26

реалист

преди 4 години

Нинова ако беше малко умна и имаше грам акъл в главата щеше да разбере, че покаяние и разграничаване от убийствата на партията, която наследиха, няма как да бъдат първа политическа сила. Може да се правят на разсеяни, но народа помни гоненията, убийствата и разсипаните семейства. Само с приказки за алтернатива не става, но трябва реални действия и откъсване от бившия режим. Трябва да се излезе пред целия народ и да си признат вината.

25

Анонимен

преди 4 години

Червената Мафия цяло лято не работи, а сега се оплаква, че няма пари !

24

Анонимен

преди 4 години

На въпроса "Купували ли са гласове и от нейната партия?" Нинова не отрича, а казва само, че били "бедни" !!!...а "инициативните комитети" как купиха Манолова, та не могат да купят ромите от "Бесарабия" и "Волуяк" !?

23

Крокодилски сълзи

преди 4 години

Че кой плачеше от трибуната на парламента за намаляването на партийните субсидии? Не сме чак толкова късопаметни. Стига крокодилски сълзи!

22

Анонимен

преди 4 години

Ясно, ***, разбрахме. Ако не бяхте изхарчили парите по-рано, ако поне ви бяха останали да върнете надвзетата субсидия, веднага щяхте да ги вложите в допълнително купуване на гласове. Добре е да си честна поне от време на време. Не, че щеше да ви помогне, но поне си признаваш какви ги вършите :)

21

Да бе да

преди 4 години

Е то субсидията си е 1 лев за всички.Но комуниста като е свикнал всичко да изяжда и да присвоява е така.Даже имате да връщате изядени пари на бюджета.

20

Анонимен

преди 4 години

В Сливен лъжат и пишат, че има 103 000 души с право на глас, а по данни никога не е имало толкова. Гласуват само администрация и приближени протежета под натиск и купен ромски вот около 40 000. Не гласуват ли за ГЕРБ - уволнение и няма работа за никой член от семейството.

19

До 9

преди 4 години

За сметка на това пък сините милиардери добре са кихнали.

18

Анонимен

преди 4 години

Браво на Корнелия, подхлъзна Майчето че беше заплаха, сигурно и се иска да я прати в някой лагер ама пуста демокрация хахахаххахСъщински комунист от сталински тип само дето не е на власт :))))

17

Радослав

преди 4 години

Надявам се на тая да и стигне мозъка, че единствената причина за по добрите им резултати е основно в другарите им от младежкото БКП (ГРОБ)! Ако ГРОБ не бяха отвратили толкова много хора, тия щяха да имат още по мизерно представяне от предишните избори! Просто все още добре играят цирка замислен преди 9.11.1989 от централата на БКП да си менкат с младежкото БКП ролята на събирател на протестния вот против сегашните комунопитеци на власт. Въпроса е до кога този цирк ще важи пред раята?

16

Анонимен

преди 4 години

Когато цялата власт е в ръцете ти,когато контролираш уж независимите власти съд и прокуратура,уж независимите медии и уж независимия бизнес,няма как да не спечелиш.Остава да се върне член първи и всичко ще си дойде на мястото.Т.Живков 2 е на линия и си мечтае поне за 30-годишно управление.

15

реалист

преди 4 години

Само да припомня на джендърите, които коментират тук и се правят на велики, че ГЕРБ не бяха сами на изборите, а във всяка област, община, село и район бяха в коалиция със СДС. Коалицията беше направена на национални ниво. Така, че не ГЕРБ спечели във София или другите големи градове, а ГЕРБ/СДС. Това означава, че ГЕРБ само се чувстват слаби и уплашени. И когато Шайката развяват разни карти по студиата трябва да бъдат коректни към СДС-то, а не да присвояват цялата слава за себе си.

14

Анонимен

преди 4 години

Къде се изгубиха 100 000 гласа м/у първия и втория тур? Било техническа грешка? Айде, де.Константинов, Мишо, професоре, ти ли не можеш да смяташ, подопечните ли или "грешката" е умишлена? Не било се отразило на вота.Дали?

13

Анонимен

преди 4 години

А възможно ли е избирателите според ЦИК да са 6 221 729, а населението на България е под 7млн., като децата под 18г., които не са гласоподаватели са към милион?

12

Анонимен

преди 4 години

Милионите са от бюджета, който се сформира от геноцида върху всички българи, но ГЕРБ окупира и присвои всичко що е българско.герБОРОМИте унищожиха България!

11

До 4

преди 4 години

Точно така другарю, не бързайте, чакане му е майката

10

Анонимен

преди 4 години

Отидете на сайта на ЦИК и вижте протокола от секция 224619071 103 ОУ /ж.к.Филиповци/ ГЕРБ имат 7 пъти повече гласове!!!Не били плащали на ромалесте им харесва ГЕРБ

9

Анонимен

преди 4 години

Горките бедни комунисти, да ги съжалиш направо. Да бяхте се събрали червените милионери да кихнете малко джобни

8

Анонимен

преди 4 години

В ромските махали най-добре се вижда кой е купувал гласове.

7

Анонимен

преди 4 години

Въх малеей!Живи да ги ожалиш! Репресирани, компрометирани, НЕВИННО ограбени от ГЕРБ - и въпреки мъките и терзанията, нали народът си ги люби жежко - пак "победиха"!Да сте чули комунист или римлянин да отвори паст и да не изтърси очевидна лъжа?Да сте чули за началник-***, който да не е беден нещастен милионер?Давай, трольо - ти си наред! В теб са съсредоточени всички ялови напъни на родното БКП!