74

Анонимен

преди 4 години

Генерал Годжи вече е съвсем неадекватен. Сменя си позициите през час но продължава да е все така назидателен

73

ППЗЗНМ

преди 4 години

Колега юрист, подкрепям. Започваме да работим по становище от гилдията.

72

Варна

преди 4 години

Къде има маски във Варна, някой знае ли? Или да почвам да шия?

71

Анонимен

преди 4 години

Днес в Тази сутрин гледах Милото(не знам как се казва актьора) Възмутих се от подмазваческото му поведение. Официалната власт е винаги права, а обикновените граждани, които не изпълняват и се възмущават от глупави разпоредби са мискини. Ако всички български мъже имат този манталитет нямаше да си имаме Ботев и Левски.

70

Анонимен

преди 4 години

Има едни фирми, които нямат поръчки за дрехи от чужбина, но шият маски в България. Тези фирми сега ще печелят много пари, заради задължителната заповед на министъра на "здравето"

69

Анонимен

преди 4 години

НЕ СИ ПРАВЕТЕ МАСКИ ВКЪЩИ!

68

Анонимен

преди 4 години

Маските ги има на сайта наСЗО 2 вида са и са задължителни за хора грижещи се за болни от Короната. За всички оcтанали СЗО не препоръчва носене на маски, а неправилна употреба на каквато и да е маска може да ти нанесе непоправими щети Туй пише на сайта на СЗО. Аз маска няма да си тура вярвам на лекарите а не на някакъв дърт кукмицин без грам медицинско обрадование Щом трябва ще се видим в Страсбург в съда по правата на човека.

67

Анонимен

преди 4 години

Маските паднаха на следващите избори ще падат мутри.

66

Юриста

преди 4 години

Един Прравилник за прилагане на Заповед за носене на маски би свършил чудесна работа. То какво са закони или заповеди, ако няма правилник за прилагане към тях?!

65

за 62

преди 4 години

До АнонименВ ЛУДНИЦАТА СА ВИ ПУСНАЛИ ИНТЕРНЕТ

64

XXL

преди 4 години

Мафията няма спирачки!

63

Шаши

преди 4 години

Рано или късно всеки ще хване грипчето. Ама се пази здравната система. Първо я съсипаха, а сега пазят. Искам ясен отговор. В кои частни болници има легла за заразени? Защото и те взимат от бюджета

62

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 62А до колко ще защити теб или околните маска от чаршаф?

61

SS

преди 4 години

Щабът на тия дето мислят подобни безмислици да хване да се гръмне.Да питам?Вместо маски с противогаз може ли?И от кой вид?Филтриращ или изолиращ? До вчера говореха че маските не пазят!И откъде хората да ги вземат като ги няма?Не може всички да имат препър мислене.Повечето са най обикновенни ***!

60

Василев

преди 4 години

Селяни прости, според мен по страшно, ще е след като приключи епопеята с коронавируса!Ще има хора, които са загубели децата,съпрузите,родителите си,родственици, ще има хора които ще са загубили бизнесите, че има хора задлъжнели, ще има хора с много психични проблеми, а ще има и хора които впоследствие ще се сринат, защото са стискали два три месеца!Давате ли се сметка, че ние ще бъдем едно разнебитино общество с една държава , която ще е слаба и всеки ще я мрази!Животът е жесток!Бригароу!ЦРУ

59

Ох...

преди 4 години

...какви хубави делца ще ти спретнат в Страсбург, само да падне извънредното... Ще карате хората да си купуват маски- в интернет търсих, няма. В апт2ките до нас търся всеки ден - няма.

58

Ф.С.В.

преди 4 години

ОТДАВНА НЯМА ЖУРНАЛИСТИ- КАТО ИМ СЛУШАМ ВЪПРОСИТЕ КЪМ ЩАБЪТ- АМИ ЕДНИ НЕСВЪРЗАНИ ВЪПРОСИ В КОИТО САМИЯТ ЗАДАВАЩ ВЪПРОСА СЕ ОПЛИТА И ПОЧВА САМ ДА СЕ ЧУДИ КАКВО Е ИСКАЛ ДА ПОПИТА- А ГОДЖИ КАЗВА -СЛЕДВАЩИЯТ ВЪПРОС И КОГАТО СТАНЕ "ГОРЕЩО" ОТ ПО НЕПРИЯТНИ ВЪПРОСИ -ГОДЖИ СИ ЗАТВАРЯ ТЕТРАДКАТА И С СИТНИ СТЪПКИ ПОБЯГВА ОТ ТРИБУНКАТА!!!!!

57

Анонимен

преди 4 години

Добре де ,всички седят в къщи , ми Правете си маски - от стари чаршафи ,хавлии - гледайте да са по 3 пласта - в нета е пълно с "изобретения" - Не е важно да са красиви !Изхвърляйте ги след 2ч употреба или ги изварявайте 5 мин.

56

Несъобразено

преди 4 години

Това важи само, ако маски има навсякъде по аптеките. Какво значи, че има на определени места- да се засили народа натам, защото Мутафчийски така го е замислил.

55

Анонимен

преди 4 години

Еми, самият генерал си казва, че не се препоръчва да се носят от всички (които не са болни и не са лекари, зъболекари, сестри или санитари), но пък от друга страна е задължително да се носят, и глобата е 500 хиляди евро... опа, пардон, 5 хиляди лева... все тая!