276

Анонимен

преди 5 години

Майко, Божия! Тая снимка реална ли е или е фотошоп? Щото ако мен ме изтипосат на таква снимка, ми просто ще си прережа вените! Къде пътуват, бе тикво? Какви пари, бе ...... Ти, събирай пари да пътуваш при менторите си ! А, ние- не ни мисли! И там ще те намерим и ще платиш! *** !!!!!!!!!!!!!

275

ERICH

преди 5 години

До една българка***Знам,че не е хубаво да се правят сметки на чужди пари ,но с съпругата ми пресметнахме ,ей така,на прима виста,че за 5 години мандат вземат някъде към 3 600 000 лева,Все пак някаква микроскопична част от тези пари са и от оскотялият от бедност български народ. Но все ми се струва,че тази сума е върха.айсберга

274

Присмехулник

преди 5 години

другарю борисов, при тази ваша нискограмотна цензура и тролщина хората започнаха да бягат даже в идил!

273

Анонимен

преди 5 години

Животът ми е хубав в Германия. Чудя се на вас че можете толкова да търпите. Сигурно можете 500 г. ГЕРБ... ха ха ха..смея ви се а ми се плаче.

272

Анонимен

преди 5 години

При вече доказаната в тези избори неадекватност на драпащите към поста на Бойко, те трябва да подадат оставка.Отвратиха народа с уайнометателната си кампания! Омазаха и овоняха всичко тези мили дами, в злобна климактерична истерия. Пригласящите им мъже от другия тротоар дадоха също доста феккален материал. Кой каквото притежава най-много - сервира го на народа. Народа не ги пожела - ни тях, ни даровете им!

271

Професор

преди 5 години

Браво Генерале! Страната е в мощен подем мачкай комунистите!

270

Присмехулник

преди 5 години

а кой създаде масовото цензуриране на мнения в ес?нищожното малцинство на костов, прокопиев и нпо на джендърите.

269

ас

преди 5 години

До Waffen SSверно е шут и най ве4е просстттааак! аман от цензурата на днес.бг.*** не ги разбират мног нещата със стринг процесинга:)

268

Българин

преди 5 години

Бойко, кво ви е виновен че не гласуваме?

267

Варна

преди 5 години

Отказвам да гладувам за МАФИЯТА.Всички в политическата система са мафиоти , ако си честен и с добри намерения , не тв допускар напред , ако пък по някаква случайност пробиеш , медиите им те смазват.

266

ев

преди 5 години

***!

265

Анонимен

преди 5 години

Който му е повреден мозъка и е мързелив и само се оправдава, да пие 300 грама и да не се оплаква, защото Герб е тъкмо за такива.

264

Коле

преди 5 години

Тоз пак се изказва неподготвен

263

Василев

преди 5 години

За мен ГЕРБ са приключили вече като партия!!!Да идва някоя истинска евроатлантическа ориентирана партия, да спира руските енергийни проекти и да правим американски бази на Черноморието!!!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!Агент Стан Марковиц!ЦРУ!!!

262

Българин

преди 5 години

Администрацията и бюджета са за ГЕРБ, останалите не гласуват, а хората против ГЕРБ, гласуват за БСП, малцинството за ДПС.Ето ви ги 20% активност.Който си стои в Къщи и на вилата получава ГЕРБ!

261

цик

преди 5 години

Изнасяме резултатите-герп-130%.

260

една българка

преди 5 години

20 000 евро заплата + 300 евро ( не разбрах дневни ли седмични ли ) режийни + куп привилегии ! Няколко месеца ,след като са станали евродепутати ,нашите вече не приличат на българи,бе ! Заглаждат се едни ,много лъскавки стават ,охранват се с хубава храна ,щото то си личи когато се храниш качествено .Въобще ни Станишев,ни Корумбашев,ни Джамбаски ми приличат вече на българи,бе!Няма да гласувам,за ПЪРВИ път през живота си няма да им гласувам за тези гнъсни,мазни,алчни,лъжливи,крадливи предатели!!!

259

Waffen SS

преди 5 години

""допълни Борисов и отсече, че това било доказателство, че доходите у нас растат""Моно-спектаклите на първият шут на републиката ,приемат гротесков характер и предизвикват бурен и нестихващ смях/през сълзи/, преминаващ в кикот.Но има постоянна, съпътствуваща и подгряваща тези изява група от народни избраници.В случая не съм сигурен,че е дебелашка шега,защото много прилича на гавра

258

Стратег

преди 5 години

До избирателТо и аз не ги харесвам, но момента имаше значение и глаусвах тсратегически и тактически. В политиката няма харесваш или не харесваш, в нея има само губиш или печелиш;))) т.е. трябва д аиграеш. Който залага на емоциите и идеята някой да го оправи ид а смени настоящите, той е губещ отвсякъде. защото винаги има кой д агласува з анастоящите!

257

Присмехулник

преди 5 години

значи да сметнем... от 17% участвали на изборите, цензурата на костов и прокопиев имат общо 6%. колко % са участниците в гей-прайда без заплата от нпо?