63

Анонимен

преди 4 години

Нее ли по добре да включат и Бог в далаверата. Когато преди месец и половина пишех. Затворете границите спрете полетите гастербаитерите да стоят там където са плащали данъци и застраховки всички се ослушваха и си чешеха тааците. А пък двама най умни на територията всеки ден пред Мисирките обяваваха че ***-она нема. Да КуРона нема но дойде дебелият с котешката глава. Погледнете какви хаотични действия се правят. Докараха три автобуса с Пазаржишки Роми от Италия Франция и Испания. Кой ги докара.

62

Анонимен

преди 4 години

Обаче май никой не разбира че в този свят с груба сила с военни и тем подобни всяващи рецесия и страх в хората не минава.Видяхте ли интелигентните хора с епруветки какво правят :)))))

61

Пижо

преди 4 години

Каква армия? Ние имаме само генерали, армия нямаме отдавна. А пък патриотите дори видяха "голям ресурс"!Значи, имаме армия, която има право да стреля на месо, в краен случай... по нейно усмотрение! Имаме закони за арести на лекари, журналисти, коментиращи и всякакви недоволни. Имаме един Главен Прокурор, който е иззел функциите на полиция, на армия, на здравеопазване и който има вече готов списък за прибиране и отстрелване. Имаме и един народ на прага на революцията!

60

DDD

преди 4 години

Почна се... Първо армията, после военно положение, и накрая - хоп - преврат!... Тея от ОПГ ГЕРБ съвсем изтрещяха!... Каскета, и той - барабар Петко с мъжете!... Да беше служил поне в родната казарма!... АБЕ НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!...

59

Анонимен

преди 4 години

240 тикви определено искат да фалират държавата.

58

Анонимен

преди 4 години

Радев се води Главнокомандващ само при военни действия, т.е. истинска война. Сега други решават.

57

A....

преди 4 години

....това вой ли е страх ли е червен плач ли е????

56

Има такава държава!

преди 4 години

Казва се България. Но ако продължават така, скоро няма да я има!Никога не съм им бил фен на БСП но не мога да приема чисти опашати лъжи от ГЕРБ.Кой заговори пръв за военно положение?Доколкото съм запознат, главният прокурор Гешев не е член на БСП нали?Тогава как ще сочат БСП като всяващи страх, след като именно Иван Гешев заговори, че сме били във военно положение?

55

..

преди 4 години

Армията, без нейния главнокомандващ!? Фино изземване...

54

Анонимен

преди 4 години

ТИКВА ТИ СИ ПЪТНИК

53

Анонимен

преди 4 години

ДОЛУ ГЕРБ

52

Lilith

преди 4 години

Това няма да мине. Да употребяват физическа сила, но само в краен случай? Какво стана с Конституцията? Или и тя е отменена от закона за извънредното положение? Както, може би са отменили закона за отбраната и въоръжените сили на РепубликаБългария, където ясно е записано какво прави армията, кога, как и защо. Не е прав професора, *** са 100 %, видно от идееите, които се дискутират в парламента. Благодаря ти Боже, че не сме във война.

51

Анонимен

преди 4 години

"Българският войник на улицата не плаши българския гражданин, така както българският полицай."А знаете ли защо е така? Защото усещането, че полицията застава между народа и властимащите, когато първите са недоволни от вторите, се затвърждава все повече.

50

Анонимен

преди 4 години

Като през 1996 г ли ще ги национализирате като ги разграбихте?

49

Анонимен

преди 4 години

Добра новина! Браво макар и малко късно...Крути мерки са нужни навсякъде .Има шанс да ни се размине с по-малко неприятности. Карантина за София също,както в Банско.

48

ВНИМАНИЕ!

преди 4 години

Лудница софия издирва 240 избягали пациента!Молим гражданите за разбиране и съдействие!

47

Бай Данко

преди 4 години

Аз пък тука сме се нажулили с ракия пред блока с комшиите и се объждаме коги ше излезе изтената за къщата в Барселона.

46

Ss

преди 4 години

По тези географски ширини хората само диктатурата може да ги оправи.

45

аз-ът

преди 4 години

ТОТАЛНА ПРОСТОТИЯ !Огромна част оот хората си седят по къщята, защо е необходимо това? Да покажем на раята, че контролираме положението, че държавата е на мястото си? Това показва единствено, че толкова ги е страх властите, че са се н****. Нямат НИКАКЪВ, АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ПЛАН. Военни разсъждават по *** - вкарваме овцете у кошарата, държим ги затворени докато мине бурята !?Това е лудост просто, филм някакъв луд...

44

Анонимен

преди 4 години

Тия не могат да напълнят един стадион с хора ама щели да участват. Смех!