74

Анонимен

преди 4 години

КСИР отново призова коалиционните сили да напуснат Близкия изток."Вървете си в къщи, заявиха те. Десетилетия наред вие не можахте да гарантирате безопасност нито за себе си, нито на Близкия изток".

73

дон Курлеоне

преди 4 години

До Анонимен Това за Путин съм съгласен. Не му стиска и смачкат Русия както правят. Той "стратегически" стои надупен. Както върви работата може да станем свидетели на преврат в Русия.

72

Пич

преди 4 години

До RightТо в тия бази едва ли има нещо вече. Американците ще разчитат на отдалечени бази, които са трудна цел. В момента просто ще използват този незначителен инцидент като причина за мащабна инвазия. В паниката си иранците са свалили един украински пътнически самолет, както направиха и руснаците в Крим. Некадърността съчетана с агресия, винаги води до цивилни жертви. Патент на Москва и сателитите и.

71

Калеко Алеко

преди 4 години

Искрено се забвлявам със съжденията на ираноезичните тук, които до скоро бяха рушкоговорящи ... Отговорът на въпросите които задават ще бъде получен много скоро, може би в рамките на следващите 72 часа ... и ще бъде много изчерпателен ... !!!

70

аферим

преди 4 години

До Пич То в американските бази има само детски градини и болници. Може би и сватби, техен патент.

69

Lud

преди 4 години

Според Иран има 80 убити. Според САЩ, няма убити американци, според ИРАК няма убити иракчани. Сигурно са убити 80 суриката!

68

Анонимен

преди 4 години

От кадрите с телефона качени на иранския сайт се виждат около четири попадения снимани незнайно къде и незнайно от кого. Какво удрят също не се разбира. Може да е база, може и да е поле с царевица на 50 км от най-близкото населено място.

67

Анонимен

преди 4 години

Преди да среляш се прави наблюдение, много ясно че са ги преброили. Сега янките броят карантия.

66

мдааа

преди 4 години

До Пич 78 не знаех ,ч е армията на САЩ е с руско въоръжение Знаеш от новините - уж САЩ громяха ИД , а ту сватба ще уцелят , ту болници и въобще само цивилна инфраструктура

65

Анонимен

преди 4 години

Президентът бай Дончо заяви, че "всичко е наред" и тази сутрин няма да прави друго обръщение към народа.

64

Right

преди 4 години

До РеалистИ аз това казвам, оставиха базите за примамка, за да може шарaните от Иран да клъвнат, след което на Иран ще му разкажат играта, какъвто беше началният замисъл.

63

писател

преди 4 години

Цяла сутрин чета навсякъде, че според САЩ и Ирак няма никакви жертви и изведнъж тук -80 ?!? То май няма смисъл да се четат медии вече...

62

Калеко Алеко

преди 4 години

До no name ... За повече подробности питай тези които са ги преброили ... !!!

61

Анонимен

преди 4 години

Не се напъвай пич ли си *** си че ако ви пратя там всичките от инт на гешев има да скачате от прозорците. Жалка поамериканчена пасмина.

60

DDD

преди 4 години

Айдеееее, подпукаха ги краварите! Де тоз късмет някоя ракетка да вземе да се отклони накъмто Банкя, та и нашта тиква да хване букета!...

59

Реалист

преди 4 години

Чудесно, планът на Тръмп върви по ноти. Сега ще се започнат прецизни удари по Иран. Самолетите вече са излетели от ОАЕ. Путин ще седи кротко в ъгъла и ще наблюдава, както му се полага. САЩ отново ще са хегемон в региона. Чаалмите доказаха, че не са много умни.

58

Анонимен

преди 4 години

Накрая ще свършат като Садам Хюсеин.Ще ги вадят из под дупките разчорлении брадясали като клошари.

57

Анонимен

преди 4 години

Време е някой да им разкаже играта на тази терористична държава.Избиха нселението на цял континент,за да се заселят в земите им,сега искат целия свят да е техен и да м се подчинява.САЩ са патолгични убийци.

56

Пич

преди 4 години

Изстрелването на ракети с точност +-20км е патент на ***. Руснаците им подаряват техника, която те използват според възможностите им. Тоест - стрелят напосоки без да се интересуват какво точно ще улучат. Дали е болница, цивилна къща или детска градина, няма значение. Впрочем това правят и руснаците. Първо, техниката им толкова си може, второ не ги интересува много какви са целите, важното е да има отмъщение и пуцане в тъмното.

55

no name

преди 4 години

"жертви сред американците няма" и "няма пострадали иракски военни" е тогава какви са тези 80 души, които са загинали?? Марсианци? Или просто някакви клети цивилни иракчани имащи нещастието да живеят в района....Тия *** с това мерена на пишунки ще направят някоя беля и ще подпалят целия свят. При война всички са губещи......