55

Анонимен

преди 5 години

Не знам кой е тоя аллах, но знам, че от другата страна на Резовска живеят стотици хиляди българи в земя, по която се говори на български столетия преди да се появят анадолските -игани по нашите краища. Над тази земя пак ще се издигнат кръстовете на църквите и ще се чува звънът на камбаните.

54

niki

преди 5 години

Продажници! Всичките тия да ходят в Сибир да чукат камъни!!!

53

Калин

преди 5 години

"чл.105 от Наказателния кодекс гласи, че който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да й служи като шпионин, се наказва с лишаване от свобода от 5 до 15 години"Ето в това е проблемът, "другари и другарки" - служите на чужда държава, а после шумно се жалвате, че сте репресирани.И онова недоразумение - (п)Резидентът е същият като вас - изменник на Родината.

52

Анонимен

преди 5 години

Усещайки силата си, турците нямат никакво намерение да спазят дори и този договор, който е диктуван от тях самите от позиция на силата. Според законите на международното право обаче, и в частност на морското право, ако само една клауза от едно Споразумение или договор между две страни не се изпълнява, то такъв юридически акт няма. В конкретния случай българо-турското Споразумение от 1997 г. отдавна е дезавуирано. Липсва само едно нещо волята на българската страна да го заяви и да постави въпроса за възстановяването на границата от преди турската инженерна намеса.

51

Анонимен

преди 5 години

Нещата се променят много бързо с идването на власт на правителството на Обединените демократични сили, начело с Иван Костов, когато само за няколко месеца е изготвено и подписано посоченото по-горе Споразумение, с което на практика България напълно капитулира пред Турция и по мирен път, съвсем доброволно, предава в турски ръце 1 кв км територия и няколко десетки кв км акватория. Този акт е абсолютен прецедент в хилядолетната българска история, която до този момент не познава подобни действия от страна на български държавници.

50

Анонимен

преди 5 години

турците започват да предлагат на България подписването на такъв договор, с който тя да признае заграбването на нейните земи и води. Българските държавни и правителствени ръководители отказват каквито и да е преговори, настоявайки Турция да разруши изградените диги и буни и да върне течението на реката в естественото му русло.

49

Анонимен

преди 5 години

Идват избори и ГЕРБ използва всички възможни средства, вкл. и подчинената му държавна машина, за разправа с конкуренцията.

48

Свободен човек

преди 5 години

До Анонимен 52"Чудя се само кога на Путин ще му писне от досадните ***,управляващи територията България и ще прати десетина вежливи човечета на гости.Повярвайте ми,повече няма да са нужни."Ей заради тази ваша антибългарска изменническа нагласа разпитват вашите хора.

47

Анонимен

преди 5 години

Еврейско-атлантически г н и д и ,нали се сещате за вселенския неотменим закон,че подобното привлича подобното,или както е казал народа ,,КАКВОТО ПОСЕЕШ<ТОВА ЩЕ ПОЖЪНЕШ,,,..С една дума полуграмотната еврейска мутра Бойко Бехар и крадливата му гербава шайка под диктовката на господарите си от посолството на Вашингтон и Тел Авив започнаха репресиите срещу инакомислещите хора,което означава ,че е наближил края на режима им и след това ги чакат и тях решресии и Народен Съд

46

Гиди Хитреци

преди 5 години

Няма ли сме, я пак ?"германофили", "англофили", "американофили"Имаме и още как, цяла партия е спонсорирана от САЩ чрез Германия.Да не ти изреждам НПО-та, финансирани от чужди разузнавания.Фактът, че не знаеш, не значи че не съществуват.

45

Анонимен

преди 5 години

Русофилите са заблудени хора.

44

Разминаване.

преди 5 години

1940 г. обявихме война на Англия и САЩ, но те не ни окупираха. На СССР война не сме обявявали, но пък те пожелаха да ни окупират! После последните уж си отидоха, но поддлоггите си оставиха. Ей това се казва разминаване!

43

Един

преди 5 години

Това са целенасочени "репресии" с цел консолидация на червения електорат. Толкова е прозрачно, че чак е смешно. Цялото правителство, което се крепи с парите на червени олигарси, тръгнало да демонстрира анти-руски настроения :))) Стари, комсомолски номера. Дайте да си измислим враг, за да си опрадаем после действията. Така измислиха и фашизма в България, че да направят преврат. Този път номера не минава! Никой не се интересува вече от честванията ви, и от глупостите ви. Искаме по-добър живот!

42

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо нямаме движения "германофили", "англофили", "американофили",а само русофили.-----Нищо интересно няма в това. Просто сме в орбитата на Русия и зоната и на влияние. Руснаците си прокарват интересите у нас и има кой да им прислугва дори даром.

41

Анонимен

преди 5 години

Чудя се само кога на Путин ще му писне от досадните ***,управляващи територията България и ще прати десетина вежливи човечета на гости.Повярвайте ми,повече няма да са нужни.

40

БГ руска мечка

преди 5 години

Интересно защо нямаме движения "германофили", "англофили", "американофили",а само русофили.То, човек с които народ и държава иска да дружи, подобен на неговия манталитет има и на него иска да прилича. Русофилите поне да обявят човека който смятат да изпълнява ролята на Путин в България, за да почваме да си го слагаме в рамка.Да не се окаже после, че нямаме негов портрет на стената, когато дойде новия 9-ти Септември. Мисля, че и портрет на Путин би свършил работа!Да е здрав още 20г. да управлява!

39

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че в БСП е пълно с американски шпиони а в ГЕРБ с руски. Това е толкова логично. Даже и тези арести могат да се вършат по идея на някой руски шпионин за да не се разкрие нищо а турските са още повече

38

Анонимен

преди 5 години

Ще видите тия които го защитават как плюят по България. Само затвор за всякакви русофили!!!

37

Анонимен

преди 5 години

Доколкото си спамням Доган беше отнесъл списък на български разузнавачи в турското посолство - НЯКОЙ РАЗСЛЕДВА ЛИ ТОВА----Доколкото си спомням Доган е бил в ДС, които управляват страната ни и до днес. Тъй, че може да му е казано да занесе, каквото и да било.

36

Анонимен

преди 5 години

То пък едни държавни тайни...То пък една държава...