77

Forever

преди 4 години

На тези тука,които казват че държавата не била длъжна,ще им кажа,че когато всеки месец отделяш от заработеното си,да плащаш данъци и всякакви видове осигуровки,значи очакваш от държавата да ти осигури сигурност,ако няма нищо насреща,значи ти за нея си по нищо и от животно.

76

Шопо

преди 4 години

А на гейшата в Барселона плащаш милиони,другарю Бойко???

75

Гробокопач

преди 4 години

До АнонименПлащам данъци, ако имам с какво;))) А аз, немам с какво, нито движимо, нито недвижимо имущество;))) Бойко иска всички да работим, за да може, той да дава и да се тупа по гърдите: "Дадох, ето, дадох...";))) Абе и аз мога така;)))

74

Анонимен

преди 4 години

Какви са тези работи бе Боко?Държавата трябва да възпитава и отглежда децата, да ги храни и облича, да ги учи да не пият течност за чистачки, да плаща лечението на пушачите и алкохолиците, да чисти отпадъците, които *** изхвърля където завари, да възстановява оскубаните градинки, да слага нови пейки в парковете, които *** унищожава и т.н. и най-важното да плаща за всяко неподчинение към разпоредбите.

73

Анонимен

преди 4 години

Баце, ти като не се спря да пътуваш по Европа и света, сега другите били недисциплинирани.

72

До Тонката

преди 4 години

Абе ей Педро,когато ножа е опрял до кокала не е лошо да МЛЪКНЕШ!

71

Пената от Мировяне

преди 4 години

А колко ли коронавирус има в *** от Италия!!!Ще го издишаме заразеният въздух!

70

Анонимен

преди 4 години

Сега,който оживее ще си направи изводите какво е ЕС,И КАК ВСЪЩОНСТ СМЕ ЗАЩИТЕНИ В НЕГО.След като най-важно е свободното движение на хора,стоки, капитали,мигранти, и всякакви вируси. Как ЕС ще ги стигне китайците?

69

Тонката

преди 4 години

Другари скоро и ние в България приемаме Еврото:):):):)Радвате ли се или вие искате да приемем Рублата?:)):):)

68

Анонимен

преди 4 години

Иначе пари за измислените бежанци и ромите има.

67

Бау

преди 4 години

Прав е... Държавата не е ничия .. майка...

66

Поне малко

преди 4 години

Поне малко направете. Поне намерете маски за народа. Не може да няма маски. Това е лудост. Продавачи онлайн 50 маски дават за 50 лв.

65

Анонимен

преди 4 години

Тоя само се чуди как да взима пари от какво ли не, но после почти нищо не дава насреща.

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 70Абсолютен бандит. Даде 2 милиарда за ръждясали американски самолети.Нашите Ф16 ще правят за смях върха на съвецкото самолетоковане Су35.

63

Анонимен

преди 4 години

Много ясно,че винаги навсякъде има недисциплинирани хора,държавата би трябвало да наложи дисциплина,да затвори границите,и да обяви карантина. Излиза,че сороската либерална държава само мародерства народа под формата на данъци,и такси,и подписва неизгодни договори,друго нищо не умее. От ЕК призвават да не изпадате в паника,и да боледувате,и умирате тихичко.

62

Гробокопач

преди 4 години

До АнонименБойко и Каракачанов казаха, че граници няма да затварят и няма да заповядват на армяита да стреля при нужда, а Борисов, дори каза, че почне ли да се пуца, той си събира партакешите и бега. Това са ви управниците;))) Преди не знаехме, накъде ще бега, но сега разбрахме едно от местата;)))

61

Анонимен

преди 4 години

Я пробвайте да не плащате данъци да видите, колко бързо мутрите на Боко и плешивия ще Ви изземат всичко.

60

Анонимен

преди 4 години

Тоз пък, държавата нямало да плаща, той не знае ли, че на *** държавата му е длъжна да му плаща за всичките му глупости?

59

Анонимен

преди 4 години

Абсолютен бандит. Даде 2 милиарда за ръждясали американски самолети. Сега заплашва народа че нямало да се грижи никой за хората. Подлец. Предател с къща в Барселона и на екскурзия в Гърция

58

Анонимен

преди 4 години

Той ще се скрие в Барцелона като почне България да плаща.