52

Анонимен

преди 4 години

Сметни на баба си имането в сегашни пари и ще видиш , че е смешна работа. Капиталистите ти отнеха децата - 3 млн. български деца плащат чужди пенсии. Малко като съвременен кръвен данък, ама имаш скайп и фейсбук

51

Анонимен

преди 4 години

Ти ако си президент на САЩ и трябва да избираш дали трябва да загинат 500 000 твои момчета или 300 000 японци кое би избрал?----------------Проблемът е, че така никога не е стоял въпросът! Япония е била сигласна да капитулира - уговаряли са условията.

50

rust

преди 4 години

Академик Сталинист с допотопно мислене на апаратчик и с Гьобелсов стил на изказ, като на Путински пропагандист - позор за академичната общност!!! От къде са цитатите на Труман и Сталин, празна главо? От народния фолклор... И това е професионален историк - пълен измамник!

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 51Ти ако си президент на САЩ и трябва да избираш дали трябва да загинат 500 000 твои момчета или 300 000 японци кое би избрал?

48

IQ-то

преди 4 години

Добре че му е дадена титлата ,,академик'',че иначе хората ще го бъркат с истинският и единствен Георги Марков.който открито и смело се противопостви на режимът в България,обявявайки го за антибългарски геноцид който,рано или късно ще докара държавата до фалит,позволявайки на СССР да източва и последните стотинки от робският труд на българският селянин и работник.Направил си е трудът излишно за да обясни,че 1944-1989 е най-светлият период от историята ни.Абсолютен агент на Коминтерна е този.

47

Анонимен

преди 4 години

По долно и двулично племе от Англосанксонците има ли. Фащ и Англия са едни от най мръ, сните племена. Точно тези са бомбардирали български градове. От бомбите им в София са загинали хиляди невинни хора между които баба и дядо които са оставили две деца кръгли сирачета. Рано или късно ще има отмъщение от тези които сме изгубили роднините си. Да не си мислят че всичко е забравено. Не нее забравено раната все още Кърви. Ще има отмъщение на техните внуци и правнуци наркомански.

46

Анонимен

преди 4 години

До CopocoидКакво е това "символична война"???Селския тарикат, веднъж взел страната на Хитлер, дадени му за управление Македония и Тракия - и изведнъж: Символична война???На кой свят живееш?Или и ти си от тези селски тарикати: Винаги със Германия, никога против Раша.

45

Кремик офци

преди 4 години

Сега провалът е още по-голям.Ние сме богати на злато и щяхме да си оправим положението,на го даваме на Дънди.без пари.И продължаваме да се излагаме с Крумовград.Щял да осигури на 20 души заплата 1600лв.*** отията му няма граници.

44

Анонимен

преди 4 години

Не знам каква е връзката с изнасилванията от руските войници, но и това е военно престъпление. Прав е академикът- такава бомбандировка, над цивилно население, с толкова жертви си е чисто военно престъпление и е редно да се дефинира, като такова. Човекът издал такава заповед, жив или не, трябва да се заклейми като военнопрестъпник. Сталин е заклеймен като чудовищеи с право, защо Труман е едва ли не герой? Но победителите пишат историята...

43

ай сик

преди 4 години

До Bad CompanyСещам се за 20млн убити руснациНе само войници ,но и цивилни.Обсадата на Ленинград е уморила от глад по-голяма част от населението.На тяхно място бех ги изравнил със земята,с малко са се разминали.Сега продължават и нас да тровят като създадоха герп и баба меркелуша кани ненор малника на 3 септември да я гушка.

42

Copocoид

преди 4 години

Да напомним:България е натискана от Хитлер да прати войници на Източния Фронт.За да излезе от ситуацията ц. Борис обявава СИМВОЛИЧНА война са САЩ и Англия.Никакъв български вариант на Пърл Хърбър, никакви убити американски войници от България, а СИМВОЛИЧНА война.Това е историята, а не вашите лъжи.

41

IQ-то

преди 4 години

Академика да вземе да каже,защо след 9/9/1944г. СССР натовари всичкото злато от трезорите на Българска Банка,вместо да разпространява изтъркана пропаганда ,, ала-Всяка Неделя''.Този стил на увличане на масите и променяне на посоката на общественото мнение е демоде от преди Десети Ноември. Типичен московски агент,школуван от СССР школите за международна пропаганда.Да обясни като знае толкова много ,Защо ни окупира СССР и изби интелигенцията,а като си наредиха техните хора се писаха ,,освободител

40

Анонимен

преди 4 години

Чърчил по-добре да беше ликвидирал това място населено с гад ини и да беше засадил компир,според плана.

39

Циник

преди 4 години

Американци и руснаци - са една и съща noмия...Европейци не останаха...

38

Анонимен

преди 4 години

Без Хирошима и Нгасаки:Трябваше руснаците да влязат в Япония и да помогнат на американците да открият втори фронт и да направят десант в Япония. Япония щеше да е разделена на две - Капиталистическа република Южна Япония и Народна република Япония, която щеше да е социалистическа държава. Императорът щеше да е премахнат като военнопрестъпник и подпалвач на войни.

37

Bad Company

преди 4 години

До Анонимен 47За Дрезден си прав. Бомбардировката е била брутална.Било е огнен ад неописуем. Чел съм много за това. Ай сега ни разкажи и за 2 000 000 изнасилени германки от руските войници. И това е факт.

36

Анонимен

преди 4 години

А Дрезден що е бомбандиран да попитаме "истеричката"? И него ли са го търсили до последния момент на картата? Град без военна индустрия, пълен с жени, старци и деца? Само да припомним, ще по това време вече дефакто организирана немска армия няма. Причина за такъв вид бомбандировка също няма!

35

ЕС форевър

преди 4 години

Най-важното в случая е, че псевдоучена чете историята както дявола чете Библията и се опитва да насажда раздори в обществото. България е в ЕС. Точка. На който не му харесва вокзал, поезд и марш към Масква. Да му се отнеме титлата!

34

Гостенин

преди 4 години

До CopocoидДървеняк!!! България обявява война на САЩ И Британия - това е по договора със Оста!Така че сме във война със тези държави!Аман от прос-таци!!!

33

23

преди 4 години

Академик Марков, браво! Много точно казано