126

просто е че си прост

преди 5 години

така е, другарю, вие бяхте партиен деец преди години нали? още помня компроматите, които изсипвахте по адрес на съседите. жалко е колко невеже, неуки и наивни русофилчета пишат в тоя форум :)няма да се върне комунизмът, сори, няма пак да си клатите краката и друг да работи вместо вас, това време отдаавна го няма

125

Просто е

преди 5 години

Вариант 1. АЕЦ е излишна-опасна, вредна и ненужна, защото: БГ върви към светло и чисто еко-бъдеще, осеяно с цветя, рози, туристи и козе млеко; добиваме достатъчно нефт и газ от нови находища. Вариант 2. Без АЕЦ сме се нас..ли отвсякъде, щото следващите 50-60г. земята ще става все по-пренаселена и замърсена, ресурсите се изчерпват, почва миграция с апокалиптични измерения, нещата отиват на зле; въглища и нефт няма как да бъдат заменени; дребните стават придатъци на големите и отиват в небитието.

124

Факт!

преди 5 години

До Факт!Германия пречи у нас да се развива индустрия,изсмуква кадри ,а на нас остава да им купуваме хранителните отрови,защото сме хора втора ръка.Поставили са ни за управленец такъв,какъвто имм трябва-самовлюбен,нахален ***,но послушен.Успех!

123

Анонимен

преди 5 години

агент Рътев най накрая се показа, ние знаем, че е комунист, ама сега си го каза в прав текст. Кой си ти ве, че ще решаваш дали да се строи аец или не? голям праз колко пари сте похарчили, защо трябва да харчие още милиарди за нещо, което не ни бтрява? нямаме тежка индустрия, не си мислете, че ще плащате по малко за ток ако направят белене

122

нов винар

преди 5 години

Сега председателя на КНР Си Цзипин е в Русия.Радев е дребна рибка.В момента е в Словения по покана на президента им,но никой нищо не споменава.

121

Факт!

преди 5 години

Германия 83 милиона най силната индустрия с най много потребление на енергия спира всички аромни централи.България 6 милиона с никаква индустрия 2 централи. Цялата работа е краденето на пари.Кога ще започните да мислите модерно за други енергийни източници ? България няма нужда от Аец !

120

Анонимен

преди 5 години

Имам две тесли, на едната като и замръзне дръжката да използвам другата.

119

Анонимен

преди 5 години

Ето , отсега се почна ! - да ама гадните кравари бачкат и мислят а не само да крадат и да чакат някой да ги оправи.

118

Едисон

преди 5 години

А на Тесла му свих изобретениенто и аз съм на черешата..

117

Ритон

преди 5 години

До Анонимен 124И това ще станее и това ще станее...някога,но не сегаа..

116

Анонимен

преди 5 години

Като не искате руски газ-яжте праз.Зорлем гюзел олмасъ.

115

Анонимен

преди 5 години

Докато ние построим Белене разпространението на електричеството ще стане безжично ище се захранва от Слънцето и магнитното поле на Земята.Никола Тесла го е измислил а Илън Мъск ще го направи !После пак някои ще викат , че гадните кравари са объркали работата !

114

Антифен на системата

преди 5 години

Предател,предател,предател!

113

Анонимен

преди 5 години

Когато бяхме с Русия нямахме тоалетна хартия и банани, а днес при демокрацията с ЕС и САЩ имамет тоалетна хартия и банани и можеме да бегаме на Запад.

112

до 108

преди 5 години

Самият факт , че изчисляваш някакви други разходи за да обосновеш защо руския тръбен газ е по - скъп от американският втечнен газ----не те ли навежда на мисълта, чевсъщност РУСКИЯТ ТРЪБЕН ГАЗ Е С МНОГОКРАТНО ЗАВИШЕНИ ЦЕНИ ЗА БЪЛГАРИЯ ?

111

ИСТИНАТА

преди 5 години

Вложеното е без значение, защото руските реактори никога няма да могат да бъдат пуснати в употреба понеже сме в ЕС и има наложени санкции за внедряването и пускането на руски технологии. Всеки навътре в нещата знае това. Но ЕС не се интересува от това дали потъват милиарди държавни пари за нереализируеми проекти след като те са си на гърба българския данъкоплатец. В момента идеята е този проект да е протосто да се протаква поне още 50 години, защото иначе някои политици могат да отидат в затвора

110

Анонимен

преди 5 години

А бе льотчик, защо се изказваш за работи които не разбираш?

109

до Антифен на систем

преди 5 години

не си в час, не се хаби, Свищов и Белене са на различни плочи, а населението се изнася от цяла северна Бя към софия и не че става земетръс :) ами ами щото са вече само с гол пръст....

108

Анонимен

преди 5 години

Ха ,ха...народът казал...Кой народ,бе.Народът е стадо и като му завъртиш сопата....тука ли си сама ли си. Казал го е Алеко преди 130 г. С пълна сила важи и днес.

107

Анонимен

преди 5 години

От коментарът на Радев става ясно, че е напълно некомпетентен икономически. Русия е извън десетте най-големи вносители на български стоки. Износът ни за Русия е по-малък от този за Египет да речем и малко по-голям от този за Македония. Като вносител в България Русия е втора след Германия. Основно горива - ядрено и въглеводороди. Неща които можем да внесем от другаде, но продажни душици като този умишлено ни държат в зависимост от Русия.