340

Adolf Eichmann

преди 4 години

До 419) И кой е обсадил Ленинград? Мейс Уинду и клонингите? Или може би Каунт Дуку и армията от дроиди? :)))

339

Леонид

преди 4 години

В Гърция съм, повтарям в Гърция. Тук няма евреи и съответно няма проблеми.

338

Анонимен

преди 4 години

Може би, ако си бяхте свършили работата като хората, хотела ви беше наред и не бяхте просто купчина некадърни и загубени ***, нямаше да имате проблеми с клиентите си?Защото съм бил на места, кдъето всичко е на най-високо ниво, където си има правила и всичко е ясно. Но в България, всичко е сбъркано. Чужденците от северна Европа, предпочитат, да оставят нещата, тка както са и да не се завръщат повече, но евреите приемат подобни глупости лично.

337

Adolf Eichmann

преди 4 години

До 412) Мда, точно Сталинград е бил под обсада, не Ленинград. Германската ярмия се опитва да достигне до петрола в Кавказите за което Хитлер напада Съветския Съюз (друга причина няма) и Сталинград е напътя и там Руснаците се опитват да спрат Хитлер. Германците също така се опитват да прекъснат връзката между Сталинград и Москва но безуспешно. За какъв Ленинград говориш ти? Ти болен ли си или такъв си се родил? Или просто взимаш хапове и прашец? М? Отговаряй амеббо :))

336

Анонимен

преди 4 години

В изсраел няма телевизия, не лъжи.

335

до 423

преди 4 години

40 годишен "стар" човечец такъв ще ти избръмчи в тиквата, че няма повече да искаш да пишеш където и да било.

334

И

преди 4 години

И това са го давали по израелската телевизия. Голям резил.

333

Синема Гугу

преди 4 години

Браво, добра реклама за България. После ще се чудят защо посетителите намаляват. В бетономорието цари тотална простотия.

332

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 417Стар и дебел ... остава и да си плешив :)И не, 110 килогарама не са "точно".

331

отдавна казано

преди 4 години

Който е тръгнал с евреин,далеч не е стигнал !!

330

Boto

преди 4 години

Къде сме тръгнали да оправяме туризма ако и тея от туризма са с това мислене като повечето коментиращи. Тръгнал некой дето са му дали да управлява хотел (щото е брадчет на собственика па от е много важен нали хотел има) да рита гости на хотела. Що не ревете както ревахте като Англичанин ритна камериерка аз не виждам разлика. Да Еврейте са отвратителни клиенти, но ако не Ви харесват пишете, че хотела не приема еди кои си клиенти, не им давате оферти и се приключва.

329

bai_jordan

преди 4 години

До 404 преди да говориш глупости вземи ТИ малко почети! Ленинград (днешен Санкт Петербург ) е бил обсаден 872 дни. От 8 септември 1941 до 27януари 1944г.

328

Еееееvil

преди 4 години

Трябва да се редуцира населението, според определени признаци. Дори и да не останем в часта, която ще оцелее, ще е добре за бъдещето на вида ни!МУХАХАХАХХАХАХАХАХАХА

327

Анонимен

преди 4 години

до 410 АдолфБолен, бебето е 40 годишен, 1.90 м., 110 килограма. Ела да го видиш. Ще ти стане мило!

326

Анонимен

преди 4 години

Никой не защитава евреите, кофти туристи са! Въпроса е как един ***, тръгва да бие една жена(може би с причина) и тука се завихря спор комунизъм, капитализъм.Предлагат ми да си пия кафенцето и да се разкарам.*** хму майката и народ....

325

МЗ

преди 4 години

МЗ предупреждава - юдаизмът е опасен за вашето здраве повече от тютюнопушенето. Смачкайте цигарите и ги РИТНЕТЕ в кофата за ***.

324

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 395Някои хара сме просот ... по-добри от теб във всяко едно отношение. Преими го, отиди в гората и ще си по-добре :)

323

Анонимен

преди 4 години

до 404 Адолф "БЛОКАДА", чел ли си романите? За Сталинград били викаш..???? Сталинград бил под 2,5 годишна блокада?МуаахаххххххххххххххххххххххххааххахахахахахаахахахахахахахахахАре изчезни бе наркоман изтрещял!

322

Erich Hartmann

преди 4 години

До Adolf EichmannНе рови костите на Фюрера!Така е било, ноо..сега е ред на болшевиките да си платят мърсотиите!А Фюрера ще бъде реабилитиран!Господ бави, но не забравя!!!

321

Adolf Eichmann

преди 4 години

До 403) Жената на този адрес вече ме съди за попечителство и издръжка за някво си бебе за което, кълна се, нищо не знам. Дай истинския си адрес, не на мене тия, казах ти ако се притесняваш, ще използвам лубрикант - МНОГО, доволно, лекичко ще търся истината в теб.....