37

Мен

преди 4 години

А пенсиите "скочиха" с 5 лева

36

мераклия

преди 4 години

Как да зарочна дребен бизнес, при такова поскъпване на всичко и обедняване на българина.

35

Митьо

преди 4 години

Малкия дявол е това. Не ми се мисли ако не бяхме свалили Станишев какво щеше да е сега. Хиперинфлация и заплати пак по 7 долара. Управляващите правят максимума възможен. Всеки подкрепил друг освен управляващата партия е народен предател и родоотстъпник. Алтернатива няма. Стига писаници *** червени и ***, упрягайте се на работа, със опорки няма да земете повече от 15 лв на двн

34

Анонимен

преди 4 години

Като съберем всички проценти, на различни поскъпнали и поскъпващи стоки(и то некачествени) какво става с пенсиите и заплатите? Корупцията и наглостта на "управляващите" нямат граници...И това вече не е капитализъм а чист Геноцид.

33

АНТИ

преди 4 години

Вожда Бойко е ял картофи и филия с мас не е ял зеленчуци пък вижте го какъв е станал голям и силен!-----------------------------------------------Вярно е ! Ако беше той катастрофирал вместо Карапутанчева, щеше да разбие предното бронирано стъкло с дебелата си глава !!

32

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ Видими резултати Метро Магистрали!Вие пък сега за некакви си там зеленчуци сте седнали да се кахъритеВожда Бойко е ял картофи и филия с мас не е ял зеленчуци пък вижте го какъв е станал голям и силен!

31

Професор

преди 4 години

Експеримента Орешарски върна страната сто години назад. Генерала хем плаща огромните дългове натрупани от Орешарски хем плаща пенсии и заплати. Освен това се отделят милиарди за инфраструктура, образование, здравеопазване и отбрана.

30

Анонимен

преди 4 години

Оставете зеленчуците ами кажете колко беше при тройната коалиция Гражданската отговорност и Здравните вноски за Безработните!?Гражданската беше 90 лв. Днес е 290 лв.Здравните бяха 10 лв. Днес са 22.40 лв.

29

Анонимен

преди 4 години

2.9% инфлация - 0.3% депозити = -2.6% обезценяване на валутата виС други думи - купувайте злато, икономиката се е засветкала към крах.

28

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Ако на некачествените апартаменти по морето, им викате разумно вложение на парите си,то вие сте за лекар.

27

Анонимен

преди 4 години

Важното е Баце Бойко накрая по телевизора да каже колко сме добре!

26

Не лъжете

преди 4 години

Не подлъгвайте хората да си купуват имоти на двойно и тройно надути цени.Банките нарочно обезценяват парите с лихвите и надуват балона при жилищата за да накарат хората да харчат и да си теглят спестяванията и като удари кризата или да им вземат жилищата,или като останат без работа да нямат лев заделен за да посрещнат лошите времена .

25

Анонимен

преди 4 години

И пак вкарват пропаганда и манипулация ,как хората си купували имоти за да се спасят от поскъпването.Официално кризата навлиза в целия свят,и типично както беше и 2008 *** медии и правителство си заравят главата в пясъка и глупавите теглят кредити и купуват имоти на двойни и трйни цени над реалните им стойности.След като започне да се вдига безработицата и дойде стагнацията пак пишете как се купували имоти.

24

Анонимен

преди 4 години

Така ще е щом предпочитате Пожарникаря пред Професора!

23

РАН - ЪТ

преди 4 години

Хлябът скочи с 10%, зеленчуците и теОще може !Може още !И още ...Още ...

22

Анонимен

преди 4 години

Идеята на публикацията е да не държите пари в банка, защото инфлацията ги изяжда, а да си купите имоти. Защото хем има десетки милиарди в банките, хем цели празни квартали. Някои хора сън не ги хваща от това. А другите статистики в публикацията са само за пълнеж. Въпроса е, какво става след спукване на имотния балон? Ще си мечтаят "инвеститорите" в имоти за 2-3% спад на парите си, с което сега ни плашат, като си ги държим в банките.

21

Криси

преди 4 години

Гербаджийската формула винаги е - увеличения на всички стоки, услуги, данъци и такси със 100%, а на доходите с по 5-10 % и то само на служителите в държавния сектор.

20

Анонимен

преди 4 години

Не ми се мисли какво щеше да стане ако бяхме оставили Орешарски да вземе 1 милиард Заем!България щеше да банкротира и сега да сме по бедни от Бангладеш

19

Анонимен

преди 4 години

Чакайте да минат изборите в края на Октомври тогава ще видите кон боб яде ли!Ще маате филия с мас като премиера ви на младини и ще споменавате леля му и майка му!

18

Голем Смех пада

преди 4 години

Инфлацията е брутална, но стъкмистиката замазва нещата. Не бях пазарувал отдавна в БГ-то и ви казвам, че има неща, които са чувствително по-скъпи. Пак е по-евтино (някои неща доста) от белия свят, но с тези аборигенски заплати в Бантустана не знам как се справят хората.Докато Тиквун и Шайката са на власт не очаквайте да видите бял ден. Другия вариант е Терминал 2 и еднопосочен билет. Решавайте и действайте. Животът е многоооооо кратък!