66

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 76Ми след като всике ден има някой наръфан и глозган и е намерет труп до глутница бойни псeта е доста логично това да е поредната жертва на кучешки геноцид.

65

Анонимен

преди 5 години

Ей тия, дето удрят палец надолу явно са кучкари (като 90 % от българките) дето си разхождат псетата след 17.00 и лаят по дечицата, които са се върнали от училище и искат малко да си поиграят навън !!!Жалка нация сме ! Хайде удряйте палец надолу !

64

Анонимен

преди 5 години

От написаното в новината изобщо не става ясно как е починал човека и дали кучетата не са го нападнали. Не пише и да има следи от захапване по човека. Как изведнъж всички решиха, че кучетата са виновни, ей богу, не го разбирам?

63

Анонимен

преди 5 години

Така е, в България кучетата ни ядат, а управляващите само гребат. Когато слаби хора са на власт, всичко потъва.

62

Анонимен

преди 5 години

Бойни породи кучета няма. Всички, които твърдят, че има такова понятие, дружно на психотест.

61

Аз

преди 5 години

Не е проблема в кучетата. Ок, тези ще ги умъртвят, но какъв ще е резултата ? Ако след 2 месеца този собственик го пуснат и отново си купи кучета каква е гаранцията, че цялата случка няма да се повтори ? Това е все едно да обвиняваш пушката, че е застреляла човек...Ето защо ни трявба зоополиция и ефективно законодатеслво за развъждането и отглеждането на домашни любимци. В противен случай ще умират още хора и животни, а ние ще си чешем езиците в интернет.

60

Анонимен

преди 5 години

с решение на съда такива кучета трябва да бъдат евтаназирани, а собственикаът им да бъде съден ефективно.

59

Анонимен

преди 5 години

Цитат от уикипедията"Кане Корсо никога не атакува без причина."

58

Анонимен

преди 5 години

За какво ни залъгват, че може да се защитаваме:Ако стреляш по куче и НЕ го убиеш - отиваш в затвора !Ако стреляш по куче и го убиеш - отиваш в затвора !

57

Анонимен

преди 5 години

Ако гръмнеш улично псе - идва шилето-дознател, прави оглед, отиваш на прокурор, съд и затвор. Ако псето ти нахапе, или убие човек - няма проблем. Хората имат по- малко права от улично псе.

56

Анонимен

преди 5 години

Собствениците на бойни породи - дружно на психотест!?

55

Анонимен

преди 5 години

Сега е модерно да се осъждат хора за убийство на ***, а не обратното.

54

Анонимен

преди 5 години

Ако беше ги изтрепал щяха веднага да го осъдят!

53

Malian

преди 5 години

Кучетата да се умъртвят , а собственика да се съди за умишлено убийство.

52

Свиня

преди 5 години

Дали е грозно е въпрос на вкус, но определено кане корсо са сред най-интелигентните кучета..вземете се образовайте малко преди да пишете глупости....за справка съм върл анти кучкар ...въпреки че имам куче което си гледам в двора....чздравето и живота на човек са най-ценното нещо и е нелепо да се защитават правата на кучетата в ситуация в която горното не е спазено

51

до 52

преди 5 години

по принцип е така.. казах 1-2год. примерно. Но напълно си прав. Спокойно някой може да извършва поръчкови убийства с няколко обучени кучета. Последните години стана някаква мода млади момченца да разкарват грозни кучета, тежащи повече от самите собственици. Явно избиват някакви комплекси за малоценност, страх.. не знам и аз. Но със сигурност нормален човек не би си взел такова глупаво и грозно животно за "домашен любимец"

50

Анонимен

преди 5 години

Джеймс Гелинг, който бе задържаният за убийството на българина Венцислав Маргинов в Англия, е изпечен престъпник, показа проверка на "24 часа". 31-годишният британец многократно е пращан в затвора за редица престъпления. Сред тях са кражби, обири, нападения и притежаване на опасно куче.

49

Свиня

преди 5 години

Имам такова куче и по природа са много спокойни с уравновесен характер и определено не са злобни. Какво точно е станало нека органите установят, но трябват драконовски мерки за премахване на бездомните кучета за тези които ги хранят за тези които не се грижат за своите кучета и ги оставят без надзор. Куче трябва да се гледа у дома не на улицата в парка не сред хората. И пълна отговорност на стопаните вкл. финансова за щетите на техните кучета. Заплащане на лечение на пострадалите в пълен размер.

48

Пешо

преди 5 години

Е ся идват почивни дни, говорихме си да излезем с децата сред природа, никой не е ненормален да тръгва да излиза с лопата, чук или тротил, всеки мисли за сандвичи, топка, одеалце, нормални неща. Е като прочета такава новина и се стряскам кво може да стане, щото по същото време льохманите с мастиите и те на слънце искат, бе вземете си направете семейства ве, кучкари прости смотани, аман от счупени злобни хора с *** съдби и питбул до себе си

47

Анонимен

преди 5 години

Бог да прости човека! Свободно пуснатите домашни кучета са в пъти по-опасни от уличните, защото са свикнали само с определени хора. Практиката да се пускат такива животни извън оградени пространства и без контрол от стопаните, е равносилна на тероризъм.