176

ПроСоТо

преди 4 години

въпреки "вечните неволи",в които битува българското племе,то явно е много жизнеспособно!..Некои квачки тук нарочват българите за "прости","глупави","тъмни балкански субекти",но Истината е една:-Каквито и да сме,нито сме "по-долу" от другите,нито сме по-глупави от тях!!!!!ХИЛЯДИ години нашето семе е оцеляло И ЩЕ ПРЕБЪДЕ!..Е,верно че така или иначе сме обречени на мъки по пътя си,но..ние сме свикнали....Един ден ще бъдем възнаградени..Тези от нас,които устоят на разлагащото влияние..

175

Анонимен

преди 4 години

Нещо бъркаш с евреите.Те имат цял свят.

174

Анонимен

преди 4 години

Ние българите ще станем като евреите - ще се разпръснем по света. Нацията ни ще изчезне, но тя и без това е зле. Ще остане природата в България, която е главната й красота.

173

Анонимен

преди 4 години

Да се върна на Платон, значи-тимокрация т.е.военни на власт, следва олигархия-т.е.богаташи на власт, подхлъзваме демокрация-т.е.некомпетентно управление, което води до тирания т.е.еднолично управление-до тук го разбрах.Не разбрах само прехода от тирания към идеална държава освен, ако цинично не го свържем с:"Отче наш, ти който си на небесата...".

172

Анонимен

преди 4 години

Баце, ти нали правиш разлика между арийски езици и немски език?!

171

Циник до 207

преди 4 години

Стиховете на Ботев - красят Сорбоната!Иван Вазов през 19 век е ползвал 50 000 думи... А разните клонинги с ника ми... Стигат до ай cuктир..Такива като теб - СТЕ ЗАЛЕЗА НА БЪЛГАРИЯ!

170

Анонимен

преди 4 години

Елитът ви е професор 9-ти дан Боко Тиквата и доктор хонорис кауза Христо Стоичков. Като псуват от телевизора ви, значи водят научен диспут.

169

До 193

преди 4 години

Проучи история. Имаме изобретения. Проучи и от освобождението до втората световна. Там също се отличаваме с нещо.

168

Циник

преди 4 години

Свобода на словото, ли. От 400 коментара останаха 200. Тесла.

167

Анонимен

преди 4 години

До 191 Ама историята никога няма да се промени. Българите никога няма да са изобретили велики неща, никога няма да е имало велики българи филисофи, математици, химици. Българите никога няма да са открили нови химични елементи, двигатели, електричеството и т.н. Най - вероятно и нищо няма да открием, защото науката в България не прокарва. А езика ни е повреден - с твърде много турски заемки и твърде дълъг. Няма хубави рими в него. Няма красиви думи в него. Безнадеждно е.

166

Анонимен

преди 4 години

Има един Платон-древен грък, който е написал един труд-"Идеалната държава".Трудът не е идеален, но дава схема.Схемата ни е 4:4:2, упс, олигархия и такава е в целия свят, т.е.власт на богатите, ние го играем бедни.

165

Елита е вреден.

преди 4 години

Единствения шанс за българите да не изчезнат като народ е да приемат исляма. Ако не сте забелязали всички християнски държави в момента загиват и имат отрицателен прираст при коренното население. Затова внасят все повече емигранти иначе няма как да поддържат икономическия си растеж.Християнството е доказано деструктивна идеология която рано или късно води до разпад на обществото. Сами виждате какви вредни идеологии се раждат в християнските държави.

164

Циник

преди 4 години

Тръгнали да възпитават майките и бащите си хахаха. Време е за Цар Киро, друго решение няма.

163

От до 205

преди 4 години

Майките и бащите трудно ще променим. Възпитай правилно децата си. Ако можеш влияй идейно на чужди подрастващи. Американците го правят. Нека се поучим от тях. Да създадем и ние НПО-та. Отговорите са пред нас. Не откриваме ние топлата вода.

162

Анонимен

преди 4 години

До 185Може и така да е но историята няма как да се промени. Ние никога няма да бъдем нормални европейци, освен ако не намерим начин да върнем времето. Виж чалгата. Как може толкова хора да харесват тази ужасна музика която дори не е българска.

161

Циник

преди 4 години

Колективизация е нямало никога, това е пропаганда. Преди комунизма в България е имало само графове и барони, какви селяни?!?!?

160

До 205

преди 4 години

Точно така е!Не става от днес за утре и колкото по-скоро се започне толкова по-добре ще е!Трябва да се възпитава гражданско отношение в подрастващите, за да има общество. Лошото е , че трябва да почнем от майките и бащите им:))) Все пак съм оптимист!

159

Циник

преди 4 години

Цар Киро е единствения, който може да донесе промяната. Той е елита на държавата.

158

Циник до менте 190

преди 4 години

Цар Киро е твой цар!

157

Циник

преди 4 години

Елита е само един човек...Цар Киро.