97

До baby shark

преди 4 години

Всъщност точно от Индия има положителни новини (може да са и фалшиви не мога още да преценя!), че комбинация от лекарства лекува коронавирус. Пободни новини има и от Япония, като там дори китайците са препоръчали да се използва японското лекарство.Скоро ще започнат да се появяват все повече добри новини за коронавируса и заплахата ще намалее. Олимпиядата ще покаже - ако се проведе значи края на кризата се вижда.

96

Анонимен

преди 4 години

До възмутено!нямаш дори 2 грама мозък в кратуната си.Хората се запасяват с продукти не защото се страхуват от вируса, а защото се страхуват, че утре магазините ще са празни.Глупав си, глупаааав.

95

Анонимен

преди 4 години

Умни.ци, този 'смъртоносен' вирус носи по-малко смърт от авто-катастрофи. Да вземем да спрем и колите изобщо, а? Гении навсякъде, братче!

94

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТОНе, превенцията не е безсмислена, защото намалява скоростта на разпространение на вируса. Това дава повече шансове за лечение на заболелите, за работа върху ваксини, лекарства и пр.Опитайте се да го разберете със кромните си интелектуални възможности!

93

Анонимен

преди 4 години

Превенцията ще помогне за разсрочване на заразата във времето.Ако тези 70% се разболеят наведнъж, няма да има кой да погребва умрелите, защото гробарите и те ща са болни. А и не ми се мисли какво ще стане, ако 70% от персонала на АЕЦ козлодуй се разболее.

92

Анонимен

преди 4 години

Всичко ще отмине до месец два, почти всеки ще го е преболедувал, а жертвите ще бъдат десетки пъти по-малко отколкото при сезаонния вирус. И тогава идва страшното, когато всички ще са без работа, фирмите фалирали, идват кредиторите и частните съдия изпълнители, тогава всеки ще си иска парите и няма да го интересува цирка с ковида, и тогава идват срашните болести.

91

възмутено!

преди 4 години

Най- обичам форумни мижитурки, които са се заключили вкъщи, напълнили са цял склад с продукти за 6 месеца, изкупили са аптеките, изпили са по една шепа лекарства за превенция, сложили маските, за да не ги заразят с плюнкa през екрана на ТВ или компа, да пишат по форумите колко е безобиден коронавирусът, колко малко %-и е смъртността, колко милиони умират от инфаркт, катастрофи и пр. Подозирам, че са платени тролoве, на които е внушено, че високата смъртност ще подобри техния жизнен стандарт.

90

Поредният бал...

преди 4 години

..на едноклетъчни експерти под тази статия.Жалко умуване на полуграмотни хора с огромно самочувствие!

89

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеНТой нищо не иска.Той само казва какво ще стане.Това, че не ти отърва е проблем на твоя педерунгелски слаб мозък.

88

Сата НАТО

преди 4 години

Думите на доцента обезсмислят превенцията. ------Тя поначало си е безсмислена, тази превенция.

87

Демократ

преди 4 години

Мангъров е комунист и путинист. Целият свят се страхува от ковида и се хаштагва и взима мерки, само комуниста Мангъров твърди, че не е опасен!

86

baby shark

преди 4 години

много сте черногледи всички... всичко ще мине до месец убеден съм!... кажете някой знае ли какво става в страни като Индия, Пакистан и т.н, където направо си няма здравна система а в Индия са 1 млрд. хора, защото при такова разнасяне на вируса там до сега трябваше да е бум, или май само в Европа има интерес да е вируса, нещо не ми се вързват нещата за поред път, както хем така. хем така ?

85

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 85Кажи тогава готов ли си да се сбогуваш с някой близък? Това малко като "смъртта на един е трагедия, смъртта на милиони - статистика"... Та, готов ли си ти и почти всички останали преждевременно да изгубите член от семейството?

84

Анонимен

преди 4 години

До Anonymousмрат, ***, колко да ***?За 3 месеца - 4000 броя.От сезонен грип в същото време са умрели 120 хиляди.От рак - милион и 300 хиляди.80 хиляди жени са умрели при раждане

83

АнонимеН

преди 4 години

ТОЯ ПА ХИТРУНГЕЛ ИСКА ДА ЗАРАЗИМ 70% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО!!!ИЗОБЩО ЗНАЕ ЛИ КАКВО ЗНАЧИ ДА СЕ ЗАРАЗЯТ 70% ОТ 2 МИЛИОНА ПЕНСИОНЕРИ!

82

Анонимен

преди 4 години

Какво да им се разсточи, идьоте ?Нали от тия 70% по-голямата част изобщо няма да го усетят.

81

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 91Къде има достъпни тестове?Във Венецуела или в Куба?Лаборатории има в 6 града в България.Ама ти даже не си се поинтересувал.

80

Anonymous

преди 4 години

Стига лъжи бре доценте.Целият свят почервеня от вируса и хората *** като мухи!Май си привърженик на естествени подбор!

79

Анонимен

преди 4 години

Лошото е ако тези 70% се разболеят за кратък период от време. Просто няма да има кой да ги обслужва. Няма да има кой да меси хляб, няма да има кой да работи в АЕЦ козлодуй за ток, няма да има кой да спре мародерите, няма да има кой да погребва умрелите.Целта на мерките е тези 70% да се разсрочат във времето.

78

Анонимен

преди 4 години

До 75Благодари на г-н Борисов ,че в България няма достъпни тестове за да се изследват хората. Нито лаборатория, която да прави такива тестове в градовете различни от София. Ако имаше достъпни тестове броя на заразените в България щеше да е няколко хиляди. Малките държавички, от друга страна, са изследвали населението си и са хванали болните. Разграден двор сме уважаеми Гербере и това е факт;)