресторант, няма трошене на пари по дискотеки, няма толкова разходи за гориво и поддръжка на кола, няма скъпи екскурзии за които жената да ти вдига кръвното. Много по-простичък става живота.

82

Анонимен

преди 4 години

Бай Дончо вдига раменете...и раздава едни 2.2 трилиона...

81

Анонимен

преди 4 години

Ама се набутахме с 2 милиарда долара за нови 50 годишни американски самолети, а?

80

Берлин

преди 4 години

Небето е чисто синьо и въздухът е кристално чист. Тази година швабите земляци ще си стоят в къщи и няма да си купуват нова кола. Има и хубави моменти в кризата.Както каза предишният шеф на Мерцедес хер Юрген Шремп: Кризата за едни е шанс за други.

79

Анонимен

преди 4 години

хората в бургас,варна и другите населени места по черноморието са в паника.не стига,че цяла зима си стоят вкъщи,ами сега както се очертава и лятото ще е така.и без това летният сезон е все по-кратък и все по-слаб ами сега и това им се стовари на главата.хората във варна,бургас,несебър,свети влас,созопол,китен и т.н.са отчаяни и затънали в дългове.те казват при нас е така-до нова година харчим парите спестени от лятото,а след това започваме със заемите,които се надяваме да покрием през сезона...

78

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Жертви коствени винаги е имало във всяка една криза. Сега ще са повече. Това е като самолетна катастрофа.Не се знае кой ще я преживее.

77

Анонимен

преди 4 години

злато, сребро, газ, металиИ като имат, защо минималната е 300 лева и ги молят да им вдигнат санкциите?------------Споко! За картошки, огурчики и водка винаги ще има рублей! Ти американците какво правят, *** като мухи, 1200 задокеански калпака гушнаха букета само вчера от короната. Що тъй бе, каубои?!

76

Анонимен

преди 4 години

Хора умират от СПИН, рак, катастрофи - Ковид-19 не е нещо толкова страшно като първите изброени

75

Анонимен

преди 4 години

Русия утре или в другиден ще фалира, най-късно до седмица.

74

140000 команчи внос

преди 4 години

Най-големият проблем е, че покрай короната, в България се върнаха всички просяци, крадци и ***, които гастролираха в Запдна Европа. Повечето са команчи и ще почнат да крадат в БГ.

73

Да попитам

преди 4 години

МВР още ли глобява по 5000 лева за да си допълни НЕЗАКОННО бюджета?

72

Отличници

преди 4 години

Не виждам от какво има да се притесняваме след като сме отличници в Европа по всичко, даже министъра на здравоопазването каза ,че сме отличници и по взетите мерки за коронавируса, само се чудя къде изчезнаха набързо едни 5 млрд., а се гласят и за заем 10 млрд., а народа не е получил и една стотинка.

71

Анонимен

преди 4 години

Искам да суча от дупката на Мария Игнатова! Правата ми са нарушени!

70

Анонимен

преди 4 години

Това се казва заради бълхата да изгориш юргана. Но тя, тенденцията, е световна, всички ще страдаме.