139

Анонимен

преди 5 години

До 133Ама,кой не вцува тая скапана комунистическа държава,да махнем комунистите от власт и ще се оправи всичко,ще живеем като европейци ,а не като руски ватенки---то "комунисти" на власт няма още от 80-те, а само "партийци"."всичко ще се оправи", когато махнеш от власт ... Лихварите! докато ТЕ еправляват, НИЩО НЯМА да се оправи, а ще се влошава! Запиши си го дебело това пророчество! Ликвидирай баМките и Лихвата - е ще настъпи коренна промяна В ЦЯЛ СВЯТ!

138

Анонимен

преди 5 години

МНОГО ИМ СЕ ИСКА ДА ВСЯВАТ СМУТ И НАПРЕЖЕНИЕ В ОБЩЕСТВОТО,УБИЙЦИКОЙ УДАВИ ХОРАТА С НАРОЧНОТО ИЗСПУСКАНЕ НА ЯЗОВИРИТЕ И ИМ СЪБОРИ КЪЩИТЕ?КОЙ,КОЙ?

137

До 143

преди 5 години

Да бе ! Точно така ще да е . Като Боци и Цеци ходят всеки месец в САЩ на инструктаж и молитвени закуски. За капак на благоденствие ще купят нашите от САЩ таралясници на тройна цена понеже Америка мисли за нас.

136

Анонимен

преди 5 години

Дами и господа, не виждам драма. Въпросните хора са от ромски пройзход и имат специални дилигирани права, т.е.могат да правят всичко, на който, когато и както си пойскат. Все да се възмущавате, че вали дъжд. Не си хабете нервите, има, имало е и ще има помазани.

135

Анонимен

преди 5 години

Е как се управлява от САЩ, а икономиката 40% руска.

134

Анонимен

преди 5 години

По времето на бай Тошо всички бачкахаДа, добре. Подпираха метлите и лопатите, ама ги водеха на ведомост, че нали на хартия всички трябваше да бачкаме. Пак си седяха на дебела сянка и люпеха семки. Като идеш на някой строеж , винаги можеше да се каже кое е направено от роми и кое - от българи.

133

До 139 ники

преди 5 години

Много си зелен за да коментираш тези теми. По твоята изкривена логика и Германия е под Руски ботуш понеже има един газов тръбопровод и строи втори. Като не разбираш икономически теми не коментирай. Смешно е.

132

Анонимен

преди 5 години

В тази "медия" ежедневно обиждат Българите по същият начин!!!!

131

Анонимен

преди 5 години

Ако се управляваше България от САЩ ,щяхме да сме най богатата в ЕС а не най беднатапонял товориш,понимаеш

130

Анонимен

преди 5 години

Може би има основание жената. Ако е видяла зор от дискриминация, обиди, бой....

129

спри да триеш

преди 5 години

Огледайте се около вас и вижте свестен или нормален българин(ка),ще видите ама друг път!Същото се отнася за роми и бгтурци!Просто това е колапс-държава!

128

Анонимен

преди 5 години

Гилбърт, смееееех.

127

ники

преди 5 години

България е под руски ботуш ето така - Лукойл, Газпром, БСП - слуги на Путин, АТАКА - руска партия основана и работеща в България. Къде ги виждате американците? Само 1 ТЕЦ взели и то не е ясно изобщо дали са американците, или са българи с регистрирана фирма в Амерка.

126

ЛЛ

преди 5 години

много наглеене...

125

До 132

преди 5 години

По времето на бай Тошо всички бачкаха а да лежат ги научиха демократите от сдсето и бесепето.

124

Анонимен

преди 5 години

Ама,кой не вцува тая скапана комунистическа държава,да махнем комунистите от власт и ще се оправи всичко,ще живеем като европейци ,а не като руски ватенки

123

Анонимен

преди 5 години

Преди това такива създания от мъжки пол строяха ЖП линии, от женски пол метяха улиците с метлиТе и сега метат, само дето Бай Тошо ги намърда в градовете и ги научи на лесна лежачка.

122

До 129

преди 5 години

И как България е под руски ботуш след като се управлява от САЩ ?

121

Анонимен

преди 5 години

Само като я слушам как хъхри и получавам мозъчно сътресение ... , дано повече такива да си оправят живота извън България

120

Dew

преди 5 години

Българите не им давали работа и социални... Сякаш останалите са им длъжни с нещо. А те какво дават? Като се ограмотят и изучат, ще получават работа и няма да разчитат на социални, щото тези социални някой трябва да ги изработи.