104

Анонимен

преди 5 години

До Русия 111Връщайте го у затвора заедн с грантираното съдийчи.Вън чуждите НПО-та.....Май чичко Монов ще търка наретата! Австралия вече се намеси така че Монов няма кой да го варди!

103

Омерзен

преди 5 години

Все още държавата ни е комунистическа ***. Комунистическата *** са безнаказани за всякакви деяния - разпространение на наркотици, изнудване, побой, рекет, убйства, всичко! Това е! И тъпия българин, който въобще не осъзнава нищо и се оставя да го водят за носа, като овца на заколение!

102

Анонимен

преди 5 години

А защо много хора ходят с пистолети?

101

Анонимен

преди 5 години

Следващият трябва да е дъртия Монов.и така поред всички червени .....ги чака съдбата на кумира им ,камиларя Кадафи.Нож отзад под гърба

100

E

преди 5 години

От всичките коментари, видеа и не знам си още какво, никой не задава въпроса, ЗАЩО АДЖЕБА ДЖОК НОСИ ГОЛЯМ НОЖ - ПЕПЕРУДКА в джоба си като излиза на вън, само с това си действие предразполага за тази мизерия която е направил, отнел е човешки живот, лъже и маже пред камерите, защо пред тези камери не застанаха и хората, които са били тази вечер, а се слуша само историята на тоя *** и се взима за вярна, всички ли сте толкова сляпи ?

99

Анонимен

преди 5 години

Бой по хулигани те само с дрянова тояга и то по кухата лейка

98

Анонимен

преди 5 години

Няколко *** срещу един, и после той бил виновен, те бягали уплашени за живота си като сърнички....

97

Русия

преди 5 години

Връщайте го у затвора заедн с грантираното съдийчи.Вън чуждите НПО-та

96

АнонимеН

преди 5 години

16 ДУШИ БИЛИ ПРЕБИЛИ НЯКОЙ СИ ПОСЛЕ ЕДИН ГИ ГОНИЛ С НОЖ И КАТО ГИ НАСТИГНАЛ НАМУШКАЛ ЕДИН :D ТОВА ЛИ Е ОСНОВНАТА ВЕРСИЯ :DТОВА ЗВУЧИ КАТО СЦЕНА ОТ СТРАШЕН ФИЛМ 1 :D

95

Анонимен

преди 5 години

Всеки фашист е потенцален терорист за това много преди трябва да се вземат мерки за тях лечение терапии и тнн...

94

Анонимен

преди 5 години

До ПсихологаА от 16 "бесни кучета" как да избягаш?

93

До 102

преди 5 години

С "хихихи" се хилят обикновено инфантЬили и олигЬофрени! Та какво е бхк миличък? Обясни, кажи, можеш ли?

92

Анонимен

преди 5 години

На други не им е стигнало да се намесят, щото и тях ще ги сритат гамените. И трябва да ги съдят за организирана престъпна група. Ритат паднал човек, и изведнъж невинни. Ангелчета.

91

Анонимен

преди 5 години

Вече се иска преразглеждане на делото от ВКС.Не искам да си представя, каква сума ще присъди ЕСПЧ на австралиеца, за несправедливо лежани 12 години.Но пък ние безропотно ще си ги платим, щото наШта прокурватура е нумеро уно!

90

До 95

преди 5 години

Какъв съд е това всички знаем. Сборище на деградирали престъпници и отвратителни *** в съдийски тоги. Не ти пожелавам да се нуждаеш от "справедливото" му решение, ако от другата страна имаш някой като Монов, който успява да унищожи най-важния видео материал по делото, да манипулира цялото дело, като нито кратуните приятели на алкохолизирания непрокопсаник биват разпитани, нито хората които очевидно са били свидетели. И после същия да те заплашва и унижава. Ах, какъв вой ще нададеш тогава!

89

Анонимен

преди 5 години

До 98Тръгва след тях след като ония 16 са пребили като куче човека в подлеза. Свали си патрЕотските очилца за малко.

88

АнонимеН

преди 5 години

До АдвокатКОГО ЛЪЖЕШ ТИ БЕ !!!НИКОЙ НЕ ПАЗИ ЗАПИСИ ПОВЕЧЕ ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ!!! ТОЗИ ЗАПИС Е ВЗЕТ КАТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ОЩЕ ТОГАВА!!!МОМЕНТАЛНО ДА ГО ВРЪЩАТ В ЗАТВОРА ДА СИ ДОИЗЛЕЖИ ПОНЕ ОЩЕ 3 ГОДИНИ !

87

Анонимен

преди 5 години

Ключовия момент е когато Фрийман тръгва след групата към светофара. Тогава той е бил агресивния. След това започва да си получава заслуженото и вместо да избяга веднага, знаейки, че има нож, се е застоял. Виновен е Фрийман. Престръпление е да го освобождават.

86

Анонимен

преди 5 години

Убийство при самозащита не се брои особено при положение, че те напада глутница!Човека още при пристигането си усетил, че трябва да си въоражен в тази територия.

85

Адвокат

преди 5 години

Този запис ако бе излъчван когато трябваше (преди 12 години) малко различни щяха да бъдат обвиненията в случая.