116

TOP SECRET

преди 4 години

Русия продължава Тезата на Екатерина велика че българите са славяни и страдат много , затова се мешат края на 19 век у нас и последствие си изпросиха при това манипулативно някакво си освобождение което не съществува , единствен материал у нас за четене е книгата на писателя Стоян Динков където тично и ясно пише как Русия си носи облаги на гърба на други у нас

115

Анонимен

преди 4 години

Уж Русия е агресор, а ракетите ги слага нато :)

114

Анонимен

преди 4 години

Славянството умря с кАтето великата както я наричаха по азиатските ширини.

113

Анонимен

преди 4 години

Децаи внуци на тези, които щедро предлагаха на СССР да ни приемат като 16 република сега на колене се молят пред САЩ и НАТО, след някоя друга година техните деца ще срещат китайците с хляб и сол. С една дума - доморасли предатели, те нямат род и родина, а единствено изгода!

112

lol до днес

преди 4 години

толкова е велика, че МРЗ е 2 пъти по-малка от нашататолкова е велика, че продължителността на живота е:България 72.7(общо) 69.2(мъже) 76.2(жени)Русия 65.5(общо) 59(мъже) 72.6(жени)толкова е велика, че само пропаганда, дезинформация, цензура и мизерия идва от там.

111

Картофчо

преди 4 години

Незнам какво правят за увеличаване на руското влияние в България руснаците, но експертите от НАТО, и ЕС, както и наетите от тях активисти в България се справят доста добре с тази задача. Ако продължават в същия дух, в скоро време няма да има нито един българин, който да не симпатизира на Русия.Направо оставят руските агенти в България без работа с глупавите си изявления!

110

Анонимен

преди 4 години

До Мразя РусияТя носи само нещастия на българите и моето семейство.Недей да добавяш в мнението си всички българи, щото ти не ги представляваш..... Но за семейството си може би си прав . Хайде заведи децата си в макДоналдс да си хапнат химически обработени бургери и картофки пържени в миналогодишна мазнина а после заведи децата си до някой офис на любимия ви Сорос за да ви обяснят красотата на гейското мултикултурно общество и да ви даде безплатни розови роклички за синчето ти ......

109

днес

преди 4 години

Глупости какви статий се пишат тук,Българите се натиската сами за НАТО да вземат пари да просят от ЕС .Русия е братски народ.Само че българите нищо не разбират от политика ,а само от чалга.Д а загарбиш историята си и да вървиш в нищото.Русия ще бъде винаги велика и без България.Защото може тази държава да изчезне от картата.

108

това не е любов

преди 4 години

До Анонимен 122Това е интерес!До вчера са цицали,и искат пак!Нашенски тарикатлъци!Утре ако стане нещо,нашите политици първи ще хукнат с хляб и сол да посрещат китайците!В това не се съмнявай!

107

Анонимен

преди 4 години

Откога преместването на "фронтовата" линия по нашите ширини се нарича доброволно "приближаване" към новият голям брат!

106

ас

преди 4 години

че това си е добра новина. супер

105

Мразя Русия

преди 4 години

Тя носи само нещастия на българите и моето семейство.

104

Анонимен

преди 4 години

ЦецкУ ли го е писал тоя доклад? И за тази измишльотина вземат пари...

103

Анонимен

преди 4 години

ДО 117 Недей да лъжеш. Първата доставка на втечнен природен гас от САЩ вече е тук от Юни месец. Доставя се в Гърция и по интерконектора идва до България. - Доставя се, чушки. Как ще дойде по интерконектора, като той още не е построен? всичко е сделки на хартия

102

Паси-ран НатУвец

преди 4 години

... А сега държавата ни трябва да купи и ракетни комплекси за поне 4 милиарда долара от САЩ за да се противопостави на Руското влияние.... а после и въоръжение за 3 милиарда... и да направи и стопанисва БЕЗПЛАТНИ бази за американски войници.... и да слушка покорно американския посланник и да не му противоречи ако иска нЯщо по така специално. ... а Сороските НПО-та да се освободят от данъци и всякакви задължения но да имат ПРАВА.И тогава американската колония БеГе ще е истински свободна..

101

Анонимен

преди 4 години

Никога не съм разбирал тази любов към русия...

100

Анонимен

преди 4 години

За да разберете как трола руски 108 лъже безочливо , просто напишете в търсачката "БВП по държави"

99

Анонимен

преди 4 години

107 Всичките бивши съветски републики гледат да стоят далеч от Русия - Бившите съветски републики търгуват с Русия, получават газ и нефт от нея, че и кредити. Русия отпусна на Узбекситан кредитна линия от 25 млрд долара , а на Белорус - 10 млрд. В Русия работят 11 милиона души от бившите републики - към 5 милиона украинци, 1 милион арменци, 1, 5 млн таджики и т.н.

98

човек

преди 4 години

Русия иска насила да ни навре газовата тръба защото ни "обича" като "братски народ"!Няма значение какво искаме ние! Също така насила ще напира да ни построи и нова атомна електроцентрала. Само дето няма откъде да се намерят едни пари (Слава Богу!).Докато в цял свят закриват атомната енергетика като опасна за екологията на планетата, нас ни изнудват да строим нови мощности.Но какво може да очакваме от Русия? Нищо добро със сигурност!

97

Анонимен

преди 4 години

До 116Недей да лъжеш. Първата доставка на втечнен природен гас от САЩ вече е тук от Юни месец. Доставя се в Гърция и по интерконектора идва до България. Турция е вдигнала доставките на гас от САЩ нас 3 пъти. Може да се информираш. И другото защо любимата ти раша не направи тръба 70те години към България нали толкова мислена за нас? А я прави сега, когато Украйна НЕиска да и пренася газа вече :)