140

Анонимен

преди 5 години

Трима неандерталци се прегърнаха и си присвоиха държавата.БСП ги наобикалят като изгладнели чакали, да се докопат до плячка.България умира!

139

Анонимен

преди 5 години

Видимите резултати се виждат,цените всеки ден нагоре,тока ще вдигат пак, цените пак нагоре,заплатите същите,само на държавния апарат вдигат за да имат сигурни гласове и ромите разбира се които гласуват за който им кажат бароните.Баба ми вече взима 260 лева пенсия лятото се готви за почивка на Малдивите,евала Винету!

138

Некой си

преди 5 години

Депутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал...Даниел Богданов

137

Фа

преди 5 години

В България влезе ли в сила Европойското законодатество, някои хора ще ае насирате по 5 10 пъти на ден :d

136

Анонимен

преди 5 години

На територия България е заселена най-оглу'пялата човешка раса зависима от политици-измамници и крадци !

135

Анонимен

преди 5 години

Кланяйте се на падишаха от Банкя робове!!!

134

На ТОЗ ,,народ,,

преди 5 години

Му е малко --искам още 3-пъти да те изберат .....

133

хи-хи

преди 5 години

Какво каза ..." ...доходите се вдигат ..." , ..." газ идва отвсякъде ..." Ц-ц-ц ! Този човек сомнамбулира !

132

Анонимен

преди 5 години

Бойчо , закара ли два камиона с бюлетини в Костинброд ?Сигурен си в новия успех , както на изборите 2014 г. ! Тогава на предизборен митинг в Благоевград заяви 160 депутати от ГЕРБ , но те изловиха с фалшиви 600 000 , разпределени за цялата страна !! Пътуване у лево , селски.от !

131

axa

преди 5 години

Бойко може да се пъчи колкото си иска но си знае, че мафиотската структура Гроб е пътник

130

Велес

преди 5 години

"Борисов рече: Опозицията усеща, че ще загуби, затова стават злобни!"- Та така.... Докато наште политици, разсъждават като на футболен мач или шоу и се държат като ритни-топковци или чалгаджии, такова ще ни е положението! - Държавата... Впрочем....Територията... Трябва да започне да вали от небето бензин, ама един час поне да вали като порой, и после да паднат гръмотевици няколко пъти за по-сигурно...

129

Анонимен

преди 5 години

Не знам колко е велик Баце ви Бокича ама може да тръгнете по българската земя и да видите пустеещите земи,изоставените села,затворените училища,провинцията изнемогва,магистралите убиха бизнеса на местните стана още по зле,хора които си продаваха реколтата на главния път вече не могат шото вече по него никой не минава заради магистралата,трагедия сме отвсякъде!

128

Анонимен

преди 5 години

Бай Ташунко тошо и наследника му Винету са хора които не могат да кажат едно изречение с по-малко от 2-3 грешки.*** народ слаба държава.

127

До Фа

преди 5 години

Бабата , милинко , добре ли се справяше с таблети и смартфони през 1963 година ???Лада и Волга бяха коли за времето си , колкото FIAT и FORD !!!

126

привет от Германия

преди 5 години

Бойко кво ще прави не ме интересува ,но искам военните в България да живеят достойно , а не като руски военни хашлаци и мизербъли ! Ако не ми вярвате ето вижте ги с очите си - Youtube - Къде и как живеят офицерите във велика Русия ?!

125

Анонимен

преди 5 години

Ей "ФА"-131,***'лоумен ли си,говориш за внучета на шумкари и БСП-ри,ами Герберастите какви са бе,да не би да са антикомунягги,да ти изброявам ли колко са внучета и синове и дъщери на шумкари?Докога бе овце ще делите комунистите на комунисти и некомунисти,колко живота ви са необходими да разберете,че БКП създаде ГЕРБ,ДПС,БСП, Патриоти разни и всичко друго което се намира в НС, няма никаква опозиция в Б-я,всичко е имитация на опозиция създадена от БКП за да ви дообърка и без това ненужния ви мозък!

124

Анонимен

преди 5 години

Човек с такова поведение, няма как да не е на нещо много тежко ..... И едва ли е алкохол.

123

привет от Германия

преди 5 години

Бойко кво ще прави ,кво ще струва не ме интересува , но искам да внимава да не направи България бедна и мизеруваща като русия ! Вчера нали четохте новината ,как една русначка качила покойният си брат на багажника на колата и го транспортирала до съдебна медицина защото общината няма пари да прати кола на МВР ! Стигнете ли до това положение , продайте държавата на някой кадърен народ !

122

Анонимен

преди 5 години

До някойЧувал ти е Варгчо за група "Омега":) На него му дай Муслин Магумаев, Алла Пугачова и партизнаски песни.

121

Анонимен

преди 5 години

БСП=ГЕРБ=ДПС. Това са трите уродливи деца на перверзната майка БКП и садистичния баща ДС. Само умствено изостанал може да гласува за тези комунистически бандити!