70

LADA

преди 5 години

До РусофилТи си смешен :)

69

Напиши коментар

преди 5 години

Ако успее, това ще е първото успешно нещо, което е направило ГЕРБ за 10 години, но в Турция имат дипломати и стратези, до последно ще се борят. Ердоган е от стара коза яре и според мен ще ни изненада с нещо.

68

Анонимен

преди 5 години

Заплата от 1700 лева е 850 евро. В Германия дори тези на социална помощ не живеят с такива мизерни доходи, а в заводите на VW взимат по 3-4 хил евро. Българите ги използват само за нископлатени роби, това дори не е инвестиция, завода в 100% немски, а българите дори се молят и немците да дойдат при тях и да ги използват за евтина работна ръка.

67

Анонимен

преди 5 години

Сега защо не произвеждаме такива неща? Къде е БЪЛГАРСКАТА индустрия?Давай, като имаш идеи - развивай индустрия. Доста от нещата, които са изброил, бяха копия на чужди продукти; автобусите от Сетра, камионите от Шкода и т.н. Вземи лиценз за наш Фолксваген и развивай, прав ти път.

66

Анонимен

преди 5 години

До РусофилДано да дойде Лада да взимаме високи заплати вместо да робуваме на германците.Говорили са, че ще дават някакви смешни заплати от 1700лв.Лада си произвеждат в Русия, имат си пазар в Русия и си печелят и нямат никакво намерение да идват в България да хранят българите. Затова пък българската минстърка на туризма ходи в Москва да се моли за руски туристи да идват в България българите да им сменят чаршафите и да им чистят стаите, щото иначе много българи щяха да просят в Германия.

65

адвокат Тенев

преди 5 години

Производството на коли и др.машини е тежко машиностроене...Само ще си замърсиме още повече и без това занемарената Природа....Обаче лакоми за пари *** не си дават сметка за това. БГ е селскостопанска страна и би било хубаво ако си остане такава.

64

Не съм експерт, но..

преди 5 години

То ще е хубаво да изберат България, ама защо пак покрай София???

63

Циник

преди 5 години

От сърце желая на България да успее.До мърльовците плюещи VW - хем голи ... хем големи....хем изключително прости сте

62

Анонимен

преди 5 години

Заплатите в Москва са 2500 долара, в София са 600 долара.

61

Истински Българин

преди 5 години

Радвам се, че има западни компании които искат да използват евтиния труд в моята краива страна, така много хора в моята красива страни ще имат шанс да вземат някой лев и да свържат двата края.

60

Русофил

преди 5 години

До БългаринДано да дойде Лада да взимаме високи заплати вместо да робуваме на германците.Говорили са, че ще дават някакви смешни заплати от 1700лв.

59

Анонимен

преди 5 години

BOSCH също имат планове да използват българите да им работят евтино, това е добре за нашата родина България, да идват повече западни фирми да откриват заводи да им работим евтино, добре, добре, развиваме се при евроатлантизма и демокрацията и членството в ЕС и НАТО.

58

Анонимен

преди 5 години

Хайде да видим ,може ли да си купи принципи и европейска солидарност за 100млн. евро товариш Ердоган.Скоро ще разберем каква е цената на ЕС.

57

Истанбул

преди 5 години

В Истанбул има такива сервизи на Тойота, Хонда, Исузу, Рено и т. н. Апаратура, отношение, познания... Да не са *** да дойдат тук? За смяна на маховик на джип Фолксваген дадох по-малко в Истанбул, отколкото ми искаха в сервиз в "Лозенец" .

56

Българин

преди 5 години

Дано се осъществи проекта, да им работим евтино на немците, да взмем и ние някой лев това е добре за нашата хубава България, дано и други дойдат да им работим евтино, по евтино от всички ще работим, само дано се осъществи този проект в името на нашата красива България.

55

до Hanns Gruberr

преди 5 години

Хансчо мамин , незнам каква сонда сте пращали 70те години , но Руснаците от изток а Американците от запад такива сонди ви слагаха в дупките че 80 г по късно още не можете да си ги извадите. След плана Маршал няма Германия, бозав. Бозаво германче запомни едно ,вие сте Американски сателит зависим от Руски суровини.Бъргорския народ ви е помагал и през ПСВ и ВСВ толкова много че докато света съществува трябва заводи да ни правите. Хайде и да не забравиш да се изкъпеш по немски (веднъж седмично)

54

Анонимен

преди 5 години

Ако този проект се осъществи, ще бъде много добре за България. Само хора желаещи злото на България могат да пишат несъстоятелни и неверни неща срещу него. Господи, защо има толкова подривни сили работещи срещу моята страна?

53

Предложение

преди 5 години

Предлагам да приозвеждаме мазератита поршета и бугатита и да зимаме големи заплати!

52

До 56

преди 5 години

Ами производи нещо конкурентно на текущото статукво ,което е на печалба...М ?Елементарно изглежда

51

Анонимен

преди 5 години

А защо да правим собсвени марки автомобили, когато Германия и други страни от столетия го прават, усъвършенствали са се на високо ниво и ще ни трябнват трилиони капитал и поне 100 години да ги настигнем. Защо просто не произвеждаме това което можем и за което имаме ресурс, а автомобили да си купуваме от германците.