39

Анонимен

преди 5 години

Имало и по-абсурдни лауреати.

38

MGTOW

преди 5 години

Т'ва е Хитлер бе! Баси късмета да се преродиш като шведска откачалка... youtube/watch?v=DUJhi6D6kJk

37

Анонимен

преди 5 години

Че то в лицето на това дете се чете толкова омраза. Някак несъвместимо с Нобелова награда за мир.......

36

Анонимен

преди 5 години

Вече нобелова награда за злоба ли дават.

35

ПроСоТо

преди 5 години

ами да,то един колега още вчера отбеляза,че тая е "КАСИЧКАТА" на родителите си...Светът е ОТКАЧИЛ ТОТАЛНО!...В БЛУЖДАЕНЕТО си той вече НЕ може да прецени КОЕ КАКВА СТОЙНОСТ ИМА!..Да здравствует "НСР"!

34

мак

преди 5 години

Ще я наградят по поне 1 причина, че е болно дете. Ако пък не, рискуват да ги обвинят в лошо отношение към такива хора или в дискриминация, което е модерно напоследък.

33

Анонимен

преди 5 години

Това няма нищо общо с мира!Излишно е и показва, че има гузни, има изнудвачи, просто по този начин, ще се игнорира темата.Всичко девалвира.

32

Драган

преди 5 години

момичето е право донякъде, но капитализма е "да се минимизират разходите и да се максимизира печалбата", а света е почти изцяло капиталистически. Всеки иска да лумка кинти. И то по много !

31

Анонимен

преди 5 години

Нобеловата награда за мир отдавна е девалвирала!В последните години я печелят хора които с нищо не са допринесли за мира ,като Барак Обама който ,както казва Великият Президент Тръмп ,на 15секунда от влизането в ,,Белия дом" му я връчиха!За няколко минутна реч в ООН,е напълно достатъчно за лауреат на световния мир!Друг е въпроса кой я насъска и допусна в ООН!

30

(-_-)

преди 5 години

Този свят не отива на добре! Трябва много сериозни мерки да се вземат спрямо тези, които се възползват от деца с политически цели. Кой даде на това видимо неурановесено създание думата въобще?

29

Анонимен

преди 5 години

Каква нобелова награда бе :)? Онзи ден като и задаваха въпроси не отговори на нито един, нямаше никаква идея какво да каже, отби номера с "какъв беше първия въпрос", после "задавайте въпроси и на другите"Друго си е да четеш реч написана от леви ненормалници.

28

герои на нашетовреме

преди 5 години

Полфрийман - човек на годината, това болно манипулирано същество - нобелист, корумпета и oткачалки - държавни глави, прoститутки - знаменитости. Гот си живеем, а?

27

Sichtpunkt

преди 5 години

Станаха много ниски критериите ако за едно изказване се дава Нобелова награда...Ниски са да, щом гласят за Нобела, Тръмп, то е ясно, че са ниски!

26

лана

преди 5 години

Онова 10 годишно драг куинче не успя да скандализира света, както са се надявали "продуцентите" му, па тази ли ще успее! Вече й изтекоха 15 минури слава, АРЕ ЧИБА!!!!

25

vlady

преди 5 години

Безумие ще е да дадат Нобелова награда на тази ненормална, по-скоро трябва да получи подходящо лечение. Нобелова награда трябва да се дава за наистина сериозни постижения - примерно проф. Ал. Томов я заслужава за своите разработки теория за ширпотребата и социалдемократически икономически модел, приложени успешно от самия него в Кремиковци и ЦСКА и от голям брой негови ученици и последователи в различни области със сериозни успехи.

24

Анонимен

преди 5 години

Това дете тръгнаха да го продават, но изгелжда не им носи очакваната полза и обърнаха страницата, почнаха да я показват в такава светлина че примитивните хора които съдят само по външност да се пенят и отвращават, няма ги вече миловидните снимки на Грета със скромния волеви поглед които също бяха нагласени.

23

Sichtpunkt

преди 5 години

Тръмп не е Хитлер и си капарира Нобела сам!Ем чи тъй де! Ха ха ха

22

Анонимен

преди 5 години

Щом ще и я дават, значи няма стойност.

21

Барселона

преди 5 години

Ще бъде...ега ти и тъпотията ако и я дадат......Станаха много ниски критериите ако за едно изказване се дава Нобелова награда...

20

Sichtpunkt

преди 5 години

Тръмп не е лyд и си капарира Нобела сам!Никой не го е карал! Ха ха ха